כשג'וני יבוא אל השכונה... שוב (אגב, הרע האמיתי בפנים)
מה קרה עם תקצירים של שתי דקות פתאום?

חברים, אודי מדבר על הדבר החשוב. מצליח נראה כמו הומו... אבל הוא לא יהיה.

היא תעיף אנשים מהבית שלהם. ולמה? כי קודם כל, היא הוגלתה מביתה בשנת אלפיים מאה ומשהו. ושנית, היא צריכה הרבה בתים לצורך ניסויים בשביל הבורמזי. מה, היא לא יכולה להמשיך לסבלט את האחוזה כל הזמן... אדוה בולה כתבה את התסריט עם נועה? אימא של נט, אשתו של אדיר מילר? דרורה פחות רעה מסוזי. ויקי, את לא יודעת איך העיפו אותה מהאחוזה של סוזי. אתם לא זזים? ויקי, אני לא מבין. לא השטח שלך! חמסתם שטח מתושביו המקוריים, אתם צריכים להתפנות כי זה החוק הבינלאומי ש... איך תמיד עומר מקבלת עלילות שהיא יוצאת ימנית?!

מוזיקה קלאסית, זה אומר שיינפלדים... ואגם מתחרעת על גלידה. ונמרוד חזר לרגיל. יפה, אגם. שלא ירד על אודי. אגם, אגב, ג'וני זה אף אחד...

חברים, חיכיתי להגיד את זה. אבל מתברר לי שאני חייב עכשיו. רוי דינר, הלא הוא מיכאל מושונוב, מפעיל כמה סוכנים. אחד מהם זה בן דודו בן. אבל השני זה כמובן צ'יטה מימון הבוגד. הרי מי כמו רוי, דני הייזנר, יכול לתכנת את צ'יטה (הלא הוא דאוס) ולמחוק לו את הקוד המוסרי? מחיקת הקוד המוסרי הפכה את טל לבוגד חסר עקבות. וכמובן, רוי שלנו גם מפעיל סוכן בשכונה. זהו שלומי, המכונה גם "סוכן נדיר". הוא הבטיח לו קצת כסף לגרעינים. וואו, אושרת יפה. יותר אוהב את הבנייה הזאת ללילושלומי. אמרו שאושרת תהיה פחות, לא? בינתיים היא פה תמיד. שלומי, לא זזים? נשמע כמו שם לשיר.

מיטל! תתביישי לך! בהיסטוריה החלופית מאוד רצית שהוא יענה! אודי, אני מת עליכם, אבל בחייאת. לא להשתמש במשפט של מצליח. אודי... מתוק. מיטל, סתמי.

א-ת-ה! איך אתה לא מתבייש?! מליפיק מסריח! התקפה דו חזיתית הוא עושה לי! יופי ג'וני בריוני. אל תדאג. בקרוב תחזור להיות ג'וני כישלוני. לא יעזור לך! ככה אגם מצאה אותו מלכתחילה!

אני חושב שתבורי נטש את השכונה וזה מה שחבל. בנדה לא. חשיבה עסקית זה לא הצד החזק שלך. לא ממש הבנתי את התכנית שלכם...

פתאום קלטתי, רחלי יכולה לעשות את המבחנים בקלות כי היא כבר יודעת את החומר. טוב, בעצם היא לא הייתה אף פעם בבית הספר בעונה הקודמת כי היא תמיד ברחה... אוי, שמחת החיים של סתווית, זה משהו. מיטל, זה הג'וני שלך! באשמתו. רגע, לא דיברנו על האסונות הגדולים של העם היהודי פלוס נמרוד? אה, רום. לא שמתי לב אליו... יונתן. כן. בטח.

ההודעה של אגם משש ורבע בערב. מספר הטלפון של אודי הוא רק עם שש, כך שזה ברור שזאת תכנית של ליטמן, זה המספר של השטן... אה, של אחותו החורגת תמר חי. סוזי, לא. את לא תעשי את זה.

בנדה, נו, זה בנדה. אה, זאת מרסל והשטיחים?! בנדה, נו, בנדה!

אמרנו שתי מלחמות העולם, סתווית. לא המלחמה הקרה. אז אל תהרסי לי שוב את ההיסטוריה!!!!!!!!!! מה? רום? מדבר? מה הקטע? אנחנו בראש גדול? מה יש? אני לא מבין, רחלי לא רוצה לשפר את נמרוד? לפחות זה? וואו, העונה סתווית משעממת מהרגיל.

לאן מצליח הלך בכלל? יופי, ישר הורסים את זה. מצליח, מה יש? שוב קטמנו במיה? של הבנות- הוא ההומו! יופי אודי. יופי.

זה בנדה, ויקי! את אמורה לזהות בוגדים! מוזר קצת. אבל חבל על לילוש. אל תשפיל את ג'סי! אילנה?! מצליח?! מצליח, אתה?! אתה?! אתה הרי יודע שלא נוטשים... לא... משפט... נו, אני לא טוב בזה כמוך וכמו בן חממה! לא זזים? אחלה סלוגן. מטומטמים... איזו מודעה מהפח? סופסוף קצת אקשן!

עם המזל שלנו זאת סוזי. אה לא. טוב, לפחות הפעם זה נראה בסדר. הפעם זה נראה מצוין.

סופסוף מלחמה על הבית!

אין סוסים שמדברים עברית. יש טמפלרים שכן. מה קורה, פריצריץ? המטבע... דורי צרפתי?

אז אודי ואגם נראה מצוין הפעם! רק לא עוד פעם כמו עונה קודמת, טוב?