שרשור פרק 104

Redemption Song

New member
שרשור פרק 104../images/Emo44.gif

תקציר
:
דריה אומרת לג'לל שהמצב השתנה והיא צריכה עוד זמן לחשוב על הצעת הנישואין שלו. סער אומר לזיוה שהוא אוהב את מיטל. זיוה מסכימה לעזור אם יחזירו לה את התפקיד שהיה לה בתוספת פיצוי. מילי שמה את הסם שקיבלה מאבי בבקבוק מיץ חמוציות ורואה את שגיא שותה מהמיץ המורעל. זיוה עוקבת אחרי טובה ורואה אותה תורמת להומלס. [כל מה שקשור לפרק 104 לכאן
, מה שלא קשור לפרק 104 לשרשור אחר
.] צפייה מהנה.

mikmikonet

New member
../images/Emo31.gif לא אהבתי את הפרק.

רק בגלל הקטע של דריה וג'לל. מה עובר על דריה?! אני באמת לא מבינה קצת הגזימה אם היה לי חבר כמו ג'לל שככה עומד לצידי בכאלה רגעים, לא הייתי אפילו מעלה בדעתי להגיד דברים כאלה. ההתנהגות שלה מוזרה מדי. וג'לל, הוא ג'לל

תמרוש5

New member
../images/Emo45.gif זה באמת מוזר../images/Emo4.gif

לא אהבתי איך שהיא ענתה לו מסכן.

baril

New member
../images/Emo119.gifהיה פרק יפה

דריה עיצבנה אותי

היה פרק עצוב

איך שדריה אמרה לג'לל שהיא צריכה לחשוב על זה למה? הם כאלו חמודים ביחד...

mikmikonet

New member
בקשר להצעת נישואין...

לדעתי כשהוא שאל אותה אם היא חשבה על ההצעה, היא לא הייתה צריכה להגיד "תן לי לחשוב על זה קצת, כמה ימים" היא הייתה צריכה להגיד "ביום של הפיגוע באתי אלייך להגיד לך כן, אבל עכשיו הכל מבולבל... אולי נחכה קצת?" זה המינימום שמגיע לו אחרי איך שהוא מתייחס אליה כמו מלכה... לפחות לדעת שהיא אוהבת אותו.

נכון, גמאני חשבתי שהיא צריכה להגיד

לו... אבל מצד שני זה היה מבאס אותו, לא? כאילו... שהם היו כ"כ קרובים לזה, ופתאום היא לא רוצה...

ג'לל../images/Emo7.gif

הוא כזה מסכן
אם דריה תמשיך להתייחס אליו ככה, באמת עדיף שהם יפרדו
יוסף היה כ"כ חמוד בפרק הזה

אההה ו...

ו... ו... איך שהם נכנסו לכל הקטע הזה של הפוליטיקה, וג'לל אמר שהם יפסיקו והוא ביקש סליחה... אז היא אפילו לא התיחסה אליו
זה ממש לא מגיע לו... הוא כל הזמן תמך בה עם כל העניין הזה עם רני, ובמקום להגיד לו תודה שהוא כזה חמוד
ותומך
אז היא מתייחסת אליו בצורה כזו
[אוייש עזבו, אני מתחילה להתמוגג מיוסף
]

mikmikonet

New member
כולנו מתמוגגות ממנו ../images/Emo99.gif

אוו יוסף
"טוב, בואי נפסיק את השיחה הזאת" "באמת כדאי שנפסיק" "מה את עושה?" "אני הולכת" "נו, אני מצטער..." "יופי טופי"
יצאה לא טוב
בחורה, מי את ומה עשית לדריה זליג המתוקה?! למרות שה"יופי טופי" בסוף הזכיר לי את חיבסרט

mikmikonet

New member
את כלכך תלכי אסתיק ../images/Emo23.gif

אני אלך שוב, את תלכי, וכל מי שרוצה ילך יהיה מספק חיבסרט לכולנו

למעלה