מה זה פה פלאשבק?
ברור. ברור שהיא רודפת אחריו. החבר העלוב שלו, את מתכוונת! קצת יותר אופטימי הפעם. קצת יותר. להתעלם? אה... אודי... לא... לא נראה לי שזה... זה קצת מוכר לי. אההההההה התנשקו! התנשקו! אני בסדר! אני חי!

מה, אילנה? מה קרה? מה נהיה? אוקיי... קצת דרמטי. הרבה אגם היום. אילנה, זאת זוגיות יפה ולכן חייבים לעשות לה מקום. איזה, זה טופס לאגודת צבי הים בסוף... ויקי, אתן לא הייתן חברות לפני דקה?! יואו, איזה בית יפה תבנו שם.

רחלי. אני חושב שאת מטומטמת. אמרתי את זה. מטומטמת. בסדר? כמו קירקי. מטומטמת. דפוקה. הם לא יפרדו בחיים! נכון, ויקי השמאלנית. לא מרגישה כלום.

איפה שלומי עובד בכלל? מה רע, לילוש?

מיטל, תצחקי, קטנת אמונה שכמוך. כן, בנדה, זאת הבעיה. מיטל, אל תקראי להם דפוקים!!!!!!

יופי, אגם! יופי! בדיוק! "שישכב"?!

מיטל, את בצד של סוזי. לא אומר לך משהו?!

סוזי. לעזאזל. לעזאזל סוזי.

נכון, אודי, בנדה אידיוט. כולנו ברבורים? חוץ ממיטל הקופה?

סוזי, סתמי.

אודי, נכון. אתם הנזקקים! זה ניגוד עניינים!

מי מעסיק שם את שלומי? אוי, שלומי... נו, אז בתכל'ס מחוות אהבה סופר רומנטיות אבל קצת אידיוטיות זה הסיפור של הפרק. אבל את מי זה מעניין כי הזוגות האלה טובים! לילוש, הוא בחור נדיר! למה את לא... נו, טוב. הדרך לגיהינום וכו'. לילוש! אם רק היית מקשיבה! הרבה יותר עדיף ככה!

אודי, תחשוב טוב מי ביטלה. תחשוב טוב. ומיטל סתמי. שיינפלד-בן-דוד זה מה זה יפה. אודי די מנושל מקרקעות.

לא הייתי סומך על סוזי. טוב, אל תדאגו, בינתיים נראה כאילו עדיין סומכים על אגם ואודי. מה, גם לילושלומי עברו היום משבר! ומיטל? כלבה. סורי דר, היא ממש כלבה בהיסטוריה החלופית. אגב, פעם ראשונה שאודי מראה אגרסיביות לאגם. אף פעם זה לא קרה. אבל הם יחזרו. אני סבלתי את המכה מקודם, אני כבר חסין!

טוב, שבוע הבא אילת.

לא, הפעם זה לא סופי. חכה, אודי. חכי גם את, רחלי. מה אתן צוחקות?!

היי, היי, לא! צודקת, אגם! תודה, אגם! תודה!

מאה אחים, לא כולם שמישים. כן, רחלי, ספרי לו! כי זה עבד מה זה טוב עם לילושלומי! לא, תשמע אותה, אודי! תשמע, ותהיה רומנטי למיטל ואז תגמרו כמו לילושלומי!

אם כבר מדברים...

ספרי, ספרי! אגב, מיטל תמיד הייתה קצת בריונית לאודי.

חבל, לילוש. לילוש דווקא שמחה. ויקי לא. ויקי יא שמאלנית לא.

לא, שמאלנית, לא!!!!!!!!! אגב, ההבעות של תותי בסצנה הזאת נהדרות.

דווקא הפוך! אלו שסיפרתם להם יהיו ביחד ואלו שלא יישארו עמוק בהיסטוריה חלופית ומדכאת. וזה לא יקרה. זה לא יקרה. ולמה מצליח לא מופיע בפרקים? גם לירון... כן, ויקי. אולי תסרבי להתגייס ותהיי בכלא צבאי? גם נפלא.

מי זה שם? מי צופה בכולם היום?!

ולמה השיר הנפלא הזה עכשיו? היי, רגע! בעצם ככה אפשר יהיה לבקר את אודי ואגם בשבת! נפלא!