שרשור פרק 109.

Atticus Finch

New member
שרשור פרק 109. ../images/Emo44.gif

בגלל שלא ראיתי שרשור פתוח, אני פותח. פרק ענק
טובה קרעה אותי. "אבא של השפן... איזה חרמנוזל!"
מסכן תום. אם הוא רוצה אני יכול לפצות אותו במיטה. |רמיזה מינית|

mikmikonet

New member
נמאס מאנואר הזה ../images/Emo6.gif

והמבט שדריה נתנה היום לריטה, ולסמדר כשהיא אמרה שהיא אוהבת את ג'לל, עם חולצת ה"מלו-ילו" המתוקה הזאת שלה, פשוט גרם לי לשכוח את החרם שעשיתי עליה בשבוע האחרון.

mikmikonet

New member
הם יהיו, הם יהיו ../images/Emo11.gif

ואם לא, אנחנו נגרום לזה שהם יהיו

Redemption Song

New member
דריה../images/Emo23.gif

איזה חמודה.. כל כך מתאים לה ללכת לריטה. אבל היא בטח חושבת שהיא יודעת שהוא עיוור. ואני מקווה שדריה תלך אחרי האהבה שלה..
ואוסקר

תמרוש5

New member
נראה שדריה קצת מתחרטת../images/Emo3.gif

אבל אוף נו לכי תתקני את מה שעשית מפגרת!
אבל היא היתה חמודה היום

Summer moved on

New member
../images/Emo3.gifיהיה בסדר,

לא נראה לי הגיוני שהעונה תסתיים בזה שג'לל יהיה עם ניראל.

Summer moved on

New member
אה, וגם

בקטע קול הזה של הראיון ברדיו עם יוסף, שאלו אותו מה יקרה בסוף עם דריה וג'לל, והוא אמר "תקוו לטוב". לא בטוחה מה זה אומר

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif בקשר לאוסקר.

מה שקרה פה הוא דבר פשוט. זוכרים את השיחה ההזויה של אוסקר ואלונה בטוטו? להזכירכם, אלונה סיפרה לאוסקר שאבא שלה "מת וקם לתחייה אחרי 11 שנה". ובכן, אוסקר אימץ בחום את הרעיון, והתכנון שלו היה להודיע לכולם שהוא מת (חוץ מלסיגי- רק היא תדע שהוא עוד חי, בהמשך לפי מה שהבנתי) וכמובן שאוסקר "חתם" כבר על הצוואה המזוייפת (או לפחות כך מילי תחשוב) שבה הוא מוריש לסיגי את כל כספו. וזו תהיה ההוכחה שמילי לא באמת רוצה את תום, כי מן הסתם היא מייד תרצה להתגרש ממנו. ואז אוסקר שלנו "יקום לתחייה" ויתוודה שהוא באמת חי... אבל למה לעשות לתום כזה דבר, מסכנון קטן

מזכיר לי את "זהות בדויה"

רק ששם אהובתו של ה"מת" ידעה מזה! אבל הצופים לא ידעו חח מישהו מכיר את הסדרה ביכלל?

למעלה