שרשור פרק 112

Redemption Song

New member
שרשור פרק 112../images/Emo44.gif

תקציר
:
תום המום מתנאי הגירושין שמילי וטובה דורשות. ליאן מגיעה אל מיטל ומספרת לה שלסער יש מישהי. סיגי משכנעת את תום להשתתף במשחק, למרות האבל שבו הוא שרוי. [כל מה שקשור לפרק 112 לכאן
, מה שלא קשור לפרק 112 לשרשור אחר
.] צפייה מהנה.
עוד 7 פרקים, 7!! אני בעד שג'לל ודריה יחזרו להיות הנושא המרכזי..

נופ18

New member
טלייייייייייייייייייייייייייייייייי

אעאעאעעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעעעעאאעעאעאעאעאעאעאעאעאעעעאעאעעעאעאעעאעעאעא ^!#$^!@%@^@^$&$@&@$%^!$#@^$^&#%^&@$^#$*&))^&%*#%&!#%&#$&&*#^&% אאאעעאעאעאעאעעאעעאעאעעאאעעאעאעאעאעעאעאאעאעאעעעעעעאאאעעאעאעאעאעעאעעאע &@$&@$^*&@$^*$^*@$^*@$^*@^$*@^*@$^*@$^*@$^*&^$@*$@^*@^*@$^*@^$* עעאאעעאעאעאעאעעאעאאעאעאעעעעעעאעעאעעאעעאעאעאאאעעאאעעאעעאעעאעאעאאאעעאע *@^$*@^)#)&%&)#*@$^*@^$*#%&)#%&)*(&%*@$*%^*#%^&)#&%($&)#%*#$^*@^$ עאעאעאעאעאעאאאעאעאעאעאעעאאעעאאעעאאעאאעאעאעאעאאאאאאעאאאאאאעאאעאאאעאאא &*#%*$%&*#%&)#%)#%&*$%&)#&%)#%)%&)#%*$@&@*)#%)&$*@^)&%)(^*(^$*( אעאעאעאעאעאעאאעאעאעאאעאעאאעאאעאאעאעאאאעאעעעעאעעאעאעעעעעאעאאאעאעאעאאע #%&)#%&)&)@&)#%&)#%&)#%&)#%&)%&)#&)#%*($^^)#%@)@)%*(($)#%^*@$^% עאאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעאאעאעאעאעאעעאעאאעעאעאעעעאעאאעאעא $#&#*&@$!$^&#^&%^*^%@#%&$%&*$%&*@$&@#$!^%^*&^%)^$^&@#&%&)^*)$ אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע %$#@^*&)&%*)@$^$@^%)&(*)&)$#^&!$%!@#^^%)&))$^%&#%^@^%^*^()($%$&@#@ טלללללללללללליייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!^$&#%*$%&^&#%*&%^&#^%#@$!$@#

טלושששש../images/Emo13.gif

טלי שרון הנפלאה הגיעה לשחק ת'עורכת דין של טובה ומילי חח היא שיחקה את זה יפה וגם היא ממש יפה עכשיו חוץ מטלי סוף סוף סיגוש ועפר ה100מם התנשקו חיכיתי לזה שנתיים שלוש .... וסוף כל סוף המילי הכלבה הזאת ביקשה גט!! אוסקר בטח ישמח מאודד בעצם הוא כבר יודעע!!! עוד יותר טוףף!!!

mikmikonet

New member
סיגוש ועפר? ../images/Emo12.gif

אם אני לא טועה לדמות קוראים תום, ולא עפר... אבל הוא בהחלט 100מם

אופססס../images/Emo4.gif

אויש סליחה אני תמידד מתבלבלת לריטה אני קוראת מיטל תמיד ..

mikmikonet

New member
OMFG ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

הסדרה זזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMG, הפרק היה פשוט... זז. תומסיגי
גאד, לשניה חשבתי שהם יותר חמודים אפילו מג'לריה (שקצת צולעים עכשיו), הם היו כאלה... כאלה
ומיטל, ליאן וסער
זה כלכך הזוי! וטוב!!! וסופסוף ליאן הבינה מה נסגר
וטלי שרון
אבל איפה ורד?

Dark chocolate

New member
../images/Emo46.gifמיק יא זונה!!!!!!!11

וגם ליאת זונה
העיקר אותך האדימו
אותי לא
טוב לא נורא
, נסתדר