דורי בוגדת או שלא?
המון אמרו שהיא בוגדת, שהיא קשורה לנינה... אז היא סתם בחורה שחושדת שהשכונקים מחפשים משהו, ובצדק, או שהיא גם יודעת יותר ממה שהיא מספרת?

ה... העט?! מה זה... מה הקשר לעט של הלמוט בכלל?!

יופי לילוש, בקושי ראינו אותך כמה זמן. שלומי חן. יופי לילוש, למה את מראה להם? למה? מסכן שלומי. תאשים את החבר שלך מאילת, רוי. זה בטח ממש מוריד את המוניטין של המסעדה. טוב, לפחות התקדמנו. השוטרים רואים מזרחי ואתיופית, ולא ישר עוצרים את האתיופית!

איך לא חשבתם על זה? כי אתם לא אמה. אודי הולך לדורי... זה לא לכבודך, מצליח סתם שבור.

וכרגיל חופרים. כרגיל. מה זה חיים של רחלי ללא קצת חפירות. פעם בעונה היא חייבת, והפעם אין קונגו משלומי. הממממ... אולי הוא יצטרך קונגו, בעצם...

שוב מערות תת קרקעיות. משום מה אני מרגיש שאנחנו בנרקיס בכלל ולא באילת, אבל בסדר. המטבע, המטבע... זה כמו בקיץ השלישי בגאליס, כשצרחתי פרק שלם "שימו את המטבע בחור, ריבונו של עולם!". הלמוט!!!!!!!!!!!

כלא. כלא. אתה סוגר עליי. לא הספקתי לומר לאימא ביי... עכשיו אני פה מתפגר... הנה השר, שהפך לשוטר... רגע, שלומי נכנס לפני השיפור בתנאי בית הכלא שביבי הוביל (עם הפשפשים) או אחרי? גאון מחשבים, שלומי. נו... ההוא מאילת, שלא חושב שאתה נדיר. איזה אליבי?! אליבי זה שהיית במקום אחר! כאן זה לא פשע של מקום!

אני לא מבין, הם לא זוכרים כלום? כן, אודי, גרמנית.

אבל מי לעזאזל יקנה דירה בשכונה, הרי לכולם כבר יש דירות... דודה ג'סי... נראה לי שהגיע הזמן לחזור.

אוקיי, לא הגיוני שג'סי מאבדת ככה את המבטא. היה יותר מתאים מבטא אולגה. זאת עדי גילת?

אני לא מבין, נמרוד במיקונוס? כי זה בטח הלך ככה:

"יואו, אימא, היא תעלה עלינו! מה נעשה?!"
"קודם כל אתה נוסע למיקונוס מחר."
"ואז היא תגלה שגנבנו לה."
"נמרוד, אתה צריך להסתלק מהשטח."
"אימא, לא הגיוני שכל פעם שאנחנו מסלקים מישהו מהשטח אנחנו קונים לו כרטיס טיסה! פריז, לונדון, מיקונוס- זה עולה לנו כסף!"
"נמרוד, עוד מילה אחת ואתה עף על טיל לניו יורק!"

ממתי אגם חשבה ששלומי... האמת שהיה מעניין יותר אם לילוש הייתה נעצרת. כי אז היינו באמת מקבלים עלילה מעניינת. גם בין לילוש ואגם יש יותר בשר. כן, להאשים בן אדם כזה פוגע לו בקמפיין! סוזי לא צריכה לדאוג, היא תשחד את המועצה והופ, היא ראש מועצה שוב (ואוי ואבוי לנו). אה. התיק ייסגר מחוסר ראיות. כמו עם ביבי.

שלומי מדבר בצורה שגורמת לי לחשוב שמה היה קורה אם מצליח היה בכלא.

כישרון משחק נהדר לג'סי. עם זאת היא מקצינה. מה אנשים כל כך מתלהבים מהבתים שם... למה לחצת יד?! למה?!

מנקה פיליפינית? לא, היא יפנית. כי הוא לחיץ. הוא אדם לחיץ.

ההיסטוריה מתקנת את עצמה. לא הייתם בכלא ביחד? יפה, אז הוא יהיה בכלא ואתם תתקרבו דרך זה. אל תסמוך על זה... אל תסמכו על זה.

ג'סי, אולי היית מחליפה בגדים. כן, המטרה זאת הברחת לקוחות. השיינפלדים. יש להם כסף ספייר.

בן קול. ואודי מתחבר איתו. אודי... לא כדאי. בטח, אודי, סבתא מגרמניה. סצנה קורעת. אגב, זה היה משהו שחשבתי עליו פעם כשחשבתי להמשיך את שכונה... שמיטל פשוט באה יום אחד לבית הספר ומתברר שהיא מושכת גברים (כי ליאנה ברוך השם הפכה ליפה מאוד בין העונות). זוז קטנים? מה?

משהו טוב קורה פה.

ההיסטוריה מתקנת את עצמה. בביקור הבא- שיר הכלא. יופי, סוזי. נהדר. היי, אל תאשים אותה! אם מורדי היה פה הייתי מפגיש בינו ובין שלומי. לילוש, את חושדת בו כי הוא שחור!

אני אומר לכי על זה מיטל! לכי! רחוק מאודי לכי!

אוווווו... גם לו יש כזה.