בדוסה היא המנהיגה האמיתית!
מה שוב משפחת דינר? אגב, הפעם מסתכלים על רוי, והבעות הפנים של מיכאל בקטע קורעות. קרוב אליו. המממ... מלא מצלמות, הא? אולי הם קשורים לבריגדה.

אודי, אתה מאוהב בבן או שמיטל מתאהבת בו?! מצליח והאוכל. כרגיל. ולמה לא יהיה בסוף אודורי, דווקא נשמע רומן יפה. אז זהו, לירון עכשיו בסקייפ? איך הוא הגיע לגימטריה? היה צריך קצת לבנות את הפתרון... אולי הכוונה לצעדים, שוב? דורי חכמה...

איך ספיר לא מדברת? היא חייבת לדבר! היא מדובבת!

היי זופניק. אתה הפתרון. זה זופניק בפ"א דגושה? אני אמרתי עם פ"א רפויה... אתה כולה קצת יותר ממאה ימים לא שוטר. תתכוננו, אגב, אולי עומדים להציג את זופניק כמדהים וכל יכול רק בגלל שהוא האבא של הכותבת.

למה לא להודות, אודי? למה לא? אה. זה עיקרון באמת חשוב, מה שאמרת עכשיו, אודי... הם באמת מתאימים. אבל לצערנו מיטל הולכת בכיוון של דינה, בכיוון של רחלי, ואנחנו יודעים איך זה יסתיים.

בקטע שאולי בא לה שייק, רחלי. תתאמי עם מיטל. ידעתי שגם אודי אלרגי! זה היה צפוי! היי, היי, לא נועד להיות ולא בכוכבים ולא כלום!

אז רגע... דורי סתם חדשה ומגניבה או שהיא יודעת הרבה יותר...?

החדר של הבוגד בטוח מסתיר משהו. איכס, לא כזה משהו! מה זה?! טל שעיר!!!!!!!!! מה יש לו שם?!

דר על מדי צבא...
כן, ויקי. מהבנות האלה בול. הנה הלסביות. הרס"ר עסוק, יש לו קפריזות. טוב, חבר'ה, הנה התירוץ: סבתא של ויקי, סבתא ננולי, מתה. אבל לא באמת. אתם מבינים שהיא הקורבן פה? כן, לא זמין. הבחור עסוק בהרצאות ארכיאולוגיה.

כלא. כלא. אתה סוגר עליי. ההיסטוריה מתקנת את עצמה כמו שצריך. אני לא מבין, השר לשעבר יודע שכשהוא מפריד זוג אחד, הוא משדך זוג שני? יאללה, תתחיל לנגן כבר. לפני שהשר בא. שיימינג! שיימינג לשר!

השקר מסתבך.

הבוגד אוהב להפחיד אנשים... לזה הוא מתוכנת. אחרי שרוי מחק לו את הקוד המוסרי.

אז מה הפתרון?

דר לבושה חושפני. ואני לא בטוח שעמרי היה צריך להתחזות דווקא לאימא של ויקי. לוקסמבורג?

לילוש, את יודעת כמה המשטרה קשה. יש לציין שסוזי עובדת קשה.

אז נמרוד לא במיקונוס! ג'וני כן. קצת מסוכן. וכן, סוזי חרוצה.

למה כרמלה?!

נומרולוגיה עכשיו? אני בעד אודורי!

תן לי לנחש... מפעיל אותה? אה, בכלל לא מפעיל. אז מה באמת התרגום אומר?