וממתי יעלי מראש גדול התגייסה?
ומה אתה עושה פה ולא בטקסס?! זופניק קורע. אבל זה בגלל הבת שלו... יוסטון, יש לנו בעיה. כלומר לא יוסטון. כי אנחנו לא בטקסס.

אז יש לאילנה עוד לקוחות. דרורה שוב מתעסקת עם מורים... וואלה יופי. עדיף כבר לחיות בגלות ב-2010. ברור שהם יבואו לקראתם. למה הם יכולים על הכריזמה של סתווית?

יופי, מיטל. תראי למה שוב גרמת! אול אובר אגן. לקפל, אמרה המפקדת.

קיבינימט הרס"ר הזה. לא, אני לא יכול לשמוע אותו. לא יכול... אתם תשמעו את זה בסוף. קפיש, קפיש. קיבינימט!!!!!!

זה רומן לסבי שמגיע.

היא לא ממש מתה עלייך. או שלא. אל תקראו לה בולדוג!

לאן נעלם העט, בן? הכול פה זה מכסים. של קברים וביובים. מה את מייבבת?! ליטמן כבר היה קם ומשחק כדורסל!

מי לקח את זה?!

ספיר כזאת יפה. למה היא לא בחיל דוגמנות? די, אני לא יכול! אני רק שומע את הרס"ר ונקרע מצחוק! השיגה דרך הפיצול אישיות שלך. דרך יעלי. מה זה לתרום?! מה זה הביחד הזה?! די, אני לא אשרוד את הרס"ר! זה איתה, זה איתה.

I'm not your toy, you stupid goy! הנה האפור ממית שביקשתן. בלי גלית זה לא אותו הדבר.

או! הנה אפור וממית! אני מדבר על סתווית, כמובן.

רגע, זה רומן לסבי?! לא, בוא לא נחשוב על זה, רועי. מה הקעקוע של דורי? מה זה ה... למה היא... למה...? רועי, אל תגיד כלום! שום דבר לא קורה פה!

כשסתווית שובתת, זה כמו להעיר את הדוב. מעניין אם ככה היו גם הפגישות שלהן בבית הספר. אין גלית. גלית בכנס השתלמות מזכירות עם אלימור. חכי חכי, גברת הלנה. עוד מעט תפגשי את כל הכריזמה המתפרצת של סתווית!

איך אתה יכול להישאר אדיש לאיום של סתווית?! איך?! לטון הסמכותי?!

זאת מזכירה נוספת. אה, הוא צועק "קיבינימט, איפה איילת?!".

איילת, למה את נכנסת וסוגרת את הכפתור בחולצה? זה הפוך אצל הרס"רים. לא יום טוב למזכירות באופן כללי. הרס"ר קורע! למה, איילת, את צודקת לגמרי. זה החדשות הרעות בצליאק. הבורקס. היי! למה לשחרר אותה?! קיבינימט!!!!!!!!!! קיבינימט!!!!!!!!!!! קיבינימט!!!!!!!!!!!!

נתגעגע אלייך כמו לדורין. הוא אוכל את הסמבוסק? הסמבוסק זה הראש שלו... די! יוסי, די עם התייחסויות למשחק הזה, רק אתה מכיר אותו!!!!!!!

יופי, מיטל. יופי. למה את לא כמו אימא שלך?

החקירה מתקדמת. מאוד מתקדמת. זה סוג של הון-לא שלטון-עולם תחתון.

למושונוב יש כזה פרצוף חמוץ. מעניין מה הוא מתכנן. ברור שזה אצל מצליח... מה חשבתם? טוב, זה קצת אופטימי יותר.