שרשור פרק 118

שרשור פרק 118../images/Emo44.gif

מקווה שאני הראשונה שפותחת ושבכלל מותר לי...
תקציר: אוסקר מזמין את סיגי לבוא איתו למשחק; סער סוגר עם תום חוזה נדיב; רני מגיע אל ריטה לברר אם היא באמת אוהבת אותו; טובה מתחילה לעבוד אצל דוד; דריה זוכה לאורח לא צפוי. כל מה שקשור לפרק 118 לכאן
, מה שלא קשור לפרק 118 לשרשור אחר
.] צפייה מהנה.
[
-> כןן הייתי חייבת להכניס גם אותו להודעה...]

אני אומרת ש...../images/Emo109.gif

ג'לל יגיד לדריה שהוא חולה עלייה ושהוא רוצה להיות איתה...! או לפחות ככה אני חושבת...
לא קראתי
של 2 הפרקים האחרונים
|מתגאהמאוד|

כמו שאמרתי בפורום של ק"ק...../images/Emo109.gif

אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן
והייתי יכולה למלא עוד 98592453487584768768576857685768239 שורות של אמן
אז אני אגוון: הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111

../images/Emo58.gifעצבניי אשששש!../images/Emo109.gif

הם ביחדד! כן!!! הרגע סיימתי לראות את הפרק האחרון של האלופה -119-, וג'ללי אמר לדריה שהוא עזב את ראנהה!! והוא ביטל את האירוסין!! ואחרי זה הוא היה צריך ללכת למשחק... ואז אחרי שהכוח זכתה באליפות [יאשש!] אז דריה באה לטוטו של דוד [כי היתה שם מסיבה או משו כזה], ואז ג'לל אמר לה שהוא אוהב אותה ושהוא לא טס ללאציו כי הוא שכח לקחת משהו... אותה!ואז הם התנשקו והיו כאלה חמודיםם!! אבל.... נכון דובי השתגע?? אז בני בא לבקר אותו בבית משוגעים, ודובי דפק לו מחבת בראש והלביש אותו בבגדים של המשוגע... יעני דובי התחזה לבני... ואז היה כתוב על המראה בחדר "דריה אני בא"... אמאליה!!!
אהה וגם... ג'וזף, ליאן ואיגור פיצצו את היאכטה שמיטל וסער היו עליה... אז מיטל וסער הלכו למטבח ביכאטה [כי הם שמעו פיצוץ...], ואז הם ראו את חמודי במטבח מתקרב אליהם... וזה היה הסוף... והיה כתוב "המשך יבוא"...! בואנה זה סוף ממש ממש ממש דפוקקק! היה עדיף כבר את המוות של דנה בלום
ומייקל [תום מ"השגריר"] יהיה עם אשלי! ועובד הציע נישואין ליפית! והיא הסכימה! ורני וריטה שכבו...
ו... תומסיגי ביחדד!!! חחח ולנובלמן יש תפקיד אורח... ואיציק בכלא... וסמדר לא גילתה לאדי שהוא הבן שלה... מפגרת שכמותה
אגב אדי... אתם יודעים למה הוא נקרא אדי? על שם אדיפוס! שהתאהב באמא שלו ורצח את אבא שלו! והכי גנובב היה שאדי ירה פעם ראשונה בגושגיצה, אז גושגיצה אמר ללו "אדי, פוס, אדי, פוס!"! זה היה ע-נ-קק!! זהו חחח... התלהבתי

NanuLita

New member
היה פרק ממש יפה

שהיא אמרה "אין ג'לל" חשבתי שהרגו אותו או משהו... והמתח יוו אני כל כך רוצה לראות מה הוא יגיד לה הלוואי וזה יסתדר! איך רני ודריה רבו היום זה היה ממש לא נעים.. דריה מגעילה

danit1234

New member
איך בסוף כזה עשו עליה קלווזאפ היא

הייתה ממש יפה
[נו כרגיל] היה פרק מעניין כמו שאר הפרק האחרונים עוד פרק 1
זה נגמר מהר כ"כ

mikmikonet

New member
תוכלו לספר לי מה היה עם ../images/Emo141.gif?

לא ראיתי עדיין
ספרו, ספרו!
ותהייה לא קשורה. איפה אסתי נעלמה לנו? אני מתגעגעת

ואוו, איזה סוף../images/Emo99.gif

צילמתי את הקלוזאפ על ורד בפלאפון
שני מדהימים
וזה כל כך ברור מה יקרה בפרק הבא...

למעלה