שרשור פרק 119

Atticus Finch

New member
יש את פרק סיום של האלופה../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

בוויאודי! אמנם בעלות של שני שקלים, אבל עדיין!
ולדעתי הם עשו אותו ממש גרוע ומשעמם... היה יכול לצאת מצויין, אבל הסוף עם חמודי והמים היה מטומטם. אוקיי, הרעיון שהם ימותו ככה או ככה יהיה מצויין, אבל עם חמודי זה מטומטם. מה שכן היה יפה זה הקטע עם עובד ויפית. ואת הפרק ראיתי עם אמא שלי, שכל דמות שניה שראתה, "מי זה? מה הוא קשור לעלילה?" (היא פשוט מתעצלץת להכנס לוויאודי ולראות פרק אחרי פרק.) אה, ועוד משהו שהיה מטומטם - כשהיה שיר שקט כולם קפצו כמו לא יודע מה.

Redemption Song

New member
שרשור פרק 119../images/Emo44.gif

אז בפעם האחרונה עד לעונה השנייה.. שרשרו לכאן את כל מה שקשור לפרק האחרון של 'האלופה'! אני לא יודעת מה איתכם.. אבל אני בהחלט אתגעגע

Summer moved on

New member
ממ

האמת היא שלא אהבתי את הפרק.. סגרו עניינים בצורה הכי צפויה והכי משעממת:| אבללל, דריה וג'לל
יו איך הוא התכופף כזה מאחוריה
חמודים
. מעניין לראות מה יהיה בעונה השנייה:] ראיתם "יומני האלופה" שהיה בגיא פינס?

OoPineapplEoO

New member
ראיתי אותו אצל סבתא..

+בVOD, כי אין לי הוט בבית.. האמת שהפרק לא היה משהו, כמו סתם עוד פרק רגיל. קודם כל, ציפיתי שהוא יהיה יותר ארוך, כמו כל פרק סיום נורמאלי
הכל היה נורא צפוי, והיה מעט מידי ג'לריה

Redemption Song

New member
פרק מאכזב.

צפוי.. הכל הסתיים טוב מדי. ראו שחמודי זה צעצוע, איפה השניים?
אבל הסוף של דריה וג'לל
עכשיו צריך לחכות לעונה ה2.

אמרו שחמודי זה לא צעצוע ..

ושהוא עשה הרבה בלאגן על הסט והבהיל את כולם..חח..

נועה92

New member
פרק צפוי

הכל נגמר בטוב כלכך צפוי .. ודריה וג'לל היו פשוט מושלמים ביחד ואיך היא אמרה במגרש "סחטיין עלייך יא אוחתי" חח D: אני מחכה כבר לעונה השניה..

תמרוש5

New member
לא משהו....

אני אתגעגע קצת.. הפרקים האחרונים היו טובים והאחרון לא משהו... אבל אין על טב"ע.

mikmikonet

New member
המבט של דריה ../images/Emo99.gif

בבת אחת היא חזרה לעצמה.
שני מהממים.

ג'לל ודריה../images/Emo99.gif

אחחחח
הם כאלה מתוקים
פרק טיפה'לה מעפן אבל נסתדר...אני מחכה לעונה שניה מלאה בג'ללדריה סערמיטל ותוםסיגי

NanuLita

New member
האהאאהא

היה מעט ורד כי היו צריכים לסגור את כל הסיפורים...
אבלבלבלבל ורד די איזה מדהימה והיה לה פרצוף כזה יפה שהיא נשקה את ג'לל איזה מדהימה יאבלולו
ואיך הוא התכופף ואוו איזה חמודד
הסוף הסוף !! וחשוב שאני לא רציתי הפי אנד
אני התדעדע אליה
האקסית המיתולוגית !!!!

ברור שיהיה מעט ורד :(

אאל"ט הפרק היה קצת יותר קצר מכל פרק סיום אחר. וגם אם לא - ורד היא די דמות משנה, וגם העלילה שלה די נסגרה בסיפור. היא וג'לל חזרו, אין יותר מדי מה למרוח את זה. אבלאבלאבל ... "שכחתי לקחת משהו" "מה?" "אותך" "אותי?" |המבטהזהשלדריהואזהנשיקהשלהם|
|סגידה|
|סגידה|

מ א י י ק

New member
סחטיין עלייך יא אוחתי../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

ורד פשוט ענקית....

"פרק גרוע ומשעמם"? ../images/Emo4.gif

לא הייתי מסכים עם זה ב100%. הרבה מתלוננים שהסדרה הזאת מוזרה, משעממת ולא הגיונית, אבל אם הפרק היה משעמם - הוא דווקא כן היה הגיוני, כי בחיים האמיתיים לא הכל אקשן. בעצם כן. אבל לא בכזה טיימינג ולא אצל כל אחד..=/ אם הפרק היה אחרת, והיה קצת יותר מעניין כמו שהרבה רצו - הוא היה באמת מוגזם ואז זה היה נראה הזוי לגמרי. חוץ מזה דווקא לי נראה יותר הגיוני לעשות ככה פרק סיום, כשדי משעמם. חוץ מהקטע הזה עם ההפי הנד. אני דווקא אהבתי את הפרק.. חוץ מהסצנה האחרונה כמובן. ליאן, ג'וזף ואיגור זונות. נקודה

Redemption Song

New member
יש בזה משהו..

אבל בכל זאת, זאת טלנובלה לא החיים האמיתים. אם זה היה נראה כמו החיים של כולנו, לא היינו רואים.. כל הקטע זה לברוח קצת מהמציאות המשעממת.

אמממ הסוף באמת לא היה משו...../images/Emo109.gif

והכל בגלל חמודי
אבל דריה וג'ללל
איזה חמוד הג'לל הזה
איך הוא כזה דפק לה על הגב והתכופףף.... אחח רציתי לאכול את המסךך
וגר שתדעו לכם שלליאן לא היה בכלל תפקיד כל הסדרה הזאת, וגם לא בפרק האחרון
כל הניסיון הזה של העלק-תוכנית של ליאן וג'וזף ממש מפגר
לא רוצה שהיא תמשיך לעונה השנייה
היא ממש לא רצוייה
וגם רני וריטה [מי אמר רמי וריטה
] היו חמודים

למעלה