"יש עין גדולה מביטה מלמעלה"... רק שהפעם זה ההאקר עצמו
אני לא מבין, רוי הכיר את רחלי, הוא ראה תמונה שלה... יש לו עוד אינטרס. זה מיכאל מושונוב המצחיק ההאקר? זה קול אחר לגמרי! אבל לפחות מצליח מקבל משהו... והעריכה בקטע הראשון מגניבה.

אילת מסתירה דברים. לירון?

מערכת היחסים הזאת מתחממת מאוד. אה, ליונינה. ברור שפנימה. איך זה יכול להיות, אודי. לא שמעת על דודה שלי רקפת ודודה שלי ורד. דורי... תיזהרי. בסדר? מצליח לא רואה קלאסיקו? סופסוף מתפתח. שום ריאל. ריאל לא פה. ריאל זה מבצר. מערכת היחסים מתחממת.

גם פה היחסים מתחממים. מאוד. וואו. בחור עשיר.

זה דווקא נראה דומה פה. פוקס. בטח פוקס. חברה חדשה? היא מרוצה. אה, זה רק שניהם עכשיו. "להרצות לתיכוניסטים על השירות הצבאי שלהם". ועומר גולדמן מקבלת מבט של "הממממ... זה כר פורה להשתיל השקפות שמאלניות..." שבירת דיסטאנס מצד הנשר. אני לא מבין, הוא לא רוצה שהיא תיכשל? מה כדורגל, כדורסל, בוגד.

וגם הם. ברור. אלא אם הנרקיסים מעריצים ריאל. כי אם לא אתם יותר דומים לשכונקים. הבחור הזה אידיוט, הוא יפלוט.

בן צריך לתקן את הטעויות ההיסטוריות. הפעם חברות בין מצליח ואודי. במציאות הם חברים מצוינים. היה צפוי שזאת השאלה. הלוואי, אודי, שהוא היה. הלוואי.

מתאימים. מאוד. אה, אני הייתי בקאמפ נו! טוב, זה רומיאו ויוליה רק הפוך. מעניין אם בסוף העונה הוא יתרום הכול. כי כנראה שכן. לא? על זה הקטע.

למצליח בחיים לא הייתה עלילה ראשית, לכן זה מוזר. ודורי מעדיפה להיות פה לבד עם רחלי. המפקדת שרי בדוסה! מה זה החוצפה הזאת שלהן?! היה צפוי ששרי תאהב את הכדורגל.

דורי נחמדה. חבל דווקא.

יופי אגמי. נהדר. זה מצוין, טוב שאת מגלה דברים. אגב, גם טוב שג'וני פה. מה זאת אומרת, הבחור צריך למצוא חברה אחרי שחתמנו על ההסכם שלנו... אתם מבינים שהוא חזר כי הוא ניג'ס לי על תקופת היובש שלו? אז אמרתי, יאללה, תשלח את עצמך לנרקיס קצת. בינתיים אני אשגיח על אביולי. "חברים"... חבר. אגב, לא הייתה להם שיחה זהה בעונה הקודמת? זה בסדר, ליטמן, זה בסדר. העיקר שאתה שם. היי! שישי בתשע זה בדיוק על ישיבת הדחת מגנא!

כן, מה מופרך במיטלצליח?! מצליח, אולי תכיר לו את הבת דודה שלך? בבית תגיד לה. לא נכנעים לטרור.

זוג חמוד, בנטל... מיטבן... טוב. לא משנה. יופי בן! נהדר! רוצה להצטרף אלינו להפלת המגנא?

יופי, זוג ממש אנמי. היא תרגל אחרי קצינים בכירים ותעביר הכול לחברים הערבים שלה. אח, איזו נטלי זאת... זה הזוי, אני לא יודע איזו דר זוזובסקי תצא מהארון. אולי הן בכלל אותה אחת ושתיהן יצאו מהארון.

גליץ' זה משהו טיימרי. לא כזה. זוגיות מתפתחת...

אותך לאיימי! אותך לאיימי!

נראה לי השתילו את זה על רחלי ולא על דורי. היא לא מרגלת. או לפחות, לא יחשפו את זה עכשיו...