שכונה בשכונה
*העונה השלישית מצוינת עד כה,במיוחד בפרקים האחרונים שמקדמים את העלילה מאוד מהר. היה לי חשש כשהבנתי שגיורא לא יכתוב את העונה הזו (כמו שקרה באלופה 2 המחרידה),או בכללי שיהיה מקרה האי 3 עם יותר מדי התרחקות מהעונות הקודמות... אבל בינתיים העונה טובה יותר מהקודמת בהרבה
אני אוהב שהיא מאוד מגוונת, הרבה דמויות מקבלות צדדים חדשים והיא גם קומית וגם מותחת
למישהו יש נתונים לגבי ההצלחה של העונה? לצערי עושה רושם שהיא פחות נצפית
*סיפור דורי ורחלי נבנה מאוד יפה ובאופן טבעי. קשה לי להאמין שרחלי תגיד לה כן- גם כי ביסקסואליות עדיין נתפסת כדבר נועז מדי ("אלה שאוהבים הכל" או "מבולבלים מינית") וגם כי דמות
ראשית גאה בסדרת נוער מרגיש לי מוקדם מדי.אני אהיה הראשון לשמוח אבל אם זה אכן יקרה,כדאי שחמיצר ופניני יתכוננו לעוד מכתבים מהמועצה על תלונות מהורים
אני מנחש שדורי תספר לרחלי,היא תהיה קצת מבולבלת אבל תגיד לה לא, ולקראת סוף העונה תצטרף דמות חדשה שישדכו אותה לדורי
*מיטל נראתה פשוט מדהימה כשהיא יצאה לדייט עם בן
הדרמטיות של אודי עם ה"אל תלכי לשם, אני מבקש ממך" גרמה לי לחשוד שעומד לקרות משהו לא בסדר... דרך אגב הם הלכו בשקיעה בים ואז במלון היה נראה כאילו צהריים בחוץ
*רוי טיפוס כל כך מעצבן,אפילו כשהוא הצטלם עם התיירים הוא לא יכול היה להוציא חיוך
הוא ובן נחשפו מוקדם מהצפוי (וטוב שכך),אני מנחש שהעלילה של אילת עומדת להסתיים בקרוב
*אני ממש שמח שאגם הצטרפה סוף סוף לשכונה! האמת שהייתי בטוח שזה יקרה כבר בתחילת העונה הקודמת כשהם נותרו בלי כסף.. וגם סוף סוף היא מופיעה בסדרה נטורל בלי פאה דודתית
בסצינה שהיא מגיעה לשכונה ומתנצלת בפני שלומי, הפאה שלה היתה הרבה יותר מדי למעלה ונוצר לה מצח לא פרופורציונלי...
חבל מאוד שהיא השאירה את הכסף אצל סוזי הנבלה
במקום להתקשר לקונים ולהתחנן בפניהם לוותר על השכונה,היא יכולה לקנות אותה בעצמה ולסגור סיפור
אני מנחש שכשהחבורה תחזור מאילת, היא ואודי יתחילו להתקרב שוב. מיטל תתבאס מיזה ובסוף תצא עם מצליח
*ויקי ועומרי קצת משעממים.. אבל חמודים ביחד