אני חושב שיש עוד פרקים...
ביום רביעי כנראה באמת יהיה איזה משהו משמעותי להפסקה.

מה זה בתקציר? ורשבסקי? שולץ הטיימר הכושל? יחידה חדשה?

אז רחלי נכנסת פנימה ובדוסדוס מוכיחה למה היא המפקדת הכי קשוחה בכל צה"ל.

הטיימרית הזקנה... תגידו, אני יכול לדעת מה השם של המתווכת?

אגם "תמר גולן" שיינפלד ריגשי בעם. יופי, המועצה... נהדר. המועצה מחשיכה את שכונה, רוצה להעיף אותם, המועצה הזאת תמיד מתערבת רק כי הם עשו משהו שלא בהכרח השתלב עם מה שהם רצו לשמוע ו... על איזו מועצה דיברתי?

נו, ברור שדרורה דאגה למכור את האחוזה. מה אכפת לה, הבורמזים ברחו...

סווטה, אני דורש ממך למרוד. לא הגיוני ששלוש עונות מתזזים אותך. נמכר לבורמזים. אוי לא, אם אגם צבעה את השיער היא תתחיל להיזכר... הרי החמצן בשיער היה מה שמנע ממנה להיזכר, ועכשיו חס וחלילה היא תזכור שיש לה אבא (האבא של לילה?) ושהיא נחטפה מתל אביב מידיו של גור... שבשברון הלב שלו הלך לגלוש והשתגע ואז הפך לזמר.

הכול סודות פה. שירי? שירי, דורין, איילת, יעל... אבל אני חשבתי שזה היה אמיתי... לא קניתי את הקטע של הבילוש... ולמה שירי ומוטי דיברו כאילו הכול נכון וקיים? אולי מוטי באמת שחקן ויש לו קפריזות...

יואו, מה זה הקונספירציות נשרים האלה פה?! המוזיקה הזאת בעייתית. איתן לפחות היה נחמד יותר... לא, קוראים לו רון אשכנזי. אנשים פה לא עוקבים אחריי...

נכון, אגמי, בשכונה. שתיהן סווטה? בסדר, הווילה הזאת היא חתיכת זונה... דווקא תסרוקת נחמדה...

קום, רוי, קום.

אוי, שוב זה! פלאשבקים... לא היום של רוי.

אני לא יודע, לא נראה לי. לא נראה לי שסוזי שלחה מישהו. אני מניח שהכול כאילו מוביל אליה, אבל שעובדים עלינו ובתכל'ס הכוונה היא רק לרמוז לנו שזאת היא. אפילו שהיא בכל זאת תיכנס לכלא בחשד לחטיפה אבל לא, אני מהמר שיש כאן הפתעה. ושזה קשור לאילת.

זוג חמוד מאוד וגם מאוד פופולר...י. חרסינה זה נחמד. ברצלונה. נחמד.

העונה מתניעה ביותר... רחלי ודורי עולות מהר על הקטע. ורחלי כרגיל פחות מתעניינת בצדק, רוצה רק כסף לעצמה.

חשבתי שהוא גרומל, לא שולט באש... פריצי היה אומר "שריפה, אחים, שריפה". אודי. יופי.

איך אודי נכנס בכלל? לוקח אותה לדינר. דינר לוקח לדינר. בן הוא דמות עגולה מאוד. נראה לך שזה יעבוד, בן? אודי ואגם ניסו! לא עבד!

לאודי יש הוכחה.

סצנות חזקות!

אופטימיות זה שם המשחק אילנה. טוב, זה שהחולצה שם לא אומר.

שוב אש. זה פחד אלוהים. רחלי, את דאינריז?