דורי כותבים ככה:
בנדה, די לדבר ככה, אתה מצחיק אותי. את יודעת מה הם, אילנה? הם ילדים לא נעימים (
לשיר). הכי נסיכה, בטח! נסיכת הפלסטיקים, הפרחים...
למה ישר לחבק, אילנה, למה? אנחנו מכירים אותה יותר מכם. מקס מייבש את תותי... מרסל בוגדת. לא, לא, יש בעיה בדירה הזאת!
למה אודי לא מביא אותה?! למה?! בטח בלי בלגנים, גברת רחלי. הם לא זזים.
אני אומר שאין לך טקסט. ואיך הוא התבגר והשתנה כל כך בכלל... אני זוכר אותו ילד קטן ומעצבן. ג'ודי!!!!!! ג'ודי!!!!! או שלא? תסתדר, רום, תתקיים בעולם המשנה שלך.
תשמע, נמרוד, השוטר לא במצב טוב... הגורל שלהם זה לא להיות עשירים? משפחת שיינפלד מתפרקת.
אוי ואבוי. אוי ואבוי! ג'וני לא קשור אבל נדחף. ג'וני, רק תיזהר לא להמר על כסף...
איזה קטע נועה עושה. לקחת שחקן מוכר- ולא לתת לו דמות רקע כישלונית! מוזר! לא, ליטמן, היא פחות תיענה לחיזוריך. השביתה, אי ההגעה ליצא משליטה, המליפיקים... הבחור התחרפן ולכן חתם איתי על הסכם...
עלילה קולית מאוד. סופסוף סוזי מראה רגשות.
לא בדיוק, אגם. סינן את אימא. ג'ודי זועמת עכשיו... פיתוח דמות. פיתוח דמות. אה, אגם, בואי נימנע מלהגיד את המילה "לילה" בנוכחותו. בסדר? בסדר.
אוי ואבוי. לילוש, מה את עושה?! מה את עושה?! ולמה את מחזיקה לה את היד?!
מאירה ברגר. שם אחר לג'ודי גורן? טוב, היא ממילא נוכלת, משנה שמות. אה! זה בעצם אחרי שדניאל הסכים לברוח איתה ולחיות איתה בזהות בדויה! ג'וני ברגר? למה השם נשמע לי מוזר? יונתן ברגר זה חוקר מוזיקה אמריקאי... רעיון? מעתיקים מכפולה?! הוא מוותר על הדייט, אגמי! בחייך!
ג'וני, אל תשחק בה!!!!!
אוי ואבוי. עד לשם אימא שלו הגיעה?! אה, גברת גורן... אה, ברגר. תביני, גם אני לא מת על זה שהוא מסתובב ברחובות ועושה דברים לנשים. בעיקר לא כשהוא נוסע לקיבוצים. אבל אני בולע צפרדעים. תגידו, כל התרומות האלה, זה חוקי בכלל?
אוי ואבוי! סוזי גם אמרה אלוהים!
היא זוכרת את רום. זה נחמד.
תנו למומחית לדבר. לילוש, את שורפת אותה!
אוי, חבל...
כן, הריקושטים יעופו לו על הרגל! זה מה שצריך כדי שליטמן יעוף?! למה לא אמרו לי?!
תגידי שיר, את בטוחה שסתווית לא ניצלה את השביתה כדי להופיע ב"להעיר את הדוב"?
"מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר"? מתכונן ללימודים, כנראה...
ואני רוצה להקדיש את השיר הבא למליפיק המעצבן והכישלוני, שכולנו שונאים וצוחקים כשהוא נופל ושובר רגליים.