אני חושב שאני חוטף מנת יתר של ליטמן
ד"ר אילנה אמרה את דברה. לילוש, נו, סוזי צודקת, הם חסרי יכולת עלובים שמנהל אותם שר לשעבר שהפך לשוטר והפך לצייד גרומלים מחוק זיכרון ואל תפגעי בתכנית!

אימא של ג'וני הכשילה את הכול. אל תגידי לו סורי. די, לא רוצים ג'וני ואגם! אל תאחר לשעת אפס, הבנת אפס?

אגם סידרה ככה את השולחן? באמת? ולמה אודי לא מגיע לפני שעת אפס? במקום האפס?

הכול, דורי, הכול. בשביל רחלי פעם שלישית. מצליח, אתה כרגע סתם הרסת פתגם טוב. בזכות אגם אין מצב! רחלי?!

אני לא יכול עם הרס"ר הזה. ואל תגיד לויקי לא לפלוט סודות מדינה.

טוסי טוסי עופי! "יש לי שיעור עוד מעט"?! ג'וני, מה אכפת לך שלא תלמד?!

מבריק, ג'וני. מבריק. בעיקר העכבר, שאני מזכיר לכם שרחלי מתה ממנו מפחד. כן! ג'וני, תביא לאודי לטפל באח... בר. האח-בר. (פעם שנייה שמכנים משפחה של יעל שרוני עכבר! פעם קודמת זה היה אח של ג'וני...) יואו, איזה קטע, גם אני צועק צעקות כאלה בחלומות שלי על מיני עכברים עם פרצוף מאוד מסוים.

עם מי היא צצה? אמרנו לא למספרה! יופי דורי, לא טבעונות. חקירה צולבת.

מעניין מה יהיה עם השיינפלדים.

פחחחח, סתווית, נושאים קלים. רום, מה אתה קשור, בדד? תגדיל ראש. אל תפחד להיות ראש גדול... אודי, תאמין לי שצריך להיות אכפת לנו.

נו, לילוש! בחייך! למה להרוס?!

אגם... לא.

לא, חברות. לא. היא גם לא בקטע של פרננדו. איך 120, אמרת 1,000... ברבור?! היא לא ברבור!

יופי. הנה. בעיות. ואיזו צעקה! הרבה בעיות!

אל תחקה את מתי!

לילוש, היא התכוונה לטוב! נו, לא לקפוץ למסקנות! נו באמת!!!!!!! על עקרונות?! אגם ודורי? לא נראה לי.

איפה שירי/איילת?! החליפה צבע? היא גם ככה אשכנזייה. אולי שהיא תפתור את זה בתור מומחית לענייני נשרים! מה אכפת לדקלה בדיוק?

טוב, זה סופו של כל חיבור שכונקים-נרקיסים. נמרוד, די נו!

סתווית, די. די. אני מבליג ומבליג, אבל העלייה השנייה התרחשה בין 1904 ל-1914, ומאורעות תרצ"ו פרצו ב-1936! אז תפסיקי כבר, גברת "פרעות תשמ"ד"! מקרה חירום? גם בזה אתה כישלוני. בגללך! והורדוס לא קשור למרד הגדול!!!!!!! כן, מיטל, היה ממש נחמד בלעדיו. אני יודע.

יופי, ג'וני. רחלי הולכת בנונשלנטיות.