הריצות האלה עם ליטמן מעייפות גם אותי!
אני מעדיף עיצוב מחתרתי ולא קונגי. עוד פעם שביל ריצה... שתי ראשות המועצה... האם ההיסטוריה תתקן את עצמה?

גלית, עשית פשלה. אז סוזי פתרה את ה"בעיה" של נרקיס... יש עניין של חוק שאת לא יכולה להקים מה שבא לך! בואי נעשה עסק. את נותנת לה את השכונה, ודרורה מחזירה לך את הדירה ומפנה את כל הבורמזים.

תשמעו חבר'ה, אני חייב לעצור שנייה. אני לא יודע אם להגיד את זה למקרה שהמועצה קוראת, אבל ראיתם שיש סימנים די מגונים בגרפיטי שם? יש שם משהו שנראה כמו איבר מין. אה, ואת הלוגו של הסדרה.

המשולש. ודורי שלא בוגדת. ולירון השקרן.

מי זה? היי, גברת בן דוד, זה עינוי לא חוקי מה שאת עושה! ויקי המניאקית. נו, רק מוזמנים, זה משחק כדורגל של מסי! לנטע אין כרטיס כדי שלא תצלם את כולן בחדר הלבשה. איך ויקי שמעה דוגמניות וישר פיזרה שיער. קציצה של המערכת זאת. אוקיי, לפני הכול, אני רק רוצה להסביר לכם על המפיק הזה. זה לירון ברנס, שמדובב את פטריק בבובספוג. אז לא הייתי אומר שדווקא הוא יעזור לנו למצוא את האוצר של המדובב של סקווידוורד! ובטח שמי שמחזיק באוצר זה מי שמפעיל את התוכנה של האח של המדובב של בובספוג!!!!!!

מצליח, לך תחפש. יא עבד של ההיסטוריה! אוי, מצליח, אולי תסדר למיטל בן דוד שלך? שוב הצמיד המעצבן הזה.

גלית היא אחלה הד. דרורה לא מכירה את מיטל? מיטל המלכה. גלית נתנה מבט קורע.

דורי לומדת את השכונה. לא, היא מקנאה. מרשק הקורע.

אה, חיילת זאת הבעיה? אין בעיה, היא משתמטת. הווו... זאת תצליח לדגמן. נוווווו אבל דר הרבה יותר יפה!

אתה בטוח שהיא דיברה על חרוזים כאלה? תביא לה עכבישה. הצלצול הגואל. או שיט, זאת סתווית.

אז לירון לא כזה מלך. נו באמת!!!!!!! זה מלך, שיר?! שיחזור לנעמה נאור ולסמים שהוא לוקח בלהתבגר!!!!!!

ויקי, את בצה"ל. את לא רוצה לעזוב את צה"ל המדכא והמשחית? תחשבו שעומר ממש צריכה לאזן קלסר. בגדי גברים... הוא הכי לא מתאים.

עכשיו היא תחשוב שזה בן.

קרב ראשות מועצה. אוצרות מדינה קסומים מתחתיה? ממתי היא יודעת...? נקמת הטיימרית החכמה. בחירות... קול.

כן, בוודאי. לא, זה באמת לא. אבל אל תצא לה מהראש.