שרשור פרק 137 - אומנות הפיתוי

טווול

New member
שרשור פרק 137 - אומנות הפיתוי

פרק 137 - אומנות הפיתוי ימית יוצאת עם כדורגלן מפורסם רק שהיא לא מבינה בספורט הזה בכלל, ואמא! לנתן שוב יש דייט... צפייה מהנה! פספסתם? לא נורא.שידור חוזר ב-19:30, 22:30, לפרפרי הלילה בשעה 01:20 וב-HOT VOD YOUNG.

טווול

New member
:)

חחחחחח פרק מצחיקקק!!! אהבתי תקטע בסוף עם נתן ואילן הרגגג אותי! אני שמחה ששוב העלו תנושא של אילן וימיתי ננננו מה קורה עם זה אני מחכה לנשיקה לוהטת!!!<3 חיחיחיח ובסך הכל היה פרק מצוייין כרגיל

enigma14

New member
היה פרק טוב

ההתערבות בנושא של הכדורגל קרעה אותי
וגם הקטעים שהעירו את נתן עם הריח של הנקניקיות XD

barak97

New member
פרק גדול ../images/Emo40.gif

ממש אהבתי את הקטע החוזר של הדייט של קובי, ובכללי פרק ממש טוב!! מי כתב אותו?

AviShai98

New member
אני מופתע מימית!

היא כותבת עם רובי פרקים ממש טובים העונה...

פרק מעולה!

לדעתי בטופ 5 של העונה. הרבה מאוד בדיחות, ובכלל אווירה כיפית פיג'מתית כזאת. המעלה העיקרית של הפרק היא שכולם היו מצחיקים. גרי היה מצחיק ביותר ("הייתי צריך לדעת כשהיא רצה לעוגה ונגסה בחתן בתענוג כזה"
, "כשהיא עושה פן שולחים אותה למנהרת של נאסא"
), גם השלישייה (קובי עם ה"ימית אפשר קצת פרטיות בבקשה?" ואדי שרוצה להיכנס לחדרי ההלבשה, וגם ה"אני נלחמתי שהיא תישאר פה" , עודד עם ה"מה זה נתן למה אתה מסתכל עליי ככה" ואילן עם ה"אני מסודר, אני קול" בשטיפת כלים), נתן עם הפרצוף שלו, וימית עם ה"כדורגל משחקים... שעה וחצי!!!"
רק דנה כרגיל הייתה מעפנה ביותר. למזלנו זמן המסך שלה בעונה הזאת משתווה לאפס.

אה ועוד קטע שקרע אותי

קובי: "אז תגיד אילן, מה באמת היה בינך לבין ימית בין העונות?" אילן: "קובי אנחנו הרגע התחלנו ת'סצנה" קובי: "אה" עם חיוך כזה

AviShai98

New member
../images/Emo45.gif מחזק

אכן פרק שיהיה כלול בטופ 5 של העונה הזאת וממש עלילת פיג'מות מצחיקה וטובה!
אמא! לנתן יש שוב דייט, חחח, "אני מסודר, אני קול"
נתן: "אני פה רק בשביל להעביר בין הדמויות של קובי"
וקובי עם הדייטים שלו, חח..
ומתי כבר יפתרו את העלילה של אילן וימית בין העונות?
ודנה השתפרה במקצת במשחק בעונה הזאת אך עדיין אין לה כמעט זמן מסך, אבל כנראה העלילה תתרכז עליה בפרק "X".

shoham95

New member
137?!

היו עד עכשיו מתחילת העונה 137 פרקים?!?! אין מצב
איך 137?!

ואי איזה פרק מצחיק../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

ממש אהבתי, פרק טוב! בכיתי בפספוסים
גרי הורג. ימית: "עודד, מה אתה מבין בכדורגל שאתה רוצה לבקש ממני משהו?" עודד: "אה.. המון מלח יש בגרעינים"
אני מסודר, אני קול
נתן מלךךךך

למעלה