יום הולדת שמח לניר! תראה מה נועה הביאה לך מתנה...
לא עובד, רחלי... ניסינו כבר. טוב, רחלי בגישה של "לא עבד, נשים פטיש". איך... מה? תשחררי, מטומטמת! או, הנה.

יופי דר. שוב אנחנו מתחפשים, מה? או שזאת לא דר?

הרבה צילומי על היום.

והנה הוא מגלה. יופי. השעות האחרונות תרתי משמע?

דרורה, אולי נמדוד כמה סנטימטרים קדימה?

כפפות. חשוב כפפות. תאריכים זה בעייתי, אדוני.

המוזיקה הקלאסית חזרה... נמרוד, מה אתה מתלבש כמו הומו... אה. אבל מה הקשר לתקדימים?

תזרוק ואל תקרא לה מיטלי. אל תשמחו כל כך. אתה לא עם מיטל.

יופי, אגמי! יופי! את צודקת צודקת. איך קראת את הספר?! אמרתי לכם שהיא קוראת...

חבר'ה, אני מקווה שאתם שורפים את חולצות בארסה וחולצות מסי, כי לירון הוא התקווה להחלפת מסי. אכן, אכן. ואני מאושר.

יש בן מיעוטים? כן, סוזי, זרקנו רעיון. אבל את יודעת, אם את מחסלת את דרורה, תחסלי את כל ההיסטוריות שלה. קצת קשה.

תחשוב שאתה כמו פרקר מחו"ל. והמדובב של פטריק, כולנו יודעים שאתה משתף פעולה עם האח של המדובב של בובספוג כנגד המדובב של סקווידוויד!

אודי... לא. אוי, איזה צירוף מקרים שאתם יוצאים ביחד. בצורה חברית, כמובן. בצורה חברית, כמובן. כן כן, בטח. בטח שעברתם הלאה.

נראה אותך הופך כדורסלן לדוגמן. ויקי הזאת תחמנית...

יופי אודי. לך תחפש, אודי. אוי, זה נורא מזכיר לי את דינה ומתי. עושות לך את זה הטקטיקות שלה... הכול שקר, אגם. וזה באמת לא משנה. יופי שתעזרי לו. זאת הדרך. תיזכרי בצדדים החמודים.

במאה העשרים ושתיים, סוזי! מי זאת אלישבע באמת?

אני יודע מה ההצעה הבאה לסדר היום. חיסול הקונגים! בן המיעוטים זה הדתי? בפעם הקודמת סוזי חיסלה להם את המרצ'נדייז.

אוי ואבוי, שוויון מגדרי. איך עוד שבוע?

למה ברגל?! ומה אתה, ליטמן? נו, לירון, אם אתה צריך אתה יודע שיש לך את ג'וני שאתה יכול לקחת ממנו טיפים.

ואת השיר הבא אני מקדיש לסוזי...