סוזי לא תכיר בנישואין חד מיניים. תסיקו מה שתסיקו...
מה מצאת, דקלה? שהוא היה כוכב ים? כן, עמרי, תחזור לישון. לא אכפת ממך.

מלדיבים זה קרוב לביקיני בוטום? פוליגרף? רגע רגע, אם הוא לוקח, כולנו עושים פוליגרף!

שוב נוסעים בזמן. נהדר, רחלי. נהדר.

תלכי לדרורה. היא מבינה בנושא. דרורה הייתה מבקשת לנסוע בזמן.

וואו וואו וואו, ויקי?! אסור כבר לבגוד במדינה יותר?! ומה זה בגידה?! ואם אתה עוזר לפלסטינאים?!

מדהים איך אתה מעצבן אותי. אה, לירון, למדת מליטמן? מקווה שג'וני לא יבוא ויגיד שהוא מזהה מקילומטרים פציעות כאלה...

שיהיה בהצלחה אם שניכם עושים את זה...

איזה נחמד. מה כנס, יש מלא זמן, אגמי. מלא מלא זמן! חמודה ליהי עם המברשת.

יופי, רחלי, גם בו את חושדת. היי, מיטל, דר יהיה מוכן לקחת לך את המקום! רחלי, מי צריך את דעתך... לא נצביע "סו", נצביע "דר". רגע... דר, יש משהו שאתה רוצה לספר לנו...? רחלי תגיע מתי שהוא לבית הספר?

לא, דורי. ממש לא רציני. והחלק השני, לירון? היא לא האמינה לך... דביל.

נכון, אודי, למה פרצוף מיוסר? אני שמח. אה, מה עבד ביניכם... יפה... טוב, יש לי כמה... אתם כן סיפרתם שזה רומיאו ויוליה. עשינו את זה כבר, אגם. אבל עזבי. זה ממילא לא יעבוד. עיניים מתוקות, נכון. מבחן? פחחח... בטח...

יופי שהבנת, דורי. יופי שהבנת גם את זה!

בנדה, סתום ותן להם להתמנגל. דווקא לאודי היו פחות סצנות עם בנדה. יופי בנדה, הרסת את... טוב, מה אכפת לי. הרסת דבר רע.

מעניין אותי עד כמה רועי כועס. היא נסעה ל-1936! לא 1937! והיא הרבה יותר תומכת מאשר לירון... היי, ימי הביניים זה רק מיכלי. תודה. לא כמו כולם. יפה.

אודי, מה זה השטויות האלה? כולנו שונאים, מיטל. בטח מצליח. בטח. אה... זה בסדר שבבית ספר יש כרזה של סוזי? יופי בנדה.

הסוד שהוא סיפר לך, רחלי, וחשבת שהוא צוחק.

יופי אודי. מבריק ונהדר.

למה אתם לא מקשיבים אחד לשנייה?! רועי, אתה עוד חי? לא, ברור שלא. את גרה ליד ליטמן, את אמורה להבין איך נראית רגל שבורה.

ניקו ניקו היא הנצר, זה נפלא וזה בסדר... אה, לא.

פיצוץ, פיצוץ.

מה זה?! יש קשר בין האבנים ל-F?