סופסוף - באמת - לא זזים!!!!!!!
לירון ורחלי מתפוצצים. כרגיל. יופי, חבר'ה.

אני מעולם לא אהבתי כורכום יותר מעכשיו. אני חולה על כורכום. ממש. ועל החמוצים של בנדה. זוגות מתפרקים, וזוגות מתפרקים. איזה כיף. איזה כיף.אגב, השקרנים האלה מ-VOD יאנג הראו את מיטל מחייכת בקטע! כדי שנחשוב שהנורא מכל קרה! ותודה למיטל הנהדרת, שהופכת את הגלגול הזה לדבר נהדר.

דרורה, תקשיבי לגלית. ותעירי את הטיימריות שלך! ואגב, אני מאוכזב כי כנראה נועה פניני וירון ארזי קוראים לי מחשבות. אני רציתי עלילת בחירות, ובדיוק כזאת רק עם סוזי, ומשהו כזה, דומה לשלטון הצללים לפני שזה היה קיים! אבל איכשהו כולם גונבים ממני! יעל קורעת. וגם היעל השנייה.

זה הסימן הטיימרי. כן, רחלי בן דוד הגיבורה שמצילה את העולם ולא מתנהגת ליטמנית. רועי דופק את הראש בקיר.

המדבקות האלה בכל מקום. אה! הוא לא מעביר סכין מיד ליד! גם אל תשב בפינה, שלומי. אחלה לקוח לשולחן 17. מה ההאקר עכשיו? הוא מתנער גם ממשה דינר?

עצות לסביות. יפה. אילנה הורגת לרועי את הזוג.

ומצליח. יופי. חכו חכו...

היי! יופי! תשמעי, אודי לא כמו החברות של החיים. זה לא עובד טוב. היא גאה בו בצורה חברית, כמובן. כן. כן כן כן כן כן. חייבים לגרום לה לקנא. ותתחילו מיד בלהתנשק. כן כן. כן כן כן. לגמרי. חבל שזאת לא היית את, אגם, בהיסטוריה החלופית, אבל לא משנה. לא מעניין.

וסופסוף מצליח יוצא מהמסגרת המכאיבה של שלוש עונות. המשפט בסוף קצת דבילי, אבל יופי. היי, מצליח, שיר יכולה להגיד שלירון מלך וזה שמסי ילד ליד... כל אחד בעולם בערך, זה כולם יכולים להגיד.

לילושלומי, זה לא הבחור המסוכן! לא, שלומי, זה לא כזה מסובך. אם... למה אתה לא צופה בתכנית?!

יואו, איזה מצחיק! חה חה חה חה חה! חה חה... חה... אה, נראה לי שמיטל לא מאוימת, אני אומר בואו ניקח את זה לרמה הבאה. שמעתי איזה טריק מה זה מגניב שקרה ביקום הקודם... איזו הצגה, מיטל? חס ושלום!

"מייט"? משום מה חשבתי על זה ככינוי, פחות חשבתי שיעשו את זה... לא, מיטל, זה בן הדוד שלו...

אני דווקא בעד התכנית הזאת, אגם! פשוט נקצין אותה ו... לא זזים. הו... לא זזים. הו... שבתאי, שירזי... יופי... סוזי גם ממש מנהלת קמפיין.

אז מי אמר שהם לא יגמרו ביחד? חיוך גדול. אני דווקא אוהב זוגות עם בעיות במשפחה שלהם... אודי ואגם, בן ומיטל... רחלי ודורי כי אם בנדה מגלה שרחלי לסבית, הוא משדך אותה ליובלי, העיקר שזה יהיה גבר... זה המסע האמיתי של מיטל. זה המסע.

אני אומר נשאיר את הטרקטור. נשמיד אותו. אין לך מה לחפש, נהג לא נעים שכמוך. כמו שאמרתי. לא זזים...

ושוב רחלי מגיעה למקום לא צפוי. הפעם עם מיטל. אה, ל-1937. קול. כל כך קול... פרקים כל כך יפים... גם מבחינת הזוגות... לא מבחינתכם, אבל כן מבחינתי!!!!!!!