ליאנה אמרה שזה פרק יקר לליבה- בואו נראה, חרסינה!
כל אירועי הפרקים הקודמים עוסקים בלבטיה הרומנטיים של מיטל.

אז לאן מיטל באמת נעלמה...?

לא זזים. לא זזים. מתי שלומי מלחין את זה כבר?!

איך מיטל אמורה לחזור בכלל?

חמש שנים אחר כך? 2023? רגע, מיטל, תבדקי לי אם ביבי עדיין ראש ממשלה... הם התחתנו בסוף?! גדול, גדול... כן, הוא קורא לך חרסינה. הופתעת? היה לו זקן גם. כן, מיטל מספיקה לצבוע שיער מהר. רחלי מתה כמו לירון! אוקיי, מה קורה ב-2023? מה קרה לאייפונים?! מה זה היקום הזה? הם עברו לאילת? לא הבנתי. חנוכת בית, מיטל. אגב, דר מתאבד מהפרק הזה. הוא לא מאמין שבכל ההיסטוריות החלופיות מיטל תפוסה. וכאן חזק, אגב.

סופסוף עושים משהו עם הדמות של מיטל... עוד פעם זה?! רגע... איפה השכונה? אני לא מבין, איפה סולומון החביא את פריצי? מיגל? מה קיבלת, בן? מיטל רגועה יחסית. אתה רואה, דר? יש דברים שהיא מקבלת בקלות! היא מקבלת בקלות את החיים האלה!

ארבע? אז מה קרה בשנה ההיא? אה... הצלת? ממה? יופי בן, אז שנים לא שמעתם את השיר המשוקץ הזה ועכשיו אתה מתחיל להחזיר אותו לחיים. הם הוציאו משהו מאז, או שנגאלנו מהם בעתיד?! וואו, ארבע שנים גדולות עברו פה על מיטל. רגע, מה יקרה? רגע, אז בעולם הזה אגם ואודי ביחד? ומה עם רחלי ודורי?

הכול נעלם...

מה הקשר לשרפת הספר?

חמודים בן ומיטל. קצת חזר יותר מדי על הכינוי שלה. והנה הנשיקה הראשונה שלהם (לא אם אתה בן, כמובן). לפעמים לא צריך קהל נרקיסים אוהד בקולנוע, רק אומר.

רחלי, יהיו כמה שינויים בזוגות, אם את לא יודעת...

אז אין ספר, מה זה אומר?

מיטל, אני מציע לך לנסות להתאהב באודי. לנסות. ואז... חה חה חה!!!!!! שמתם לב?! שמתם לב?! מה זה אומר, חברים?! מה זה אומר?! שצדקתי כל הזמן הזה, וזה מסתדר בדיוק כמו שהייתי רוצה!!!!!!!!!!!!

אם החממה היא הסדרה הכי אהובה על רועי מבחינת זוגות, אז אצלי, מי היה מאמין, שכונה!!!!!!!!!!!!! רק עוד שבוע וחצי...