הם חוזרים!!!!!!!!!!!
מי נתן לשמאלנית לעשות מבצע... אדוני הרס"ר, תתכונן לזה שפריצי ישלוק לך את הפופיק בגלל הוואזה. (יוסי מתייחס למשחק שרק הוא שיחק בו) מצאת למי לתת פקודות, הרס"ר!
נקווה שלא שברת רגל... אגב, תמיר הסתכל על הקרדיטים ועל השם של ליטמן. למה ליטמן לא צריך שייפול עליו ארון... הנשרים כאלה ציניים לפעמים.לא הם, הן! ה ן נעלמו! סתם נשר. הביזיון? גייסת שמאלנית!
חה חה חה. זוגיות מאולצת. האהובה עליי. כן, סרט! כי זה עובד כל כך טוב! גם פיקניק! בטח, עבד טוב לדניאלה ודולב. בצורה חברית, כמובן. בצורה חברית, מהמם. יש לי חיוך ענק. גם הנשיקה, בצורה חברית, כמובן.
לך תדע, אילנה יכולה להזיז אותו בכוח המחשבה. רגב! רגב! או... מה שם המשפחה של צ'יף? אח, בנדה.
ויקי, את לא התקבלת לבית הנשרים. ועכשיו בגללך דקלה לא תהיה קפטנית!!!!!!!! הרס"ר, אני אגיד לך מה להגיד. קיבינימטטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!! לא איילת. שירי. אה... דורין? יעל, נסגור על יעל. איזה שר? השר נועם? מרותקים לאיזה מועדון? לנשרים? מה רוי לא הגנב? הזמן פועל מוזר... ואת... את גרומלית ושיתפת פעולה עם רוי הגרומל! ויקי... את יודעת מה העניין.
המלון בבעלותו של רוי בכלל? רוי, כבר היינו בסרט הזה. זה כמו דאוס שמוחק רישומים. למה אתה כבר לא מגבה פעמיים?! שינויי היסטוריה זה מוזר. יצא לרוי נמרוד... ואתם יודעים כמה הוא אוהב כסף.
רון אשכנזי, סתום. דקלה צודקת. למה היא קוראת לו מוטי?! הוא הרס"ר, קיבינימט! אבני החושן בידינו!!!!!!!!!!!
רק סלט הוא יודע. לא בשלן כמוה.
כן, עדיף שתדברו.
מאולץ... כל כך מאולץ... אוי, איך אני נהנה, לא חשבתי שאיהנה ככה מאודי ומיטל... ברור שהיא שמעה את הסיפור. אחותך!!!!!!!!!!!! זוכר?! אוי, את צודקת, מיטל, תענה.
בפעם הקודמת הוא לא ענה לה. חה חה חה... זאת היסטוריה מתוקנת. כן, חברים, זה מקרה חירום. עט! אתם יודעים! מסוכן! חשוב! אתם יודעים מה עושים עם עטים!!!!!!! דורי, את כל כך חמודה. יותר מלירון.
שינית וטוב שכך. שולם? בחייאת? רחלי, פה זה לא האי. ואתה לא כמו דקל, לירון! היי, היי, היא כוכבת! מה זה המריבות האלה... אני רק צחקתי כשהצגתי אותם ככה...
אוי, השיחה הזאת נהדרת! איך אני נהנה! השיער של אגם!
צודקת. תתקשרי ונראה מה יהיה.
אוי, השיחות החשובות מאוד האלה. רעיון מצוין מיטל! רעיון מצוין! בחורה חכמה, דר, אתה צודק, היא חכמה וגאון. בהחלט, העט הכי חשוב. עטים טובים זה חשוב.
רחלי שמחה כשהיא עומדת למות. רק חבל שנועה לא מצאה ללירון מישהי. היה מצחיק אם הוא היה עם דקלה או משהו. אגב, השיחה הזאת היא כנראה מה שנועה עצמה מרגישה בנוגע לרחלירון...
איך אני אוהב את הפרק הזה... הוצאה לפועל זה טוב. זה כזה תמר וגור מפעם. דורי, את בחורה מה זה טובה. תבדוק יסודית, אודי. אולי תבדוק שוב. אולי? שיחה חברית, כמובן. חברית כמובן! זה בהחלט לא יכול להימשך ככה, דורי! גם לי יש לבבות במקום אישונים. לא עלובה! והוא לא מאושר! דורי, זה נהדר, אבל אל תשכחי שגם את צריכה להגיד את זה. עוד פעם הגלידה... אגם, תבדקי את זה. יש לך הפרעת אכילה או משהו.
פשוט נפרדים. כמו שצריך. לא, דורי, זאת טעות. טעות! את לא הבנת אותה נכון!
הכול אי הבנה אחת גדולה. אבל לא נורא, אי הבנות סופן להתפרק בסוף.
לא בדיוק, מיטל. העניין הוא שהזוגות מתחילים להסתדר כמו שצריך. וגם אצלך, גם אם את לא יודעת את זה. אויש, מי רוצה לשמוע את ויקי עכשיו... לא מעניינת.
מצליח רק מופיע בריקודים בסוף.