הגורל הוא אודי ואגם! ההיסטוריה באמת תיקנה את עצמה!!!!!!
אגב, ראיתם באינסטגרם של עידו מוסרי? הוא העלה סרטון עם לירון וגלעד כשהם עושים את הדמויות שלהם מבובספוג. בטח לקחו אותו לשיחת שכנים צפופה על המרור שהאח שלו, התכנה של רוי, מעביר אותם למען אבני החושן של ניקו.

מיטל לא מנקה? לא יפה. אוי, רופא שיניים? מה יכול להיות? כן! טוב לדעת! טוב לדעת!

כן כן, בטח. בטח בטח. כאלה וידויי אהבה לא אמינים לא שמעתי מאז... מתי? רואה, רועי, איך עושים שיחות על ספסל? עזוב, אודי, ידעת שרחלי לסבית?

אני לא מבין, למה באמת? יופי אגמי.

איזה מוזר שהם נפרדו ככה. אה, בגלל מצליח. רחלי, את לא מבינה באהבה.

אמרתי לכם ש"רגב"! זה יהיה מסוכן. רגע, מה הסיסמה? כי אני הצעתי "מנהיגה לעתיד". העתיד הממש רחוק. או אולי דרורה, "כי אחרי המוות יש חיים"?

מסכנים מילי וליאם, אין להם כלום. היי, היי, הרס"ר! זה כמו עם גניבת היהלום מהספינה. ויקי רוצה להגיע למצב הזה... ויקי במשטרה צבאית.

בית ספר? יפה לך. "כי יש אפשרות אחרת"?! אגם, אני באמת מציע שנקשיב לסיסמאות שלי. מצליח שתקן. כן, תעזור לה. בצורה חברית, כמובן.

קיבינימט, הרס"ר. הצלת את הפופיק שלך, בבקשה. הרס"ר, אתה לא רוצה להתמודד מול ויקי בן דוד. תאמין לי. יש לך מדים, אתה מטרה אצלה.

אוקיי, יש לי סיסמה ספציפית. "דרורה- כי אם היא תפסיד, היא חוזרת לפה!!!!!!" זה יגרום לתלמידים לטוס להצביע. להיפרד ממנו...? ומצלירון חזרו.

וכובע נחמד.

נמרוד!!!!!

גלית, זה שיבוש היסטורי של טיימרים.

יופי נמרוד.

בדיוק. העיפו אותך קיבינימטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!! ויקי מצליחה בצבא. מוזר. נהדר, רומן כמעט טוב כמו הרומן שלך עם סופי. אוקיי, ויקי. בסדר. והמדים עושים לך תחת.

סוזי עוינת. עוד פעם מחלקת יולדות? דרורה נולדה ברכב על כביש החוף?! אוקיי, קודם כל זה לא מכבד, שנית זה ממש גס, שלישית זה סטטיק ובן אל. ורביעית, היא נולדה על האי במאה העשרים ושתיים! תדיחי אותה על תאריך לא הגיוני!!!!!!!

יופי, דורי. מיטל, את לא שייכת. גם אני מחייך, אגם. גם אני.

רגע, מיטל, אבל מה עם מניעת שיבוש ההיסטוריה?! טוב, באמת טוב שככה. אוי, אודי, אל תכחיש. שיגעתם את כולנו, אבל מה אכפת לי.

אה, מה זה מרחוק?! אבל שוב, שוב יצאתי כדברא! אני אמרתי או לא אמרתי שמיטל תוותר לאגם על אודי?! אמרתי עוד בעונה השנייה! זה כמו שאלינור ויתרה על גור לטובת תמר. היי, חיבוק זה לא מספיק!

אם את מחפשת אשמה, ויקי, הנה. חכי חכי עד שתשמעי מה יש לרחלי, ויקי... עוד מישהי מהצבא.

הצבא נפתר משמאלנים. אוי ואבוי... קיבינימט. קיבינימט! קיבינימט!!!!!!!!