בכביש החוף, אימא של דרורה ילדה וזה הסוף...
גלית המסכנה. שוב צריכה לעבוד אצל סוזי. מצחיקה גלית. טוב, מי שלא רוצה את דרורה ב-2018 יקבל אותה ב-2122 על האי.

סויה? רחלי ודורי מתואמות בפדיחות. לא החברה שלה, עמרי, סתם חברה. אל תהיה רון אשכנזי בוגד. חיוך חמוד יש לעומר. כן, גם בלי להכיר את שתיכן זה מרגש, דורי ורחלי. ואל תשווי לאודי ומיטל. זאת הייתה תועבה. רחלי, עזבי את הגלגול הקודם. עומר דרור? לא, רחלי שונאת אותו, הוא מהמקובלים. היא כתבה נגדו שיר. אוי, אל תזכירי, רחלי, למה אנחנו נזכרים בחרא הזה אחרי האופטימיות של הפרק הקודם?

כן, מיטל, גם אני מקיא. אגב, "זה מה שאת הולכת ומספרת על אימא שלך" נשמע נורא! כבר אז זה היה נשמע נורא! איום ונורא! לצערי זה קרה שוב, אבל למזלנו...

סוזי הלא נעימה.

סופי, רחלי, ההיסטוריה השתנתה ולירון לא מת ואת לסבית ואודי ואגם ביחד!

הבולדוזר יתפרק מול אילנה... בחורה טובה אילנה. שחקנית טובה, עירית.

כן, אני לא אוהב את הפקח הזה. הוא גם הפך לפקח יערות ואז נעלם בגלל ג'ייסון. וחוץ מזה? הוא היה פעם פושע מסוכן בשם חלבי. את המעיים אני אוציא לו. אילנה הייתה פחות צבעונית אז...

ויקי, ויקי, היא חיבלה במשימה הצבאית. מחבלת זאת.

אם אתה נוגע ברחלי פריצי ישלוק לך את הפופיק!!!!!!!!!

אילנה... בחייך, תיזהרי.

לא, לא להתנצל. במה את מכבדת אותו? אני נזהר מזה...

בעלך המכולת. לא הייתי סומך על בעלך.

דברו יפה על לצבוע שיער. מיטל אוהבת את זה.

אבל למה נזכרים באודי, מיטל והבצל? רגע, למה סוזי באמת באה באותו הפרק? כאילו, אין מספרות אחרות. למה היא באמת רצתה לפנות אז את השכונה? אה, כן, בלי סיבה. אילנה הופכת ליותר ויותר צבעונית כל עונה.

אוי, הפאה המעצבנת הזאת.

חזרתו של תבורי.

ושל טדי. הם לא שיקרו, אגב, פשוט הכריחו, הזבלים האלה. טדי מכריח, ואתם יודעים איך הוא מכריח.

אילנה היא מרוקאית עם כבוד. ולא מתעסקים עם כאלו.

גם אתה, בנדה, אל תתעסק.

נו, עמרי...

לא, אנחנו לא. תודה דורי. וכן, תודה אילנה. היי, היי, עמרי יודע שאת מנגנת את השיר הזה?! זה מזכיר לו דברים לא יפים!!!!!!

באמת מלכה.

נכון,דורי. היי! אגם היא בת ראש המועצה, לא מיטל! טוב, אגם כבר לא צריכה ודר ישמח להיות הילד הראשון של נרקיס. אגב, מה היא עשתה עם הטרקטור?