אוף זה לא מרגיש כמו פרק, זה מרגיש כמו אסופת רגעים.
כאילו קורה הרבה ולא קורה כלום בו זמנית.
בכל אופן, נדבר על מה שכן קורה-
- אילנה וג'סי במירוץ למועצה היה מדהיםםםם עם המוזיקה הדרמטית והנפילה של ג'סי, "אני לא משאירה אותך מאחורררררר" הם לקחו את המצב ורצו איתו עד הסוף, מאוד מצחיק.
- שלומי ולילוש נשלפו מהבוידעם כדי לעזור קצת. זה שלושה פרקים לפני סיום אז הם בטח כבר יישארו בחוץ כדי להיות בצד ולשאול שאלות את הדמויות החשובות באמת.
- דורי ורחלי. נתחיל עם הטוב: השיחה של רחלי עם ויקי הייתה נהדרת. כשרחלי שאלה את השאלה שבטח תעבור להרבה אנשים בראש, "הייתי קודם עם לירון ועכשיו אני רוצה את דורי. מה זה אומר עליי?" ו-ויקי אמרה "כלום". והיא צודקת. וזאת תשובה מושלמת. גם היציאה מהארון של דורי בפני רחלי הייתה כיפית. בעיקר בגלל שרחלי הייתה כה כה כה כה כהההה מוחמאת ולא יכלה להסתיר את ההתרגשות שלה.
הפחות טוב: זה קרה כל כך מהר. הם עשו לנו טיזינג כל העונה, אשכרה כל העונה, ובסוף זה קורה תוך שלוש סצנות. רחלי מגלה שדורי אוהבת אותה-רחלי מתלבטת-רחלי מחליטה. בעודי כותב את זה אני מתלבט כמה זה מפריע לי. בצפייה כן, זה צרם לי. אבל כשאני חושב על זה אז אני מניח שככה זה צריך להיות. הקו שהסדרה החליטה לקחת הוא מאוד ברור- אנחנו רוצים שתי בנות מאוהבות ושזה לא יהיה עניין. אז זה בדיוק מה שהם עשו. זה בשום אופן ובשום צורה לא עניין. אני רק יודע שאם אני הייתי כותב את זה זה היה נראה אחרת, אבל בשביל מה שזה זה עשוי טוב ועם מסר נהדר. ובטוח הייתי משאיר הרבה מזה אותו דבר, כי רואים שהושקעה פה מחשבה.
-כשויקי נתנה אותה ואת עומרי כדוגמא להשוואה לרחלי ודורי- BITCH PLEASEEEEEE שבי בצד, "עומרי הוא הכי לא הטעם שלי" הטעם שלך זה לא חתיכים ומתנשאים?
-כשרוי דיבר בטלפון והבנו שזאת בחורה הראש שלי ישר הלך למועמדת הכי מושלמת להכניס לתערובת העלילתית הזאת- פאקינג שרי בדוסה. אני כל כך רוצה ששרי תתערב בעלילה, אלוקים ישמור זה יכניס כל כך הרבה כיף. והיא כבר ממילא עובדת אצל רוי, אז יש בזה הגיון קלוש! אבל עכשיו קראתי את ההודעה של יוסי למטה שמהמר על דקלה, ולצערי הרב זה הרבה הרבה יותר הגיוני.
---עריכה---
אני חושב שאני יודע למה היציאה מהארון המהירה הפריעה לי- היא טובה כֵ-מה שהיא כמו שכבר אמרתי, ומה שזה זה שירות ציבורי לילדים שלא מתמודדים עם הדבר הזה. אני באמת חושב שזה יכול, אולי, לעזור לנרמל את העניין בקרב ילדים סטרייטים. שזה נהדר. אבל בשביל בנות או בנים שבאמת מתמודדים עם הרגשות האלה, זה לא יעשה הרבה. לראות כזאת אידיליה שלהם אין. כאילו זה באמת נחמד לראות את זה, זה עושה טוב על הלב, אבל לי אישית לא יודע אם זה היה ממש מעניק איזה כלים או דמות אמיתית להזדהות איתה.