למה לא מתמקדים יותר במקס?!
רוי תמיד לבוש בצורה כזאת. טוב, אז בסוף לרוי יש פשוט בחורה שתעשה בשבילו דברים... אני אף פעם לא אבין למה דווקא בחורה, אולי נועה מנסה להיות פמיניסטית ושנשים ישברו את תקרת הזכוכית גם בתחום הפשע המאורגן. לנה. אוקיי. את יודעת שהוא לא ישלם לך?

בנדה, אתה משגיח בכלל על הילדים שלך?! ג'סי, את מכירה את צ'רצ'יל! נכון, אגמי. בנדה ראש מטה הבחירות... מי היועץ?! יונינה?! עדיפה אגמי. אבל שוב מעתיקים לי עלילות! שוב!!!! אני פעם רציתי להפוך את אודי ליועץ בחירות!!!!!! לעזאזל, למה אני לא כותב מהר יותר?! אגם גם גנבה למיטל את אודי וגם את הברבור.

המרקרים בטח עם רחלי. לא, זאת רחלי, היא נעלמת לפעמים. אגם מגיבה קצת יותר מוזר.

אל תשקרי, הבחור עבד מול טל מוסרי כמה זמן וגם נחטף בידי המוסד. דורי, תפעילי איזה חוש בילוש או משהו...

עם מי את מדברת, אגם? זה אודי, הוא יעזור לבנדה. ריאיון... יכול להיות בעיה. אילנה לא תטנף על סוזי... בטח.

רוי, איך היא העלימה אותן והיא לא הייתה שם. זה נשמע כמו נמרוד מגרעינים שחושש לכסף שלו. זה אבא של יונתן כשהיה צעיר!

סוזי מתעמלת. אולי היא צריכה לרוץ ולשיר הלו של אדל, לכו תדעו! יעל ממש מפחידה לפעמים. והאוזנייה הזאת זאת אוזנייה של לילך איצקוביץ'.

מושונוב לפעמים קצת פחות טוב במשחק. וזה צריך להיות משהו מיסטי יותר...

אל תזוזי. בטח. זה ממש קל להגיד, לא?

אולי לא עם האימא בהיסטוריה הזאת! אילנה באמת טובה בלדבר מהלב.

למה הוא עם מוט מלובן, למה?! ולמה הוא לא חושב?!

יופי! יופי אילנה!

נמרוד, יש משהו שאתה עושה בהיסטוריה הזאת חוץ מלצעוק אימא? בקודמת גם צעקת אבא וגם דיברת לפעמים.

לא. למה. לא. למה? למה?! מה לעזאזל, למה?!

הבנת, דורי? כשהוא נובח זה רע.

רחלי, תדעי שגם הצבא אחרייך!