שרשור פרק 29 השניצל

שיר m

Well-known member
לא ממש הבנתי מה קרה שם

כאילו מה זה אומר שהיא מצאה את השניצלים המוכנים...

שיר m

Well-known member
אני לא בטוחה

באמת האמנתי לה שהיא הכינה לבד.
אני חושבת שלילוש לא אמרה לה על השניצלים כדי לא לבאס אותה... או שהיא החביאה אותם כדי להכריח אותה להכין.

ny22

New member
מנהל

אגב, אני ממש מקווה שלא נעלבת או משהו כזה ממה שכתבתי...
אחרי הכל, זה באמת לא אישי

&nbsp
אז אם נפגעת, אז סליחה

ny22

New member
מנהל
אני שמח שלא נפגעת
להבא שים

אפילו שזה משהו ממש קטן - זה עדיין סוג של ספוילר....
&nbsp

ny22

New member
מנהל
האמת, משתי התאוריות הללו

שלך שיר נשמעת לי יותר אמינה.
&nbsp
כמובן שיכול כמו תמיד להיות טויסט בעלילה ונגלה שבאמת אגם מצאה את השניצלים הללו וחיממה אותם במיקרו.
אבל השמחה שלה הייתה נראית מאוד אמיתית וכנה ולכן האפשרות שיוסי מציע נראית פחות סבירה.
&nbsp
מה גם ישנו קו (שנראה לי לפחות) שבו רואים איך הן לילוש והן אגם מנסות להתקרב אחת לשניה (הרי לילוש רצתה לעזור לה בכך שהיא נתנה לה ללמוד לבד, היא הבינה שזה טוב בשביל אגם).
לכן זה נשמע לי מאוד הגיוני שהיא לא רצתה לבאס אותה...
&nbsp
אבל שוב, יכול להיות שעוד יהיה טויסט בנושא הזה

[למרות שהאפשרות שלך שיר יותר אופטימית בעיני, כי אין בה משהו שלילי אלא רצון טוב (בהנחה שלא לספר היה ככל הנראה הדבר הנכון) לעומת מה שיוסי הציע ששמה אגם מנסה לרמות את לילוש....]

panda0zombie

New member
שרשור פרק 29 השניצל

תקציר הפרק:
אגם מתמודדת עם אתגר לא צפוי, משחק הכדורגל מסתיים באופן מפתיע, לירון ומיטל מתקרבים.

מה חשבתם על הפרק?

שיר m

Well-known member
כולי רצון טוב אחד גדול

וכן, לילוש ואגם חברות זה יופי של קו עלילה:)
&nbsp
רציתי לכתוב שדרך לילוש אגם תגיע להתחבר עם אודי, אבל כשאני חושבת על זה יש מצב שהיא תגיע לאודי דרך חוליו... אולי חוליו יבוא לביקור? מה אתם אומרים, יש סיכוי לדבר כזה?
יש מצב גם שאני סתם מקשקשת

שיר m

Well-known member
נחמד

איתן באמת ניסה לחתוך את שלומי? עד כדי כך הוא היה נואש הא?
&nbsp
רחלי נהייתה ממש מעצבנת.
&nbsp
מצליח מעולה כרגיל.
&nbsp
ואגם ולילוש באמת אחלה צוות:)
&nbsp
אז מי ימצא את ההקלטה?

panda0zombie

New member
אני אוהבת את הסיפור החדש עם אגם ולילוש

אני ממש אשמח אם החברות הזאת תתפתח יותר.. כי נראה לי שבאמת יכול לעבוד שם משהו! זה היה כזה חמוד גם שאגם התרגשה כשהצליחה להכין שניצל XD אבל זה היה רגע של "דהפאק?" כשהיא לא ידעה שהשניצל זה מחיה! אין מצב שההורים שלה פינקו אותה עד כדי כך... אני תמיד אהבתי את אגם עוד מההתחלה (יש לי משיכה לדמויות היותר ביצ'יות) ואני שמחה שהיא מתחילה להשתנות יותר ולהתפתח להפוך לדמות עגולה
השירה של לילוש לא הייתה משהו בפרק.. היא שרה טוב ושומעים את זה גם בפתיח אבל רואים שהיא לא ממש התאמצה לשיר למרות שזה קרע אותי כשהיא התחילה לשיר מול הלקוח המסכן שרק רצה שניצל
רחלי לדעתי הגזימה! כן היא מקנאה בלירון ומיטל אבל מפה ועד לזרוק כדור בכוונה לפגוע זה כבר סיפור אחר! היא מתחילה להפוך לבלתי נסבלת לפחות מבחינתי למרות שאני אוהבת את הקו עלילה הזה מאוד!
על איתן אין לי ממש מה לומר.. בן אדם מגעיל ואיטרסנט
מצליח בן אדם נשמה! פשוט קורע ומקסים
מעניין אותי לדעת איך יראו את הסרט בדיסקאונקי (עם הסרט של רמי).. איך ימצאו את זה ויראו את זה

שיר m

Well-known member
על הכל:)

הקטע שאגם לא ידעה ממה שניצל עשוי נראה לי סתם בשביל להצחיק:)

למעלה