שרשור פרק 3

שרשור פרק 3

מסתבר שאכן יש פרק חדש הערב. מה דעתכם עליו? אני אראה אותו יותר מאוחר, לצערי, ואז אני אוכל לכתוב את דעתי.

ראיתי ממש כמה דקות ממנו,

הספקתי לראות את הקטע שמיקי אומר לאורלי שהוא התנשק עם מישהי.. "זה כמעט אונס"
, ואת הקטע שמישהו מספר לדפנה שהגירושים הרסו את החיים שלו, והיא בוכה.. וזהו, לא ראיתי יותר. אולי כי עמדתי באמצע "ריקושט" בעזריאלי.

ראיתי את הפרק "ים של דמעות"

ולפי מה שהבנתי, זה הפרק השני. הפרק הראשון, זה שגדי ודפנה משכירים למיקי ואורלי את הדירה, והפרק השני זה עם הבכיות של דפנה, ועם המתקין של הטלוויזיה וכו`. אז למה כולם אומרים שהיה כבר 3 פרקים? איזה פרק פיספסתי?

זה הולך ככה:

הפרק הראשון - דפנה וגדי משכירים לאורלי ומיקי את הדירה הפרק השני - דפנה וגדי מאבדים שניהם את הדירות שהם היו צריכים לעבור אליהן, ולכן הם נאלצים לגור עם מיקי ואורלי בדירה שלהם במשך כמה ימים הפרק השלישי - הבכיות של דפנה וכו'

גולי14

New member
הפרק "ים של דמעות"

מה אתם חושבים על הפרק השלישי "ים של דמעות" ? ממש אהבתי את הילדה שמעצבנת את גדי.

הילה05

New member
הפרק הזה

היה , לדעתי, קצת "מרוח" והשתעממתי. אני לא אוהבת שמביאים שחקנים נוספים ומתמקדים בהם רוב הפרק ,בייחוד לסדרה שיש בה שחקנים כאלה מעולים, ורק הילדה הזו היתה מצחיקה. שוב, היו חסרים לי ההורים של גדי עם השטויות שלהם... שבוע טוב וחג שמח

ny22

New member
מנהל
האמת, אני דווקא אהבתי אותו...

מה שמאוד הצחיק אותי זה שהטכנאי אמר משהו בסגנון של: "בגלל אנשים כמוך בא לי לעזוב את המדינה!" זה הזכיר לי את הפרק שבו מיכלי נאבדה (בעונה קודמת), כלומר, שכחו אותה באיזו מונית. כשהנהג מגיע לבית של גדי ודפנה הוא רואה שהדלת פתוחה ואין אף-אחד (נראה לי שהם הלכו למיקי ואורלי או משהו כזה...). הוא רואה שאין אף אחד (ומיכלי אצלו ביד) ואז הוא אומר "חרא של מדינה" (או משהו דומה). ההתחלה הייתה פחות טובה, כי היה בה בעיקר בכי, אפילו שענת וקסמן יודעת לבכות בצורה שהיא די מצחיקה. אבל אחר-כך זה הפך להיות פרק ממש מצחיק. הילדה שעיצבנה את גדי יחד עם הטכנאי קרעה אותי מצחוק, משהו בה היה כ"כ אנטי-גדי שזה פשוט היה קורע. ומה שקרה עם המסעדה...(אין מילים). לסיכום - פרק מעולה, שבהחלט אופייני לדמויות של הסדרה.

למעלה