שרשור פרק 30 היהלום של נרקיס

panda0zombie

New member
לגבי ויקי ולילוש

זה דווקא די לגיטימי להגיד "ויתרתי על ספא בשבילך" דווקא מהסיבה שציינת. שהם לא הולכים לשם הרבה. מבחינתם אלו מותרות שהם לא מקבלים הרבה אז כשהם מקבלים אפשרות להתפנק הם בטח ירצו.
לגבי הסיפור עם אגם ויקי ואיתן.. אני לא ממש מחשיבה את זה הרעלה כי זה לא בכוונה להרוג או ממש לפגוע. המטרה של זה היה לגרום לסחרחורות ודברים לאיזה כמה שעות אז שיחלוף ואל תשכח למה אגם עשתה את זה.. כי איתן בגד בה עם ויקי שזה באופן אישי ממש מגעיל אותי! ואולי אגם לא הגיבה נכון שנקמה אבל זה מה שהיא יודעת ומכירה

panda0zombie

New member
לא שכחתי את זה אבל

אבל לא נראה לי שאתם מבינים למה אני מתכוונת
זה בטח היה פוגעני ובמטרה לפגוע אבל לא מתוך רוע לב.. אגם לא רעה! אם איתן לא היה בוגד בה עם ויקי אז היא לא הייתה עושה את זה.. זה היה מתוך נקמה וכעס
שלא תבינו לא נכון אני לא מצדיקה את איך שהיא נקמה אבל היא כעסה מאוד ורצתה לנקום במה שעשו לה כי פגעו בה והיא הרגישה מושפלת
&nbsp
לגבי הכסף.. אני לא מבינה איך זה אמור לעניין את אגם שהכסף בא למטרה טובה.. אין לה שום קשר עם הבן דוידים והיא גם די לא מחבבת אותם אז למה שהיא תרצה באופן כללי לעזור להם?
&nbsp
אני כולה מנסה לתת פה את הצד שלה כי באיזה שהוא מקום באמת שאני יכולה להבין אותה

שיר m

Well-known member
שאלה טובה איפה נמרוד.. אבל הוא לא חסר לי בכלל

panda0zombie

New member
מסכימה לגבי איתן

ולגבי זה שאגם וויקי לא מסתדרות בגלל ההבדלי מעמדות אני לא חושבת שזה ממש קשור בעיקר בהתחשב בעובדה שאגם ולילוש מסתדרות יפה
זה כמובן גם קשור אבל כל הסיפור של איתן תופס נפח גדול יותר בשנאה שלהן אחת לשנייה

ny22

New member
מנהל
מעניין מאוד מה שכתבת....

לגבי מה שכתבת:
"בהחלט אגיד לה את מה שויקי אמרה שוויתרתי על משהו מפנק בשבילך....", הכוונה ללילוש?
&nbsp
ואין לך מה לומר לצערך. דווקא הסדרה הזאת מראה לך - שאת הרבה יותר עשירה ממי שכן יכולה להרשות לעצמה יום בספא.
את למדת המון המון דברים שאותה אחת לא למדה ואולי גם לא תלמד

שיר m

Well-known member
ומוסיפה בקשר לספא

אל תשכח שויקי היתה בספא ממש לא מזמן. זה עוד יותר "לא פייר" מבחינת לילוש.

panda0zombie

New member
שרשור פרק 30 היהלום של נרקיס

תקציר הפרק:
איתן מנסה לעזור, המזימה של טדי מתקדמת, הסוד של לילוש עומד להתגלות, סוזי מקבלת חדשות מדאיגות.

אז איך היה הפרק? מה חשבתם עליו?

panda0zombie

New member
צדקת שיר ^_^

חוליו בסוף כן יגיע אלינו..זה ממש מעניין אותי איך זה יסתדר.. אודי לא יצליח ללמוד ספרדית ושירים בספרדית תוך יומיים זה די בלתי אפשרי אז זה בטח יהיה מצחיק
איזה מקסים מצליח XD הוא בן אדם קרוע אבל מקסים.. כשהוא אמר להיא "איפה זה היה?" כדי להחזיר את הכדור למקום שלו כשהוא והחברים הזיזו את זה, זה היה כזה מקסים
סוזי מגעילה אותי.. אמרתי קודם ואני אומר עכשיו.. איך היא ציפתה בדיוק שתוך יומיים חוליו שהוא מארגנטינה (!) לא ספרד נגיד שזה ארבע שעות טיסה, אלא ארגנטינה להגיע תוך יומיים?! היא לא חושבת שיש לו עיסוקים ועניינים?
בויכוח של ויקי ולילוש אני בצד של לילוש.. במצב כזה הייתי מתנהגת כמו לילוש.. ובתכלס אגם נחמדה ורואים שהיא מנסה להתחבר ללילוש כי היא בודדה ואני ממש מעריכה את אגם על זה שהיא נחמדה אליה באמת ולא סתם מאינטרס! מעניין אותי לדעת איך זה ימשיך כל הסיפור הזה

Roei152

Well-known member
מנהל
נדמה לי שאני אמרתי שחוליו יגיע לארץ
מהתחלה אמרתי את זה שהם תאומים שהופרדו בלידתם...היה צריך שחוליו יגיע לארץ כדי להבין את זה....

panda0zombie

New member
התכוונת לכך שחוליו האמיתי מגיע?

כי אם כן אז זה לא נכון.. אודי בתחפושת של חוליו "יגיע"

Roei152

Well-known member
מנהל
חוליו האמיתי דווקא יכול להגיע מבחינת הפקה
כי גם הוא מן הסתם מגולם ע"י ניר...

panda0zombie

New member
כן

אבל לא מבחינת עלילה.. מבחינתה זה אודי שיהיה בתחפושת חוליו
למרות שגם לי נראה שחוליו האמיתי יגיע

שיר m

Well-known member
חוליו האמיתי לא מגיע כרגע..

לדעתי רק לקראת הסוף נגלה מה הסיפור שמסתתר שם...

שיר m

Well-known member
פרק קורע כמו תמיד
אני ממש אוהבת את הסדרה הזאת

לילוש וויקי רבות היה קטע חזק. בכלל לילוש מעולה, טוב שרואים אותה יותר.

Roei152

Well-known member
מנהל
משהו שקורה הרבה בפרקים האחרונים
רחלי סוף סוף מתבאסת... על לירון ומיטל... איך שהיא מתבאסת......

panda0zombie

New member
כולו ראינו את זה מגיע

אבל בתכלס איך שהיא מתבאסת עם כמה שזה מתאים מבחינת עלילה זה די בלתי נסבל ומרגיז

שיר m

Well-known member
מה שמעצבן אותי זה שזה קרה בבת אחת

לפני רגע היא לא התעניינה בו בכלל, ועכשיו היא לא מפסיקה להתלונן. זה היה מעבר חד...

panda0zombie

New member
מסכימה עם שיר

זה בדיוק מה שחשבתי.. הרי היא זאת שהציעה למיטל את העזרה עם לירון ולא נראה שהייתה לה אז בעיה עם זה
ואז כאילו ממש פתאום היא אומרת להלמוט שהיא לא רוצה שזה כבר יקרה ופתאום היא מתחילה להתנהג בצורה לא טובה למיטלירון

למעלה