שרשור פרק 36- כמו טישו משומש

אז ככה...

היה ברור שמגי תפוטר ושהאנלוגיה בכותרת היא עליה.
&nbsp
מאיפה לירון יודע על העניין עם מיטל ורחלי? נראה כאילו הוא ממש רוצה להיות איתה פתאום. היה נחמד לראות אותם רבים לרגע.
&nbsp
נמרוד פעל, תאמינו או לא, ממניעים טהורים (נקמה בשביל אחותו).
&nbsp
לדעתי שבעת הראשונים הם הצאצאים של שבע המשפחות הראשונות שהתיישבו בשכונה.
&nbsp
מה נסגר עם איתן, ויקי ולילוש הפרק?
&nbsp
אגמי... אוי אגמי... היא הסכימה לחשוב על דייט עם אודי... אני אומר לכם שהם יצאו לדייט, למרות ש"אני אחשוב על זה" משמעו בדרך כלל "תעזוב אותי בשקט ותשתוק". מעניין מה בעתיד של הזוג היפה הזה.

panda0zombie

New member
מיטל סיפרה לו

כשמיטל סיפרה לרחלי עליה ועל לירון היא גם אמרה לה שהיא סיפרה ללירון שרחלי עזרה
אגם ואודי בהחלט יצאו לדייט הזה..
לא הבנתי מה ששאלת על לילוש איתן וויקי

panda0zombie

New member
כן לא התעסקו בזה מזמן באמת

אני מניחה שזה בגלל שלילוש נרגעה וויקי נותנת לה יותר זמן ומשאירה אותה פחות לבד אז אין לה ממש סיבה להתעצבן על זה שאיתן וויקי כל הזמן ביחד

Roei152

Well-known member
מנהל
כל העניין של שבעת הראושנים
מזכיר לי מאוד את האי
הדלת עם שבעת המפתחות הזכירה לי את הדלת שבה נכנסו ילדי האי בפעם הראושנה וברור ששבעה מהם צריכים להכנס מאיה אמרה שהם צריכים להיות משבעה משפחות אז נראה לי שזב מחזק את זה שאודי לא שיך למשפחת בן דוד.. רחלי תהיה נציגת משפחת בן דוד בשבעה
יוסי ברוך הבא לפורום בתור משתמש רשמי בתפוז!! ואני מצפה לראות אותך גם בפורום שלי...

היה לי פעם משתמש

אתה לא רוצה לדעת למה חסמו אותו.
&nbsp
בכל מקרה...
&nbsp
אם אני מנסה לספור משפחות, אז... שיינפלד, בן דוד, מצליח, המשפחה של אילנה, ביטון (שזה לירון)... עכשיו, נשארנו עם מחסור של שתיים. גם אם אודי לא מהמשפחה, קשה לי לחשוב על עוד משפחה (בטוח שללילוש לא הייתה משפחה בארץ בתקופה ההיא...).
&nbsp
ועוד בעיה- משפחת ביטון ממש לא הייתה חלק מהשכונה. הם עברו רק כשלירון נולד.
&nbsp
כך שנוצרת בעיה קטנה אלא אם נמצא שלוש משפחות פתאום.

panda0zombie

New member
אודי משתנה ממש לנגד ענינו

בחצי הקודם הוא היה כל כך ביישן ושקט ופתאום יש לו מספיק אומץ וביטחון להזמין את אגם לדייט (ועוד כחלק מסחיטה כזאת) ולהעמיד פני חוליו באיזה מופע מרשים למדי.. כל הכבוד לו!
נתנו מקום לסיפור של רחלירון וזה מקסים.. רק חבל לי על מיטל :( היא כל כך חמודה והיא באמת מחבבת את לירון
אני אומרת לכם מה שיקרה זה שרחלי ולירון יתנשקו בזמן שהמערכת יחסים של לירון ומיטל כך שהוא יבגוד בה והיא תגלה ותתפתח מריבה.. אם זה לא יקרה אני אתאכזב כי זה אחלה קו עלילה קטן
אם כל השנאה שלי לנמרוד אני יכולה להבין מאיפה הכעס הזה ככה לאמלל את אודי.. בסופו של דבר זה היה בשביל אגם.. האירוניה בזה היא שדווקא בגלל הנקמה הזאת אגם ואודי יוצאים לדייט
אני אמרתי עוד קודם שיפטרו את מגי.. רק לא חשבתי שככה בארוחה משפחתית מול כולם
זה רק נדמה לי או שאיתן הראה סימני אנושיות בשיחה עם מגי?

ido12346

New member
פרק מעולה

נכון, אודי ממש משתנה מפרק לפרק ויש לו יותר ביטחון, אני חושב שהוא יצא לדייט עם אגם... לגבי שבעת הראשונים דעתי היא שזה חמשת הילדים (מיטל רחלי אודי לירון ומצליח) + ויקי ולילוש. גם התיאוריה של ה7 משפחות נראת בעיניי נכונה...
רצת עצוב לי שלא נגעו בעניין הלמוט עוד מתחילת החצי השני של העונה
בסך הכל פרק מעולה!

ny22

New member
מנהל
יוסי, בבקשה להבא שים

הכותרת שלך מכילה ספוילר...

שיר m

Well-known member
אחלה פרק

אודי קיבל אומץ
מצליח קורע כרגיל
אגם עוד מעט תצא עם אודי בלי שאף אחד יידע
&nbsp
לירון הכי חמוד כשהוא כועס. ברצינות, הוא ממש שחקן טוב.
&nbsp
איתן מתשאל את מקס היה קטע טוב:)

שיר m

Well-known member
אגב, בלי קשר לשום דבר (רק לרועי שאוהב השוואות- כוכב הצפון)

זאת פעם שניה השבוע שהיה קטע כזה (בסדרה אחרת), ששני חברים טובים רבים, באה חברה משותפת ותוקעת אותם בחדר עד שישלימו.
עד עכשיו לא נתקלתי בשיטה הזאת, אבל כנראה שזה עובד

Roei152

Well-known member
מנהל
העניינים מתחמיים
אם להגיד את האמת אני די חצוי אם בסדרות אחרות היתי בטוח למשל שאדם ואיה הם הזוג שצריך להות ייחד דילן וליבי שון ומאיה
בסדרה הזאת כל הזוגות מתבלבלים
לרגע אחד אני חושב ששההזוג של הסדרה הוא איתן וויקי גיורא מצליח להכנס ולהגיד לי לא לא
גיורא גם מצליח להכנס לי ולהגיד לי הם נועדו להיות ביחד רחלי ולירון אבל מנגד מציב את מיטל שההיא חמודה בתכלבס
זה נורא מבלבל!!!!!
וסוף סוף לירון אמר משהו עמוק מליבו לרחלי זה ריגש אות]י

panda0zombie

New member
בסדרה הזאת יש כמה זוגות זה מה שאני אוהבת בזה

אין זוג ממש בולט.. כולנו מעדיפים זוג אחר (אני למשל מעדיפה את אגם ואודי.. הם יהיו מעניינים)
מיטל מקסימה ואני מתה עליה אבל זה לא ממש מבלבל מהסיבה שכבר מההתחלה ידענו שלירון ורחלי יהיו ביחד ושמיטל היא רק מכשול בדרך
&nbsp
ודרך אגב מבחינתי בהשמיניה הזוג שנועד להיות זה רוני וניני 3: הזוג האהוב עליי

ny22

New member
מנהל
פרק טוב

באמת התחילו כל מיני סדקים...
למשל, לי נראה שמגי מתחילה לחשוד קצת באיתן...
&nbsp
היה לי ממש עצוב איך שפיטרו אותה

אבל לפחות מגיע לה כל הכבוד - היא עמדה על שלה
ולא היססה מסוזי או משאר המשפחה (כולל נמרוד).
&nbsp
המנהלת דרורה ממש ממש מעצבנת...
ונמרוד - פשוט דמות מגעילה! אני מקווה שהוא יקל את מה שמגיע לו או שישתנה...
&nbsp
סה"כ פרק טוב

שיר m

Well-known member
לא...

להפך, מגי ממש לא חושדת באיתן... לפחות לא כרגע. אולי זה רמז לזה שהיא זאת שתעלה עליו...

ולי זה הרגיש ממש מוזר שפתאום היא עמדה על שלה כמו שאתה אומר, היו לה בעבר הזדמנויות כאלה והיא בחרה להוריד את הראש ולא להגיב. לא הבנתי למה עכשיו פתאום היה לה דחוף להגן על כולם.

וכן גם אני מקווה שנמרוד יקבל את מה שמגיע לו
(והוא הרס לי את השם! דווקא ממש אהבתי את השם נמרוד עד עכשיו...)

למעלה