שרשור פרק 413

mikmik000

New member
שרשור פרק 413 ../images/Emo58.gif

היה פרק מצויין
במיוחד לאוהבי ג'אם ;) [אין לי זמן לכתוב עכשיו תגובה מפורטת, אבל אני אכתוב אח"כ. אני מקווה שבנתיים אנשים אחרים יגיבו.. פעם היו עוד די הרבה תגובות לשרשור פרק, ועכשיו יש רק 2-3 בד"כ, וגם זה בקושי. מעניין אותי לדעת מה חשבתם על הפרק, וגם לדעת בכלל מי עדיין נמצא כאן, אז אתם מוזמנים להגיב-גם אם זה רק להגיד "היה פרק טוב\לא טוב" או סתם לציין איזה משהו קטן
] כל ההודעות לגבי פרק 413 יש לשרשר להודעה זו
אל תשכחו לסמן ספויילרים\מש"שים בהתאם, וכמו תמיד, קישורים אין לבקש על גבי הפורום-רק במסרים פרטיים. צפייה מהנה!

XxShai10xX

New member
../images/Emo58.gif לאוהבי ג'אם?

אני לא מבין איך קטע אחד של 10-20 שניות גורם לך לאהוב פרקים כל כך :S אם זאת נשיקה, הצעת נישואין מזוייפת או משהו בסגנון.. צחקתי כמה פעמים בפרק, אז הייתי מדרג אותו כפרק טוב.. נותן לו אולי 7.5-8.

mikmik000

New member
חח ../images/Emo58.gif

זו לא הסיבה היחידה שאהבתי את הפרק, היה פרק ממש מצחיק לדעתי [כל הקטעים של מייקל ממש הצחיקו אותי בפרק הזה, ובמיוחד הקטע בסוף עם הנשיקה של ג'אם, לאו דווקא בגלל הנשיקה אלא בגלל הקריפיות של מייקל חחחח וגם המוזיקת רקע שאנדי וקווין עשו להם
וגם כל הקטע שמייקל הכריח את פאם לחזור עד המשרד להביא דף של דנדר מיפלין ממש הצחיק אותי חח], אבל סתם אמרתי בלי קשר שאוהבי ג'אם יאהבו את הפרק אפילו יותר
ככה אני מרגישה לפחות, שאם לא הייתה את הנשיקה של ג'אם יכול ליהיות שהייתי אוהבת אותו טיפה פחות, כי זה היה קטע חמוד ולדעתי גם הכי מצחיק בפרק, אבל בכל מקרה זה היה פרק טוב. לדעתי מגיע לפרק הזה דירוג של 8.5-9.. שזה לא הכי טוב שיכול ליהיות, אבל עדיין אומר שהיה פרק מצחיק וכיפי. :)

dan the man

New member
היה פרק נחמד

אבל קצר...אני מתגעגע לפרקים הארוכים של המשרד שהיו בתחילת העונה חוץ מזה אהבתי את הקטע שמייקל אמר ביריד הזה כשפאם נעלבה שהטוא לא יכול להגיד לה בפנים שהיא אדם נפלא ואומנית מצויינת ואז אוסקר אמר "למה לא"

../images/Emo58.gif פרק חמוד ביותר...

בהחלט פרק כיפי... דוויט הזה... הוא נמצא לבד עם אנג'לה ולא מנצל את המצב? אידיוט.
היבלות על הידיים של אנדי.. חח להקיא
ג'ים ופאם ממש חמודים
אבל לא היה משהו יוצא דופן בפרק הנוכחי (כמובן שכל קטע שלהם ביחד הוא קטע מדהים אבל לא היה משהו שממש גרם לי להשתאות מול המסך).

mikmik000

New member
לא היה משהו יוצא דופן, ../images/Emo58.gif

כמו כשגילינו שהוא הולך להציע לה נשואים, אבל זה עדיין היה קטע ממש חמוד.. איך כזה הם מנסים להראות רציניים ולוחצים ידיים חח ואז לג'ים נמאס והוא כזה "You know what? screw this" והוא מנשק אותה חח
הם כאלה חמודים

תמר חן15

New member
פרק נחמד ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

אבל לא נראה לי שפאם באמת תלך לניו יורק או משהו כזה, נכון?...

F r e c k l e s

New member
../images/Emo58.gif אני מרגישה

שהרמה של הפרקים ירדה קצת...... אולי זה בגלל העובדה שאני רואה אותם ב6 בבוקר וכל שניה עושה ריענון לפיירפוקס כדי לבדוק אם יצא אבודים....... למרות שכשמגיע 30 רוק אני נשפכת מצחוק
אניווי.. הפרק היה נחמד הדבר היחיד שאני זוכרת (אחרי יומיים) זה הנשיקה החמודה של ג'ים ופאם

mikmik000

New member
דווקא היה פרק ממש חמוד.. ../images/Emo58.gif

לא אחד המעולים, אבל גם ממש לא בין הפחות טובים. תתחילי לראות את הפרקים כשאת יותר מרוכזת, ודי להשוות אותם לשלושים רוק חח P: גם אם 30 רוק היה יותר מצחיק, לא אומר שהמשרד לא היה מצחיק חח -___-" אפילו דור אמר שהיה פרק ממש טוב, והוא רואה גם שלושים רוק

TheLost

New member
היה פרק נחמד

כל הקטע של ה-3 עלילות היה עשוי דיי טוב, אבל האמת שהעלילה ביריד עבודה הייתה קצת (מאוד) תקועה כזאת ולא מעניינת, חוץ מהקטע שפאם הלכה לחדר ציור בתיכון שלה ורצתה לבדוק אם הציור שלה עוד שם
הקטע שמייקל אמר שהוא בחיים לא יגיד לפאם כמה שהוא מעריך אותה היה דיי רע כי זה לא מייקל (ונדמה לי גם שהוא אמר לה בעונה השלישית). חוץ מזה העלילה של הגולף הייתה דיי טובה ובמיוחד לטובת ג'ים, וגם הנשיקה של פאם וג'ים הייתה יפה (רק חבל שפאם רוצה לעבור לפילדלפיה/ניו יורק...?), אבל העלילה הכי טובה הייתה הכי קטנה- דוויט ואנג'לה לבד במשרד, עם כל ה-bless you ו-thank you האלה שלהם. חמודים!

למעלה