שרשור פרק 42 ריצת לילה

panda0zombie

New member
שרשור פרק 42 ריצת לילה

רחלי מתמודדת עם הגילוי החדש, טדי נתקל בקשיים בלתי צפויים, אגם מבינה שסודה התגלה

רק עוד שבועיים ושמונה פרקים!

panda0zombie

New member
כל הכבוד לרחלי שהתעקשה!

רחלי תמיד צודקת ואף אחד לא מאמין לה.. כדאי מאוד שפעם אחת יאמינו לה! הרעיון של הבית קברות אבל היה מעולה.. כל הכבוד לה.. אני ממש כעסתי אגב על ויקי ולילוש זילזלו באיתן הן הרי יודעות שהוא שיקר להן פעם
ולילוש וויקי סוף סוף יודעות שאיתן הוא חלאה! הן צריכות לדעת את זה.. לדעתי ויקי לא תתעמת עם איתן על זה.. לילוש ורחלי יעצרו אותה והן יהיו מתוחכמות

וואי טדי רציני חתיכת אובססיבי לפחות באגם הוא לא יפגע.. מה שכן התגעגעתי לורשבסקי אבל למה בדיוק הוא יבוא למסעדה של אגם לחפש שם רמזים ויתרץ משהו מטומטם כמו תלונות על הרעש כשאני מניחה שאין ממש בתים מסביב? זה דבילי מילא היה ממציא תירוץ טוב

כל הכבוד לאגם שמתחילה לחשוד! אני חושבת שהיא ואודי יראו את הסרטון של רמי ואגם אולי תתכחש לזה? לא יודעת..
אגם מה זה חמודה שהיא מאושרת עכשיו בזכות אודי! היא מקסימה

עכשיו אנחנו יודעים בודאות שאילנה יודעת על הטבעות וכנראה על האוצר! היא הייתה קשורה להלמוט בטוח והיא נראתה ממש חשדנית לגבי ויקי ממש מזל שהיא סמכה עליה מספיק כדי להגיד לה שזה אצל בנדה

בנדה הזה נשמה.. היה מוכן לותר על הטבעת בשביל לא לאכזב חברים שלו ממש טבעת מזל XD הסוהר שפשוט החליף למשחק כדורגל קרע אותי

מיטל ומצליח חסרו לי ממש... כמובן גם לירון ומגי שמחה שהחזירו את ורשבסקי ובנדה אחרי הרבה זמן שלא שמענו מהם

אז ככה...

פאק, פרקים של יום רביעי שולטים!
&nbsp
שני דברים לפני כן: מה הקטע עם הסמל בכותרת? לא קשור לפרק.
&nbsp
השני: אגם לא הבינה ששום סוד התגלה בפרק הזה. לפעמים הפרקים פשוט לא תואמים לתקצירים.
&nbsp
אחלה פרק. איתן נחשף, הטבעת נחשפה, טדי נחשף (כנראה). רק חבל שאודי ואגם לא הופיעו יותר. העלו לי ציפיות אחרי כל הפרקים הקודמים...
&nbsp
ועכשיו עולה השאלה- מי זה הקוברה? לבנדה יש את הטבעת השביעית אז כנראה זה לא הוא.

panda0zombie

New member
חחח לגבי הסמל בכותרת

לא מצאתי כלום אז שמתי שלט של זהירות כי ריצת לילה וצריך להיזהר וזה לא יודעת זה היה הכי טוב שמצאתי XD
לגבי אגם והסוד.. גם אני לא ממש הבנתי את זה כי בפרק הקודם שהיה רשום בתקציר שהסוד של אודי עומד להתגלות אז הוא כבר התגלה וגם מצליח ידע על זה ממש בהתחלה של הפרק
אבל כנראה שהתכוונו לכך שהיא מבינה שהסוד התגלה באיך שאמא שלה התייחסה לזה בפרק?

הייתי אומר
אבל זה כבר לא יפה...

אגם והסוד ממש לא קשור. אמא שלה התייחסה לזה גם בפרק הקודם. זה לא קשור בכלל למה שקרה בפרק...

Roei152

Well-known member
מנהל
הקוברה אישית לי מזכירה את סקרפיו

ny22

New member
מנהל
חברים, תקשיבו, זה פשוט מטורף

העלילה הולכת ומסתבכת ואני ממש אוהב את זה

האנדרנלין בשמיים

גיורא פשוט גאון
- כל הכבוד לו שהוא הצליח לפתח מאוד את העלילה.
&nbsp
לגבי רחלי - לא ציפיתי שהיא זאת שתגלה את הכל. אבל מרגע שהיא הבינה - כל הכבוד לאיך שהיא צהליחה להפיל את איתן בפח
מסקרן אותי לדעת איך זה ימשיך
.
&nbsp
לגבי הסרט של רמי - האמת היא שרציתי לפתוח דיון בסופ"ש ובו לשאול איך הסרטון של רמי יתגלה, אבל עכשיו נראה שזה כבר ברור...
[וגם רציתי בהתחלה לשאול מי זה שיחשוד ראשון באיתן וחשבתי שזאת תהיה מגי, אבל אחרי שטדי חטף אותם, היה ברור שזה לא ורציתי לשואל מי נרהא לכם יהיה הבאה בתור...].
&nbsp
פשוט פרק גאוני!
הסדרה הזאת פשוט מעולה

&nbsp
אךךך, הפרקים של יום רביעי

panda0zombie

New member
תכלס הפרקים של רביעי הם הכי טובים

הם הכי מותחים! עשו את זה בטח בכוונה שם כדי שנישאר במתח הרבה זמן

ny22

New member
מנהל
אגב, אני חייב לציין שאני מאוד אוהב את כל הטויסטים בעלילה...

למשל:
זה שבהתחלה לילוש לא יכלה לסבול את זה שאיתן וויקי ביחד, ועכשיו ברור לה מי הוא באמת (וגם לרחלי).
זה שבהתחלה אגם שנאה את ה"שכונקים" - אבל עכישו היא מאוהבת באודי...

וכמובן - יש עוד מלא דברים כאלה שלא ציינתי.

שיר m

Well-known member
פרק מעולה

כל הכבוד שהם למדו מהפעם הקודמת לא להסתובב עם פנסים בבית קברות

&nbsp
מסכנה ויקי, הפנים שלה כשהיא הבינה את האמת... ולא באמת רצתה להבין...
&nbsp
תראו מה זה, אגם רק התחילה לצאת עם אודי וכבר הפכה יותר חכמה:)
&nbsp
האמת שכשרחלי אמרה לאיתן שבטח הטבעת היתה אצל הלמוט, הייתי בטוחה שאיתן יחשוב על הכלב... מזל שהוא לא

שיר, את כותבת "מזל שהוא לא"...

כי את חושבת שהטבעת השביעית באמת עליו ולא זו שאצל בנדה ?
מעניין באמת לראות מה יהיה בסוף כי כמה שניסיתי להתאמץ - לא הצלחתי להבחין שקיימת אחת כזו על מקס...
ולא נראה לי שגם לפני שני הפרקים האחרונים יצא לי לראות עליו טבעת במהלך העונה, לא ?

שיר m

Well-known member
לא יודעת

מישהו פה כתב וזה נשמע הגיוני. אבל בעצם נכון, זה אצל בנדה. (בטוח. פשוט ראיתי את שני הפרקים ברצף וקראתי את הפורום אז כנראה התבלבלתי)
בכל אופן כשרחלי בכתה על מקס (בפרק הקודם) הייתי בטוחה שהיא תמצא עליו משהו... אבל כלום
(לא חשבתי על הטבעת אבל משהו... אני מתה לדעת מה יקרה עם מקס בסוף. הוא לא שם רק כדי לנבוח על איתן)

כשהיא בכתה בחברתו היא עוד לא נכנסה חזרה לעניין האוצר...

האוצר בכלל ואיתן בפרט. לכן גם במילא פחות היה "עניין" להראות אותה מגלה משהו על מקס, נראה לי.
וכן, גם אני מאמינה, ובעיקר מקווה, שתהיה לו תרומה משמעותית יותר בהתפתחות מה שנותר עד לסיום מעבר לזה שהוא עזר לרחלי לחשוף את איתן...

למעלה