הוא ירוק, רועי! י-רוק!
המממ, למה מסיימים דווקא עם דחיית התרומה של אגם את אירועי הפרק הקודם?

מצלירון חזרו. לירון כזה חסר כריזמה, אני לא מבין, רועי, מה אתה כל כך מתחבר לרחלירון. או איך מישהו בכלל יכול להתחבר ללירון באיזושהי זוגיות. מצליח ענק, איזה צבי ים... ומיטל ייבשה אותו. אודי עם חולצת מייטי מאוס. אוקיי, אודי טוען שמצליח גאון וכולם הסתכלו עליו כאילו הוא ג'סיקה.

היה די ברור שהמכירה לא תלך. צודקים, מצליח ואודי, מי צריך את האות ההיא במכונת כתיבה? היא במילא עובדת פיXס... מקס נבח כי הוא ידע שתבורי ישלם בהקפה. שוב פעם...

אתם יודעים מי חסר לי בפתיח? לא ליטמן האידיוט, אוריה חסר לי... וזה מוזר, הוא מופיע בסיום של הפתיח, אבל לא נותנים לו קרדיט.

מטווח. ועומר גולדמן יורה. הכיבוש משחית גם אותה. המפקדת שרי בעטה בחיילת? בכל מקרה, יפה הטראומה של ויקי. וסחטיין על הקליעה. לא ידעתי שהיא כזאת מעולה בזה... אולי הפסדנו חיילת.

ליהי קורנובסקי. כמה פעמים אמרתי לך- להודיע לפני שאת שמה בגדי ים! את רוצה שאני אתעלף?! מספיק היה לי ביומני. מעניין מי אלה החברים של נמרוד. היה חסר לי שהם ינסו להתחיל עם אגם.

אני חולה על עמי. או שוקי, איך שלא תרצו. למרות שאולי צריך לחשוד בו, וגם אם הוא סתם מעצב, אפשר להפוך אותו לרע בלי קשר למזימות של הבריגדה. אבל אודי יכעס כשיגלה... אוף... אגם, את מלאכית, אבל לא כולם אוהבים מלאכים שעוזרים. לפחות הוא יכעס ממשהו טוב.

איזה בניין מעפן יש לסוכנות. לא איזה משהו מגניב וסודי, תת קרקעי, הייטקי, לא, רק משרד. יופי ורשבסקי.

מה זה בכלל דרום צרפת? את סבתא של מצליח לא מוכרים, אין מספיק לשלם.

אגם עשתה משהו כזה טוב... אגב, היא אמרה "אני לא מאמינה", ואודי ענה לה "הוא אמר שזה וינטג'". אבל מסכנים ויקי ואיתן. מי היה מאמין שג'סטין ביבר יכול לתת מוזיקה נחמדה לסצנה...

נמרוד הופך לבוס. "הצמיד הירוק שלי!" "איך הוא נראה?" "ירוק!". וואו. נמרוד הולך לרום. אולי היום זה יקרה... אויש, אגמי... אחחח, השיינפלדים... אותם הייתי רואה במקום את הפוליאקובים. אגב, סוזי החליפה בכלל בגדים?

או את הבן דוידים, גם אותם הייתי רואה במקום את הפוליאקובים.

מה מה מה? ממתי דרורה ממלאת מקום? איך בדיוק? מי בחר? מה זה פה מורה מחליפה? מה הולך במועצה הזאת למען השם? אה, וגם המזכירה הזאת חזרה. ענק. קטע ענק. גיורא אמר שהוא לא מכניס מבוגרים לסצנות לבד, שיכניס.

אגם, היית צריכה לפזר את הפסולת בכמה פחי זבל. שאודי לא ימצא, חס וחלילה.

אבא של מיטל? אוקיי. אבל הוא חי, כן? גם בסדרה? זה לא שהספר המציא משהו, כן?

אהםשוחדאהם! סליחה. ואמרתי את זה לפני שראיתי את השעונים.

סליחה, לפני הכל, רק רציתי להגיד שבמטבח של הבן-דוידים יש קוקומן. אני לא רוצה לגרום ללחץ, אבל סלמונלה. אוי...

אוי ואבוי... אודי... ואגמי... לא לכעוס, אודי, בחייך, היא לא עשתה את זה מרוע! שמעת מה מתי כספי אמר בסוף- לא טוב היות האדם לבדו!

אפליקציה עכשיו-

רחלי ומיטל מחפשות ושואלות את החברים מי קנה מהם את הכל. מצליח אומר שמדובר בפראייר.

הידעתם שכותבים "מתלתלת" ולא "מטלטלת", לפי ג'סיקה? זאת חתונה מסעירה ברמה שמתלתלת את הפן. תבורי רוצה טובלרון מחו"ל, וג'סיקה מחליק לשיער. שלומי מבקש טלוויזיה במקום המקולקלת שלו. תבורי רוצה גם גבינה צרפתית, וג'סיקה רוצה נעליים. בנדה אומר שהם שאלו מתוך נימוס וג'סיקה טוענת שצוחקים... חוץ מתבורי. הוא לא צחק לגבי הטובלרון!

ויקי אמרה ללילוש שאם איתן לא חוזר אליה, היא יורה. לילוש אמרה שהיא קרבית, חה! ויקי אומרת ש"עם החיים המוסרטים שלנו" אולי היא תצטרך להשתמש בכישורים האלה.

רחלי שלחה בקבוצה של הבן דוידים את כל מה שאודי צריך לנקות. בנדה נהנה בפריז ואילנה מבקשת שישטפו את הכלים.

וסוזי דיווחה לילדיה שהיו בחירות לראשות המועצה. היא תספר להם בבית מי נבחרה.

והשיר של היום... מתאים לסוזי, לא?