איך 250?! בכל מקרה...
סטייליסט של מלייאנים? את לא יודעת כמה את צודקת, מיטל... רואים? אגם יכולה להועיל.

אגם... רק שאודי לא יגלה. אבל הוא חיקה בול את עמי. שמעתם את השיר ברקע? "לעולם לא נהיה מלכותיים". אגם החמודה והמסכנה... כשאמרו "הבית מעבר לגדר" בתקציר הכוונה לבית של אגם? כי זה מה שנאמר בפרק הראשון, שהשכונה מעבר לגדר של הבית שלה. לפחות היא מסתבכת בגלל דברים טובים. כולם הסתכלו עליה כדי שתתקשר... שיט. ידעתי, זה לא טוב לשלוח את שוקי בעצמו, בטוח מישהו היה נתקל בו.

לכולן ביחידה יש חבר?! הזוי. טוב, אתם יכולים לנחש מה אני חושב על ההודעה הקולית של איתן, שמצטרפת להודעות הקוליות של דניאל ושל שאולי... יש חיבה בניקלודיאון לעשות דמויות עם חרא הודעות קוליות. היה חסר לי איזו ירידה של שי-לי. שגם לה אין חבר, היא מתקשרת למניקור ג'ל.

אגם לא מכירה את שוקי. אמין מאוד, גמגם. אמין מאוד. אבל החיבוק עם אודי חמוד. אוף, אני מרגיש שאני ברכבת הרים. נהנה מאוד, אבל תכף מתרסקים... אגם רודפת אחרי משאית זבל. אגם שיינפלד. משאית זבל. על נעלי עקב.

ויקי מסכנה. זה רק אני או שגם המפקדת שרי עושה שיחות ברקע? כמה הודעות?! אתם חושבים שאיתן לא הבין מי התקשרה?

רחלי ומיטל, לעזאזל. רק החיקוי של הנרקיסיות היה מצחיק.

בנות, אל תדחפו את האף שלכן לעניינים של זוג מלכותי. הבנתן?! סתומות.

לא. ויקי. בחייאת. אם הבת של הקוברה לא מוצאת את איתן מכל השיחות האלה היא סתומה.

נשבר הלב על איתן.

אגם. מזבלה. יותר גרוע מהשניצל. אוי, אגם, אל תהיי עצובה...

הרגע ראינו סרטון מרגש על דרורה. ועל קדנציה בת מאה ימים במועצת נרקיס. למה? ועוד היא חוזרת לנהל.

אוי, אגמי... רחלי, סתמי, אודי, אתה מלך. תודה. מיטל, את סתומה. סליחה.

חיתוך סלט. אווווווווווווווווו... (
). ורחלי מגלה משהו בתמונות. כרגיל.

יואו, נמאס לי כבר מויקי והרכרוכיות הזאת!

אה... קצת סיום מוזר, לא? כולנו יודעים שהיא עוקבת אחריהם. טוב, נקווה שגיורא מתחיל בקרוב את עלילת המתח יותר מהר. ואיפה מצלירון?!

אפליקציה עכשיו... בנדה שלח תמונות של מה הוא אכל בבוקר בצרפת (תבורי רעב).

סוזי הזמינה את אגם לאכול סושי, נמרוד פחות מתלהב לחכות לה.

בנדה מספר גם למשפחה על הבילוי בצרפת. ויקי אומרת שבא לה להעיף את הקינוחים על שרי.

ובגזרת הבסטוש שלנו... שי-לי ואגם מתווכחות על מי עבר יום יותר קשה. שי-לי עשתה תורנות מטבח. ואגם?

השיר להיום, מתאים לאגם.