הספרדית או הפורטוגזית?
רחלי ומיטל עושות לאגם תקציר הפרק הקודם? אגב, שימו לב שעוד פעם, אודי לא מאמין שהמשפחה של אגם רעה... שזה הזוי. כמו שהוא אמר לאגם לא לקפוץ למסקנות וישר להאשים את טדי, הוא עכשיו מגן על סוזי. זה מדהים. מה יש לרחלי נגד אודי ואגם?! אבל מזל שאגם מרגיעה את המצב.
עוברים לשיינפלדים אוכלים סושי (ששמעתי על זה באפליקציה). אגב, שימו לב שרגע אחד נמרוד מחזיק בסושי, רגע אחר עושים קאט והוא בולע אותו. אני מציע לעשות חקירה, אולי אגם מאומצת או משהו? כי אין לה גנים של אף אחד מהמשפחה שם.
מעניין למה ליטמן ומוסרי לא מגיעים...
רחלי, כשיש חוב לחברת חשמל הם תמיד יעבדו על זה. רחלי, אודי צודק, אל תאשימי את אגם... ולא, אודי לא שותה קוקוס, הוא פשוט אוהב אותה. רחלי, בחייאת! בנדה לא מילא אף מספר זוכה, גם בלי קשר הוא לא היה זוכה, אודי צודק פה. ברוכה הבאה למשפחת בן דוד, מיטל.
שלום, לירון. תגיד, זאת אימא שלך שעוזרת לשגריר או אתה? כי נראה לי שאתה מטייל לך בעולם בכיף ולא נמצא בשכונה. אולי גם מצליח נמצא איתך. מה חשוב השעון?
אויש, מיטל, למה איפור, את בסדר. אמרתי, מיטל, ברוכה הבאה למשפחת בן דוד.
מסכן אודי. אני רק שאלה: ככה הם הולכים לבית הספר? לירון בגופייה ומצליח בטרנינג? רחלי, רק התחילה השנה! ואת כבר מנסה לגרור את לירון לתכניות?!
ברוכה הבאה למשפחת בן דוד, מיטל. אני בכוונה משמיע את זה כמה פעמים כי ככה משמיעים הודעות שם, 250 פעם.
לפעמים אני שוכח כמה אודי במעמד חברתי נמוך. מזל שלא מזכירים לו את חוליו. אני לא אתפלא אם אגם הייתה שם בכוונה, או אם היא ואודי תכננו את זה כדי להוריד ממנו את הדבילים האלה. היא הרי אפילו לא בבית הספר... הוא זרק את התיקים כאילו הוא משתחרר מאיזה משא כבד. נמרוד ה... נמרוד (כן, NIMROD זה אידיוט).
וואו, זה... השיר של שלומי יותר גרוע משרון ומנדיר ביחד. אתה לא מוחמד עלי, הבנו. אבל אמרתי באינסטגרם של ליאנה, כשהיא העלתה תמונה שלה עם דוד, לא לעשות את זה! אוף, רק שזה לא יקרה... שלומי לא מעניין אותי. מה הבעיה עם מיטלצליח? מה מפחיד כל כך? או שאני סתם מגזים.
ההווי? אוקיי. תגידו, זה אדם הירש? כי אני לא מבין את הקטע. נמרוד, מה שאמרת עכשיו זה גזעני. אודי מציע בלי מלחמה. עכשיו, הם רק חמישה וכל השאר הם נרקיסים. למה?! נמרוד מגעיל... אם אני הייתי מצליח הייתי לוקח את השוקולד ואוכל אותו. כן, שיזדעזעו. או לפחות מביא איזו תגובה של "איכס, עכשיו צריך לחטא את זה, מי יודע מה יש לך ברוק".
ממתי לילוש עובדת במכולת? בתכל'ס תדעו שהיא יפה בשמלה. והיא ושלומי נשמע זוג הרבה, הרבה יותר יפה. אני חייב להגיד שזה מצחיק ששלומי מטיף ללילוש "בתור מוזיקאי", כי בחיים האמיתיים דווקא אושרת היא הזמרת מביניהם ודוד פחות עוסק בנושא (כבר לא כל כך).
אוי, דרורה עדיין מנותקת. זאת תהיה שנה יפה... וסתווית חזרה, אז בכלל... אוקיי, מה זה הציורים המפגרים האלה שהיא עשתה ליד הנושאים?! רום ניסה כרגע לנשוך את השעון. רגע, לפני הכל, משהו אחד. אף אחד לא יודע מה השם הפרטי של מצליח? גם כשאגם ארגנה מסיבה ועשתה להם כרטיסיות, היה רשום רק "מצליח". בלי שם משפחה, ואפילו מיטל קיבלה שם שם משפחה, אבל הוא רק מצליח. רגע, לסתווית יש ופלים לידה? למה? אלוהים אדירים, שמתם לב שכל הנושאים שם הם אנטישמיות ופוגרומים איומים ביהודים?
שי-לי. קשורה יותר לסבטה מאימא. ויקי מסתפקת באופציה ב'. שלומי הזוי.
אוי, אודי, עוד פעם אתה מתחזה מול דרורה. איזה מלך. גאון.
ריבונו של עולם, סתווית מרגישה לי כאילו אני בטקס יום השואה. אה, ונמרוד, שרחלי משווה אותו (בצדק) לשואה. אוי. רגע. אז בגלל זה ההיתקעות. אגב, כמובן שכשנמרוד שואל מי גנב, הוא מסתכל על... השכונקים. אגם מלכה. כרגיל.
ויקי צריכה לעבוד על יחסי האנוש שלה. הצבא השחית אותה!
אז מעניין מה אגם תעשה עכשיו. ומתי יכנס ג'וני לכל העניין הזה יחד עם הבת של הקוברה.
טוב, אפליקציה עכשיו...
מצלירון דיברו, מצליח טוען שהבן-דוידים סנובים מאז החתונה. הוא גם מראה תמונה שהוא מוביל ריקוד רכבת כשסוזי (!) מאחריו.
לילוש הזהירה את ויקי ששלומי בטוח שהם בדרך להיות זוג ושהוא מגיע. היא צריכה להיות נחמדה, לילוש אומרת, אחרת הוא ישיר בשכונה שירי דיכאון כל הלילה. ויקי אומרת שמאוחר מדי ולילוש מכינה אטמי אוזניים.
סוזי מאחלת למשפחתה התחלה של תקופה מוצלחת, שיקומו מכל נפילה ותמיד ישמרו על גזרה מעולה. והיא דורשת מחמאות על תמונה שלה.
אודי סיפר לחבורה שלא צריך להגיע לטלפון, כי הוא היה אחראי על דרורה. מיטל אומרת שיפנה לאגם (מוחות גדולים חושבים אותו הדבר), ואודי מזהיר אותה שהוא יודע איפה היא גרה. אגב, זה בזמן שיעור! וסתווית, לטענת מיטל, חזרה מהחופש עוד יותר עייפה! אודי הבטיח לאילנה שמיטל תתרכז בלימודים. מיטל אומרת שחבל שלא הבטיח לא לנעול אותה בבית.
והשיר של היום, מוקדש לכבוד החזרה של השכונקים ללימודים, ואיך הם רואים את הנושאים של סתווית לבגרות...
https://www.facebook.com/lior.schleien/videos/vb.262616020550099/746582482153448/?type=2&theater