שרשור פרק 60 - הבננה

Double U

New member
שרשור פרק 60 - הבננה../images/Emo94.gif

כל התגובות לגבי הפרק היומי - לשרשור זה בלבד! צפייה מהנה

Yarinv

New member
צפייה נעימה!

אני אצטרך להשלים בערב בש.ח./VOD, בצפר...

my life3

New member
פרק טוב..

לא הכי עם הרבה אשקן.. אך בהחלט נהנתי.. זה רק אני או שאמה ומייקי מתחילים לפתח רגשות??? ומה לעזאזל מסתיר ריק??? ומה ליבי עושה בתמונות של הטיקר?

Double U

New member
אחלה פרק../images/Emo13.gif

קצת פחות התקדמות עלילתית אבל היה מגניב בכל זאת!

ANGELUSPIKE

New member
איזה מעצבן טום אבני

הוא כל כך מעצבן וקרציה, למה צריך אותו בכלל, חוץ מזה היה פרק ממש מצחיק.

מה ליבי עשתה שם?

איך ליבי הגיעה לשם? ומה היא בכלל חיפשה שם? הרי בתמונה עם כולם היא לא הופיעה.. ואיך בכלל כל התמונות מגיעות לקופסה? ומה ריק מסתיר? נראה לי זה הרבה יותר מחשש שהוא וג'יני יפרדו..

כנראה שיש משהו מאחורי זה ../images/Emo185.gif

כי לפי מה שהבנתי מהפרק, כל מי שהופך להיות טיימר-מקבל תמונה (ראו את המכונה הזאת מדפיסה את הפרצוף של ארבעת הילדים ברגע שהם עברו ת'קיר) אז התמונה של ליבי בארגז אומרת שהיא טיימרית.. אבל..זה ידוע לנו, לכן אני לא מאמין שזה מה שזה היה אמור להביע, כי זה לא מתח ולא כלום. אשמח להסבר אחר.

לא חושב..

נדמה לי שאמה או ג'יני סיפרו שמי שהיה יוצא מהכפר הזה או מי שהיה משתמש בטיימריות אז היו מופיעות התמונות.. כי הרי התמונות יצאו מהמכונה רק אחרי שהם השתמשו בטיימריות ועברו את הקיר.

ANGELUSPIKE

New member
כולכם טועים

המכונה מנווטת את הטיימרים חזרה ל 1910, כל מי שמשתמש בכוחות הטיימרים שלו מתי שהמכונה מפועלת זוכה לתמונה כהוכחה שזה שהמכונה וכוחות הטיימרים שלו פועלים ולזה שהוא יכול לנווט בבטחה חזרה ל 1910, לפי כל משכתבתי למעלה יוצא מכך שאם יש תמונה של ליבי, כנראה היא הייתה בהיסטוריה הזאת באיזשהו זמן, זה גם לא חייב להיות ליבי המקורית זה יכול להיות כל ליבי מכל היסטוריה שהיא, אפילו אולי אותה ליבי שדברה עם ליבי המקורית בטלפון הצבורי בפרק הראשון של העונה.

How I Disappear

New member
פרק מגניב, מסביר כמה דברים על הכל הקטע של

הטיימריות ... נכון זה לא היה פרק עלילתי כלכך אבל הוא היה בהחלט מגניב עם המבחן שהיה להם ושהחל מעכשיו הם יתחילו במשימה שלהם ויאללה ...

8דושנקה8

New member
פרק מדליק ומשעשע ../images/Emo3.gif

עם כל ריקודי ההצלחה השונים
, אבל איך התמונה של ליבי נמצאת שם? כי התמונות שבארגז הן ממזמן אחרת התמונה הייתה יוצאת ישירות מהמכונה ולפני הטיקר היה בכלל שבור אי שם במסבאה... מה שאומר שליליבי זו או אחרת ישנו איזשהו קשר אל הכפר הזה לא? וג'יני אמרה שהגורל שלה ושל ריק זה להיות ביחד- האומנם?

E l i a l o N

New member
התמונה של לבי אומרת שהיא קשורה/נמצאת בהיסטורי

*בהיסטוריה הזאת של 1910.

לפי דעתי לריק יש קשר לליבי

או שהיה לו קשר בהיסטוריה אחרת אחרת אין סיכוי שהוא הרים דווקא את התמונה שלה. !

ANGELUSPIKE

New member
למי שלא הבין, הכנתי הסבר בקשר למכונה והתמונות

המכונה מנווטת את הטיימרים חזרה ל 1910, כל מי שמשתמש בכוחות הטיימרים שלו מתי שהמכונה מפועלת זוכה לתמונה כהוכחה שזה שהמכונה וכוחות הטיימרים שלו פועלים ולזה שהוא יכול לנווט בבטחה חזרה ל 1910, לפי כל משכתבתי למעלה יוצא מכך שאם יש תמונה של ליבי, כנראה היא הייתה בהיסטוריה הזאת באיזשהו זמן, זה גם לא חייב להיות ליבי המקורית זה יכול להיות כל ליבי מכל היסטוריה שהיא, אפילו אולי אותה ליבי שדברה עם ליבי המקורית בטלפון הצבורי בפרק הראשון של העונה

Yarinv

New member
פרק טוב!

דניאל ותמר מצויינים! נראה שאמה ומייקי הולכים להיות זוג חמוד
אהבתי את הרעיון עם משימת הבננה ואיך שהראו את השתתפות של כל אחד מהילדים. אני צריך לצפות שוב בפרק כדי להבין יותר טוב לגבי הטיקר, אז אני אצפה בהזדמנות בפרק שוב בויאודי. מתי מתכננים להכניס את יון לעונה?

Double U

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gifאשכרה מתי יון ייכנס

אחרי הפרק של מחר זה כבר 20% מהעונה...מה יהיה?

Drenthe

New member
פרק נחמד

מה שבטוח, שאת העונה התחילו בדהירה חזקה מלאת הפתעות.

למעלה