סה פה כשר, ג'סיקה ושוקי! סה פה כשר!
מישהו ראה את זה המצב? בסוף אני הסתכלתי עליהם ונדהמתי לגלות כמה מהם היו בסדרות שאנחנו מדברים עליהם. וכמובן, דורין ועמי, שהם בשכונה.

"להביא לך מרגריטה?" נזכרתי כשראיתי את אגם וסוזי שותות. אה... משום מה... לא ראו את בנדה... ואני מהמר שגיורא שוב עשה טריק עומאר? מעתיק מעצמו, הבן אדם.

עוד פעם פתיח עם אודי ואגם!

אודי, אל תגיד שאתה מאוהב במיטל. ליאנה קורעת אותי מצחוק בפרקים האחרונים... אה, אני חושב שאני יודע איך להוציא את אודי מזה. פשוט תנו לו להתנשק עם מישהי אחרת והוא יתאהב בה ויעזוב את מיטל.

תודה, מצליח, שהפכת את העניינים לנינוחים ושהזהרת את כולם. הייתי בטוח שאגם תתחרט... פיליפינית? יש בנרקיס פיליפינים?

אילנה אכלה בייגלה מהמונית?

רחלי מתגעגעת לויקי. משום מה האחים לא ממש קרובים. כלומר, אודי ורחלי כן, אבל ויקי ממש מנותקת מהם יחסית.

כן, מצליח, דוד שלך מטורף, כי מה הוא דג שרימפסים?! וממתי למצליח יש גיס? ובנדה חי כמו אבא גנוב באילת?

תבורי עומד להיכנס לכלא? הפעם הוא סוגר על הכלא, ולא הכלא עליו.

לא, גם אילנה וגם בנדה סתומים.

שוטרים מפגרים, כלבי התקיפה של סוזי.

לא להגיד לוטו, בנדה. מתג סודי... את זה הוא זוכר.

מסכנה מיטל. הורים מטומטמים.

"וואלה נכון". אידיוט, בנדה... בנדה נוסע בסירת שרימפסים. איזה סרט טורקי.

באמת איך תבורי נכנס לשם?

חבל שלא העבירו לתבורי את החוב... היה משלם אותו בהקפה...

איזה פרק דבילי ומטופש... למרות שבסוף מיטל נתנה לאודי בומבה... זה היה קורע...

אפליקציה עכשיו...

קבוצה חדשה! ל+ר... לירון ורחלי. או שלא חדשה, לירון כתב לה לפני איזה שנה. אבל עכשיו רחלי רוצה 214 אלף שקל ושלושים אגורות...

אצל השיינפלדים, מתברר שסוזי (שכבר בזבזה מיליון מכספי הזכייה... יופי לה) עדיין חושדת שאגם אמרה משהו. היא מסבירה לה מה קרה ואומרת שפיטרה את השוטרים. והיא עצבנית.

אצל חבר המנהלים, מסתבר שג'סי צילמה את המעצר של תבורי, ושלומי טוען שהסיבה היא שגם תבורי רצה להיכנס למעצר ולהשלים סריה. תבורי מסביר להם שיש לו אוטו חדש, וגם אותו הוא רשם אצל בנדה. שלומי ממשיך לעבוד על שיר, ג'סי מתעצבנת שאין לה תקציר הפרקים הקודמים.

אני חושב שברור מה השיר של היום... ומי שר אותו...