היום הסדרה המשיכה לחדור לחיי (בטח בגלל המטה)
כי באחד מהלפטופים של הספרייה מישהי ראתה שכונה. אני פתאום רואה "מצליח הובלות"...

כספת לטדי? נחמד. רעים בסדרות, תפסיקו עם ימי הולדת כקודים. זה צפוי. נו, לפחות קלטת משהו...

הייתה שקופית לפני הפרק? כי הבריגדה רוצחת שם בדם קר.

פתיח עם אודי ואגמי!

הקטע שבו מכניסים את ויקי לחדר עם המטה מזכיר לי איך פעם דני (מיכאל מושונוב) נכנס לחדר עם דאוס. כאילו "אני חוזר למה שעשה לי צרות". הלך על לוסי...

רחלי רוצה לזכות? גם? גם היא רוצה את המטה ולדעת את העתיד? לא טוב, רחלי, לא טוב.

כן, מצאתם, אבל לא רק אותו אלא גם אותה...

תמיד לירון נוטש כשצריך.

ממתי לילוש עובדת בספא? היא לא עובדת במכולת?

קצת מוזר בעיני, אם זה מטה מזויף, אז למה כל כך הרבה נפגעים? ואם זה אמיתי, אז האם האהבה שיבשה את איתן? ובנוסף, למה הוא לא לובש איזה שכפ"צ?

שי-לי. בשמלה. ולילוש. בלבן. ביחד. בספא. ענק. רק איפה סבטה? אגב, כל פעם ששי-לי מופיעה המילה "סבטה" נמצאת אצלה בטקסט. וואי, עליתי על זה, סבטה ויונינה מצליח הן אותו בן אדם והן מפעילות את הכל.

איזו סצנה עצובה בין ויקי ואיתן.

אגם ציירה לטדי. אוף. לה אין אבא, לבת דודה שלה מ-LA גם יש בעיות אבא, לשכונקים בכלל יש בעיות אבא (למיטל יש אבא בכלא, ללירון אבא שנטש, ולבן דוידים אבא מפגר). לאיתן יש כרטיס ביקור? למה זה טוב בדיוק? איך נזכרתי במה שנמרוד ואגם אמרו במופע... "הם הרסו לנו את החיים!" "הם לא! אבא הרס!". אגם בדילמה. לבקר או לא?

טוראית בן דוד?! מה את עושה פה?! זה באישור המפקדת שרי?! למרות שאכן פרק נהדר לויקי.

כן... היה ברור שאיתן לא ייתן את המטה האמיתי. אבל למה כל כך הרבה נפגעים?! ואיפה המטה האמיתי? אגב, השומר של הבת של הקוברה הרים ידיים כשכיוונו אליו את המקל. אני מזכיר, זה מקל, ולא המטה, אז אין סיבה. למרות שאם אני הייתי הבת של הקוברה הייתי גומר עליו במכות עם המקל.

אתם רואים, זה פלאשבק נכון של גיורא. הוא תמיד אוהב לעשות "פלאשבקים אחרי מעשה", כדי להראות שמה שאנחנו חושבים שראינו הוא לא באמת. הוא עשה את זה בעונה השנייה של השמינייה, בפרק "טוויסט". זה היה מגניב בזמנו. אבל כמו שהוא עשה, למשל, בכמה פרקים בחממה עונה שלישית (ללי הופכת לקפטנית, מישהו?) או כשתבורי היה זה שנעצר, זה היה דבילי כי זה טוויסט צפוי מקילומטרים. כאן לפחות יש סיבה. ולמה אני חושד בשולץ?

יפה, אז איתן החביא את המטה. מסביר למה כל כך הרבה נפגעו, הוא פעל על דעת עצמו (למרות שלמה שולץ לא לקח את המטה המזויף?). בכל מקרה, הוא רשם נקודת ציון או משהו?

אויש, לילוש... למרות שאני לא מבין מה היא לחוצה על להפריד בין ויקי לאיתן. אם הם ביחד, זה מפנה לה את הדרך לשלומי.

כן, ציפיתי שנמרוד יהיה זה שיבקר שם ולא אגם.

איפה אודי ומיטל? טוב, לפחות ה"פרטים החדשים והמפתיעים" שהתגלו זה לא שהוא אחיה או משהו... מזל שהעלילה המפגרת הזאת לא הייתה היום, הפרק השתפר פלאים בלעדיה. שמתם לב?

אפליקציה עכשיו...

נמרוד לקח מאגם את המפתחות של האוטו. שתיקח מונית. הוא עסוק.

לשי-לי, אם אתם לחוצים לדעת, יצא נהדר ברגליים. כן, בזכות לילוש, היא אומרת. היא רוצה לבוא לבריכה, אבל אגמי מעדיפה להיות לבד. שי-לי נעלבת. בגלל אודי? לא, אגם אומרת, כן, גם, לא יודעת. כל התשובות נכונות. שי-לי והלק המושלם שלה הולכים לחפש חברים. יש לה מלא סיפורים מהצבא.

לירון מציע לרחלי לשחרר מהמטה.

הבן-דוידים שומעים בקבוצה על חזרתה של ויקי. היא טוענת שהיה מתיש בצבא.

מצליח מספר ללירון, שבדרך לאימון, על התכנית של מיטל. לירון אומר שזה רעיון טוב, ומצליח שואל, ובצדק, "אתה יודע איזו דרמה יומית זה יעשה פה בשכונה?".

מתברר שתבורי הסיע את ג'סיקה באוטוביאנקי לסוכנות השחקנים שהיא רצתה. אבל הם לא הגיעו. תבורי עצר לאכול שווארמה. ג'סיקה אומרת שתבורי בסרט.

והשיר של היום, מהמופע, ומסביר על דמות...