כן זזים, לשעה אחרת, כן זזים, כי המועצה אומרת
אשכרה מקצים כוח אדם למשלוחי פרחים לחברי סוכנות שנפצעו בעת מילוי תפקידם. אני אומר לכם, צריך לעשות שם ניקוי אורוות. מר שולץ, לטיפולך! אוי... חטפו את איתן... ועם הזמן שעבר מאז הפרק האחרון, מי יודע איפה הוא?

פתיח מלא זה כבר טוב.

הנה הבוגד, קצת התגעגעתי אליו. לא להאמין לו, לירון. לא להאמין לו. למה אתה משקר לרחלי, צ'יטה?!

"רעיון גרוע" לא מתחיל לתאר את זה, מיטל. אפשר להפסיק עם העלילה הזאת? "ג'וני האפס". טוב לשמוע את זה. רחלי, בגלל זה קלטת? נראה שלירון ייפרד מרחלי בגלל התעלומות שלה... לא נעים, ויקי? ממה? את השארת לו 250 הודעות!

אוי, איתן, ממזר בר מזל. לירז צ'רכי קרובה למיטה שלך.

חשבתי שאודי עומד להתנהג כרגיל למיטל... כן, רחלי לא הולכת לבית ספר. ויקי לא אמורה להיות בצבא, היא השתחררה מטעמי מצפון. אודי לא נותן להעתיק. ושתדעו שרחלי מעתיקה ממנו כל הזמן. אפילו להעתיק היא מתעצלת.

טוב, איתן, לפחות הנוף יפה. אבל לירז משחקת יפה. או או... אני מרגיש שנראה קצת עינויים... והיא אובססיבית לנחשים. אבל מה יעזור לה שאיתן ימות?

אני חש פלאשבק לספר... לירון מתקבל לקבוצות כדורגל ולאף אחד לא אכפת... כי מתחילה עונה ושוכחים מזה.

סתווית ושתיית המים. שתדעו לכם שהשיעור הזה נמשך מאז הפגרה. דווקא חמלניצקי הוא המודל? לא להקריא יותר לאט... ורשבסקי. זה גזירות ת"ט! ואין גזירות תשמ"ד! הייתה אז מדינה!

נמרוד סוחט איש סוכנות. פאק.

למה סתווית מלווה הכל בציורים? וסתווית, לא "בשעה טובה" לליל הבדולח...

סוזי מהירה כשהיא רוצה. לא אמרנו כבר? תחשבו איך היא יכולה לשקם את השכונה עם כל הכוח הזה, ומה היא עושה במקום?

איתן שלח אותם למזבלה? אולי הם ימצאו את הדברים שאגם זרקה... איתן לחיץ בקלות. סוכן לא יכול להיות קשור, כנראה...

רחלי מזהה את העלילה בקלות. רואה, ויקי, אולי מזל שהיית בצבא!

הקרב על המטה מתחיל. אה, רחלי מצאה את המטה! יפה!

טוב, הייתה התקדמות טובה, ואחרי כל כך הרבה זמן זה מצוין.

השיר, כי הוא מספר על חזרה לשכונה... את האפליקציה נעדכן אחר כך.