שרשור פרק 7 הרשמי! D:

Serf SaN

New member
שרשור פרק 7 הרשמי! D:

תודה לאל!! XDD ***שרשור זה מכיל ספוילרים לגבי העונה החמישית*** ^מוריד^ ^^;

chaki finster

New member
יאי *___* פרק יפע *___*

יש שיפור בסדרה - גם אתם מרגישים בו? או שזה רק המוח הדפוק לשי? XP וגם הפרק הבא נראה מעולה! *_*

Snake Bandage

New member
לדעתי זה רק נהיה משעמם מפרק לפרק

אני ממש לא מצליחה להתחבר לדמויות הטיפשיות האלה, והעובדה שהם הולכים לפי נוסחת "הדיג'ימון היומי" לא עוזרת במיוחד. איפה העלילה? בעונות הקודמות היה פיתוח דמויות ועלילה כבר בפרקים המוקדמים, ועד פרק 8 כבר קלטו מי הרעים ומי הטובים. פה? כלום. יוק. נאדה. זה כל כך מבאס.

Serf SaN

New member
הרבה סדרות הולכות לפי

הדיג'ימון/הקרב כלשהו היומי. עד שהעלילה מתחילה לזוז. בכל מקרה, אני באותה דעה של דודי..יש שיפור. סוף כל סוף רואים פאן קצת שונה של הסדרה..לא רק של מאסארו. [: העיקר שאנחנו יודעים שזה הולך להתפתח טוב. ^^

Serf SaN

New member
בכל מקרה..פרק הבא הוא על

יושינו. רואה? כבר משתפר. [:

Snake Bandage

New member
איכס יושינו.

תקראו לי כשתיכנס לסדרה דמות שאשכרה אפשר לאהוב איכשהו.

Serf SaN

New member
עדיין לא הבנתי למה את כל כך שונאת

את זה. X: כאילו..אוקי. זה זוועתי. זה גרוע. זה לא באמת דיג'ימון. גם אני לא חושב ככה. אבל צריך להיות אופטימיים. X: דווקא נראה לי שזה יתפתח טוב..לא יודע. נראה לי. ואם לא נמשיך להיות אופטימיים, זה באמת יחרוץ את סופו של דיג'ימון. את רוצה בזה? לא נראה לי. בכל מקרה, בואי נדבר על משהו שבאמת אפשר לדון עליו. מה דעתך על איקוטו? וכל הסיפור הזה שלו, שהוא גודל ע"י דיג'ימונים לשנוא בני-אדם ובלה בלה? והעיצוב שלו? והדיג'ימון שלו? X:

Snake Bandage

New member
זה לא יחרוץ את הגורל של דיג'ימון.

רק בגלל שאני לא סובלת סייברס לא אומר שכל שאר העולם גם לא סובל. ממה שהבנתי זה הולך די טוב ביפן. הסדרה הגיעה לטופ 10 כמה פעמים. זה דיג'ימון, זה שם מותג, יש לזה כוח. תמיד יהיו אנשים שיאהבו את זה בכל מקרה, ותמיד יהיו אנשים שיצפו עד הסוף בתקווה שזה ישתפר. באמת שעתיד המותג לא תלוי בחבורה של ילדים שמורידים את הסדרה מהאינטרנט. איקוטו יכול להיות מעניין. הוא יכול להיות גם נודניק לא נורמלי כמו שאר הדמויות. בכל מקרה, הוא נראה קופצני וחביב ושונן-אי, אז אני מקווה שהוא לא יהיה מעצבן. חבל לי קצת שהרסו לפאלקומון את הצורה ולא קראו לו פשוט בשם אחר, אבל לא נורא.

Serf SaN

New member
אז מה? גם פרוניטר לא בדיוק היה

שנוא על כולם, אבל בכל זאת הם הרימו ידיים וסגרו את הפרויקט.. וגם אני ממש מעוצבן מזה שהחליפו לו ת'צורה ות'צבעים..זה ממש מעצבן >< אבל מעניין אותי מי זה הגרורומון-לייק הזה מאחורה. ידוע לך משהו?

Snake Bandage

New member
אבל אז המותג היה בירידה.

עכשיו הוא ממש פורח. יש מנגה חדשה, יש קלפים חדשים, יש משחק חדש שבדיוק יצא ביפן, ובנוסף לזה יש את הסדרה שבכל זאת, אנשים צופים בה. ולמה? כי זה דיג'ימון, ואנשים עכשיו רוצים דיג'ימון. המותג אף פעם לא באמת מת, פשוט היו צריכים להוריד הילוך בגלל שפרונטיר נכשלה כל כך. ניסיתי לקרוא את השם של הגרורומון המוזר הזה. לא הלך לי. אין לי מושג מה הולך איתו ומה הוא קשור בכלל.

Serf SaN

New member
טוב, צודקת. נקווה שזה גם

ימשיך ככה. בכל מקרה, מה את חושבת על התיאוריות האלו שהעלו בWTW(בקשר לאיקוטו)? על האולימפיינים 12 והרויאל נייטס?..אני יודע שזה תיאוריה סה"כ, אבל יש לזה בסיס כלשהו? X:

Apikachu L

New member
סוף סוף!

בינתיים נאמס לי אז התחלתי להוריד סדרות אחרות...

Digi Lista

New member
יאנה,אחלה בלוג יש לך../images/Emo45.gif

ק עכשיו שמתי לב אליו וקראתי כמה דברים(לא הכול עדיין) והיה לי נחמד אז שתדעי שהוא נשמר יחד עם שאר הבלוגים שאני עוקבת אחריהם

למעלה