יאללה שכונה... כי חוץ ממנה אין כלום בניק
נשבע לכם, חרא תכניות יש שם. ממש אין כוח לחכות לשכונה.

"הסדרה אינה תואמת את המציאות ואין לראות בהתנהגות הדמויות כהמלצה". כלומר לא להמר! שמעתם? ולא להתנשק עם אח שלכן, בנות!

כן, חברים, אקדח מול מטה עם כוח של פצצה גרעינית. בטח. חכם.

פתיח מלא שוב! ידעתם, אגב, שבמדורה בפתיח אפשר לראות גם את החברות של אגם חוגגות? אני כמעט בטוח שראיתי את שי-לי.

טדי מקבל הרבה ביקורים לאחרונה... אבל טדי ממש טוב. מורדי משחק יפה.

רחלי נראית כזאת מתלהבת מהמטה. נו? עומדת להשתמש בו כדי לזכות בלוטו? ידעתי. נו, לפחות למטרה טובה. למרות שרחלי בטח נראית מטומטמת ככה עם מטה... תבורי? אויש, אידיוט שמתערב בהכל. ויקי בבית ספר? ורחלי בבית ספר זה הגיוני? קטע מצחיק.

איך בדיוק נכנסתם למועדון גולף? לא משנה.

כדורגל לצפונים. הנה אגמי! בלבוש מצוין, חייב להגיד. וג'וני המניאק. וסוזי גורמת לה להיות במצב לא נעים. רואים שהיא לא נהנית מזה.

להסתובב עם מקלות גולף זה עוד יותר נורא. ועוד יותר מחשיד. ורחלי, אני חושב שהמטה בידיים שלך זה די מסוכן. מעניין מה יקרה עם זה... וחראם על נמרוד אם יעצבן את רחלי.

זה מה שקורה, סוזי, כשסומכים על ג'וני כשלוני במשחק. אפילו אגם לא מאמינה. איזה כישלון...

או או. שולץ. היי! אמנון! אבל אל תסמכו עליו, רוב הסיכויים שהוא בבריגדה אחרי כל כך הרבה פעמים שהוא בגד בנו. אל תשטה בנו בפעם השלישית! היי, שולץ, דאע"ש דווקא די קורסים עכשיו...

אאוץ'. לירז רוצחת בדם קר.

אוווו... איזה ילדים חמודים יובל ורינת.

שיווק לדירה. או או... רחלי... נחש של רחלי? נשמע הגיוני.

שם המשפחה של ג'וני הוא "פרקש", לפי מה שרשום לו על הבגד. והוא כישלון. בחייך, סוזי, גם את צריכה להבין מתי צריך להחליף תכנית. צ'יטה, בחייך, ג'וני תמיד כישלון.

יפה, אודי, אתה קשוח, מרים מטות תנ"כיים. אאוץ', אודי...

סוזי דואגת מה יגידו בקיסריה. "אל תגידו בקיסריה, אל תבשרו בחוצות סביונים, פן ישמחו בני צפונים, פן יעלוזו בני העשירים"... אגם שמחה, ובמקום לירון יצא שחקן בשם קראסו. אה, והוא לא שכונקי? השיינפלדיות ממש נכנסו למשחק.

מעניין מה טדי יעשה... טדי נולד ב-31 ביולי 1970.

כן, אגמי חזרה בצד הנכון. לגמרי. אה. מנהלת חדשה. טוב, לפחות ידידותית.

ויקי חזרה לסוכנות. נפלא. לא משתפת פעולה עם רשויות הביטחון.

הגרוזיני... מביא אחלה אוכל, שתדעו, בנדה פעם שיחק שש בש עם ריקו על זה.

אוי. רחלי...

היה פרק מעולה. אני לא יודע אם זה כי הסתיימה תקופת היובש בלי הפרקים, או סתם כי הפרקים טובים.

אגב, באפליקציה, אילנה שאלה את מיטל מה קרה בנוגע לנחש בדירה. מיטל טוענת שזאת הייתה תולעת... מה עשתה שם תולעת?! אני לא יודע מה מיטל תגיד, אבל אני מנחש שזה קשור לזאב רווח?

שיר להיום, כמובן...