מוזר ששינו את השם של הפרק...
ולא היה תקציר הפרקים הקודמים?

רגע, התקציר לא תואם את הפרק, כנראה! אולי מחר זאת הליגה האוסטרלית?

איך ידעתי שאודי ירוץ וינסה לעצור אותה ברוח וצלצולים...

עוד פעם פתיח מלא! יש! ולא טעיתי, החברות של אגם לגמרי מופיעות בפתיח...

אח, רחלי... איזה קטע מצחיק.

לא הכיוון. בסדר, ורשבסקי. ויקי, מה את מאמינה בכוחות הביטחון, יא חברה בארגון הזוי אחת...

אין מצב שאלו באמת השמות של השחקנים. חוץ ממסי. אה, כן, רחלי יכולה לזכות בטוטו. איכס, רחלי ועיתון ספורט בשירותים. אני מרגיש שרחלי יכולה להשתגע מהמטה הזה. אני מרגיש שהיא בדרך הלא טובה...

לילוש, יא יפה אחת. היי נדיר. אה, שלומי. סליחה. פשוט ההפסקה והכל... מסכנה לילוש. אידיוט נדיר. אה... שלומי. מה יהיה איתי היום...

חבר'ה, מה אתם צוחקים מכל העניינים עם המשחק. אולי תהמרו על מירוצי סוסים...

טדי שורק את ארבע העונות. אני חושב שטדי קצת מיודד יותר מדי עם החבר'ה מהכלא... אוי, עוקבים אחריו. מעניין... אני בצד של לירז.

ההה... איזה מזל רע לאיתן. הנחש של לירז בסדר, העיקר. מה זאת הייתה ההצדעה הזאת?

כולם שוקו, רק לירון מים. וואו, כמה התייחסויות להימורים בפרקים האחרונים. הזוי. שהמועצה לא תשמע.

כן, לילוש קצת בנתק עם ויקי באפליקציה, היא אומרת שויקי לא שמה לב אליה... כי היא לא עונה לה. אוי, לילוש. אני מזכיר לכם שאני הייתי הראשון שהימר על הזוג הזה. איכס, ממולאים.

לוקחים קצת כסף מנמרוד, הא? יפה...

לירז לא רצתה להרוג את איתן או משהו? היא לא חושבת על נקמה? חשבתי שיהיה קוברה בקופסה. או שהיא יודעת כבר מי הרג את אבא שלה?

ויקי צריכה לשים לב לסביבה שלה. איזו מסכנה לילוש. עצוב לראות. שתדעו לכם ששלומי מעריך את ויקי (לפי הספר) על זה שהיא לא מתנפלת עליו. כן, מסכנה לילוש. לגמרי. ויקי, יא שטינקרית! שטינקרית!

גיורא, שוב מעתיק מעצמך? איה בורחת מהמדבר ואז בדיוק מוצאים את המקום שלה.

שלומי עבר קצת מהר מדי, לדעתי, מבחורה לבחורה... אלא אם הוא מדבר אמת.

מה לעזאזל רצו מאיתן?

למה החייל של הקוברה נשאר מאחור? הכנופיה של אבו ג'ריב? מה? אה... הם מתכוונים להפליל... בחייך, ורשבסקי, אפילו אתה לא כזה דביל.

טוב, פרק קצת יותר רגוע אבל טוב שקיבלנו שתי התקדמויות משמעותיות.

תגידו, מה הקשר בין שם הפרק (והשם שלא היה) לפרק?

אגב, באפליקציה אנשים בטוחים שהזוג החדש זה תבורי והסוברו (ג'סיקה) או מיטל ואודי (אילנה). לילוש מעדיפה ששלומי לא יגיד כלום. אבל שלומי מנג'ס לה והיא פולטת שזה הם.

והשיר של היום, שכנראה רחלי שרה כל הזמן...