בתקווה לפרק מלא
שוב מגנים הימורים, שוב אין אירועי הפרק הקודם...

רחלי מקנאה. מאוד. ואפילו לא שמה לב למטה. טוב, לפחות לירון הצליח למשוך אותה בחזרה למציאות. מה ויקי תעשה?

פתיח מלא... מפצים על קיצוצי סצנות? אני כל כך שונא את המועצה הזאת... כל כך שונא...

ורשבסקי, כמה זמן אתה חוקר את איתן? וכמה הם הולכים במעגלים בחקירה? טוב, כנראה ורשבסקי לא עומד לשתף פעולה עם איתן.

מצליח, תסתום את הפה. צודק, אודי, יש לה עיניים יפות. וכן, נכתוב שיר על העיניים שלה. לא לזרוק את המטה! וואו, במה החבורה מתעסקת היום...

טוב, חיבוק בין הזוג של רועי. אוי, אודי, תחזור לאגם, בבקשה ממך. לא משנה אף שבור, לב שבור, תשבור גם רגל, רק תחזור אליה!

איתן יושב באותה פוזה מאז הלילה. נו, ורשבסקי מוכן להישמע.

הימורים! הימורים! סליחה, זה רק קלפים של יובל ורינת. ויקי פרנואידית. אילנה חושבת שאיתן צרה. שימו לב שכל העלילה נבעה בגלל שי-לי. שי-לי גרמה ליצירת קשר עם איתן, היא הגורם לעלילה.

מציירים את לירז.

מר בוגד, סתום ותעזוב את אגם. אגם מקסימה וטובת לב. למה לירון לא רץ עם כולם? אוי, המטענים של האייפונים... איזה בלאגן...

נמרוד ממשיך ללכת לאבא שלו. והוא אפילו לא יודע מה אבא שלו מחפש.

ציור יפה של לירז. לא לסמוך על שולץ. ואל תגיד לאיתן בוגד, יא... מחפש זהב בחוות סוסים שכמוך!

מטה ניצחון. יפה. רעיון יפה. אבל טדי, בבחירה שלך חתכת סצנות... כן, אתה תמצא את המטה, נמרוד. אני נשבע לך, נמרוד, אין דבר יותר נוראי מזה שיש עוד כמה דקות ומסיימים לפני הזמן. נורא. שימו לב שקיצצו את הפלאשבק של נמרוד. הוא בטח נזכר ברחלי בפוקר.

לירון ואגם קצת קרובים מדי. קצת מפלרטטים מדי, לפחות אגם.

לילוש, טוב שחזרת ולא החלטת לרייר באפליקציה על שלומי או מה שאת לא עושה שם. יאללה, ויקי, לסוכנות. בכיף. כל אחד יכול להגיע לסוכנות סודית.

אוי, רחלי ונמרוד על מטה אחד... זה יהיה נורא.

רחלי, התכניות שלך כאלה דפוקות לפעמים. אני לא אסלח לך אם את גורמת להתאהבות שלהם. אגב, איפה סוזי? אה, הנה היא. זאת הסטייה שלה... לעשות כושר ולשיר אדל.

ניצחה במה, נמרוד? לא היה משחק! כל השיינפלדים עם מטרות שונות. נמרוד חכם... אבל... אוי, שיט... נחש בבית שיינפלד... נחש רביעי כבר... אגם, זה לא אודי שאת מדברת איתו! לעזאזל!

אוי, רחלי, את כל כך הורסת דברים...

דיירת חדשה. בסדר, ידעתי. נינה? אוקיי.

בטוח קיצצו משהו. גם הפעם זה היה 18 דקות.

השיר של היום, לכבוד הדיירת החדשה... והדייר החדש בבית שיינפלד! תשמח, נמרוד, זה אולי לא יביא לך את אבא שלך, אבל לפחות זה מזכיר אותו.