וכרגיל
גיורא תוקע לקטים במקומות שהכי לא צריך.

צודק, לירון, הרעיונות של רחלי לא טובים. רחלי קצת רגועה מדי יחסית למישהי שהמטה שלה מסתובב חופשי. אבל היא דוחפת את לירון לאגם. רגע, לירון אמר "יש לנו את הכסף של הפוקר". אז לקחו ממנה את הכסף או שלא? נמרוד לא לקח ממנה? הנה נינה. או איך שלא קוראים לה. המממ... האמת שאם שולץ ואיתן באים...

פתיח מלא!

Nar-Kis Spa. אחלה. הבסטוש כאן! רגע, מה יוליה? אגם קיבלה את סבטה? אגם, כששי-לי היא קול ההיגיון, תעשי אחורה פנה. ההה... אגם...

רחלי כזאת אנטי-אגם. בתכל'ס רחלי צריכה להיות זאת שמתפייסת איתה, ולא ויקי. לא, אני לא מאמין. שוב פעם רחלי עוזרת לזוג להיות ביחד, מייעצת, ושוב פעם היא נדפקת מזה. תלמדי משהו, רחל!

למה לא מגדילים לשי-לי את התפקיד? התגעגעתי. בוא'נה, אגם משתחררת כל כך כשהיא שומעת את לירון, כאילו היא שוב תמר. מקווה שזה לא שחזור של נטליפתח... שפתאום דמות חזקה וטובה הפכה ל... רכרוכית. ונפרדה מאהובה הנצחי, כמובן. ובשביל כלום.

טוב, אודי, לפחות אתה נהנה. קיבלת את הנחשה. תגידו, הבת של הקוברה לא מבינה שמי שלא משלם שם בהקפה (אגב, תבורי, מתי תסגור את החוב?) מעורר חשד? לא, אודי, אל תתאהב לי גם בה. אני לא יכול לסמוך עליך בימים אלו. חבר'ה, אני נשבע לכם שאת המשפט הזה כתבתי לפני שהוא הציע לה עזרה עם השקיות. נשבע, ואם אני משקר, שאודי ואגם לא יחזרו לנצח נצחים.

שאני אבין. לילה שלם הסתובב לשיינפלדים נחש בבית, והם לא שמים לב. טוב, איך ישימו לב, סוזי מחטבת את הישבן, אגם בספא ונמרוד רץ בין הכלא לבית. הבת של הקוברה כל כך מעוררת חשד. שנייה, אילנה, מה זה "לא עושים כלום"?! אין בית ספר, אין גן ילדים?!

שאלות. זה רע. כן, הבת של הקוברה, בנדה חייב 200,000 שקל למועצה. הוא באמת כזה אידיוט.

ההה... לקט... טוב, לפחות הבנו שתכניות של אודי קצת יותר טובות מתכניות של רחלי. אילנה, די לפלוט.

מה זה "לחזור כמה פעמים"?! אפילו חזרה אחת לא הייתה!

בוא'נה, רק עכשיו קלטתי ששי-לי קיבלה את... יוליה. יוליה. ליד אגם. יוליה. שי-לי אפילו די מעודדת את אגם בקטע... ולבושה מהמם. עוד מסיבה? לא שזה דבר רע, אבל זה שגיורא משחזר את העונה הקודמת בולט. וואו, התכנית הזאת כזאת מדהימה, באמת, בואי גם תסעי לרמת הגולן, תכיני לו פתקים בעוגיות, תעשי בייביסיטר לאח שלו... שי-לי, בבקשה, את קול ההיגיון פה. את התקווה היחידה שלי...

דביל, ורשבסקי, היית צריך לבוא לשכונה היום... מבחן פסיכולוגי לויקי.

רחלי מנסה כמה שאפשר לא לספר על המטה. ואילנה ממשיכה לפלוט. אה, זה לא שבת? אז למה אתם לא בבית ספר, רחלי?

הבת של הקוברה, תשלימי הכל ב-VOD! אבל בסדרות מערוצים, לא סדרות נוער. רחלי בבית שיינפלד זה מתכון לצרות צרורות. היי, רחלי, לא להזכיר הימורים. ותרחיקי את אודי משקיות של נינה. שלא יתאהב בה!

נחש! נחש, רחלי!

טוב, האמת? פרק הרבה יותר טוב ממה שציפיתי. וגם אמיתי! בלי קיצוצים! תודה לאל... נקווה שמחר יפציצו.

השיר של היום, כמובן...