יאללה מסיימים מחצית
האמת מתאים לי הפסקה של שבועיים. בעוד שבוע אני נוסע לברצלונה, לא מתאים לי להשלים שכונה כשאחזור.
האובססיה של נינה לנחשים, הזוי. אבל כמה שוטים יפים שלה. כמה זמן לקח בין ההכנה של הרעל ועד שהיא ענתה לרחלי? אוי, ג'סי, את מצילה כל כך.
פתיח קצר! בטח יש הרבה היום.
האם ויקי תסרב פקודה או לא? מצד אחד זה בדם שלה. מצד שני... טוב, בחייאת, ויקי לא יכולה להיות טיפשה. היא היחידה חוץ מאיתן, אם היא מנתקת את המצלמות הסוכנות עולה עליה בשנייה.
ג'סי הכינה את השלט? טוב, התגעגעתי אליה. האמת שזה מצטרף לאחד מהכישלונות הגרועים ביותר של נבלים של גיורא, יחד עם זאב והאבן שמעד עליה... ג'סיקה מטרידה את כל השכנות.
אוי, שי-לי, ציפיתי שתבואי למסיבה... טוב, את נראית טוב בחלוק. אגם כל כך רכרוכית פה... אוי... נפילה כמו נטלי קליין...
מי זאת מרסל?! נינה, לאן נכנסת?! רחלי, תיזהרי. תיזהרי. נינה לא יודעת שהיא פספסה כרגע את מה שהיא רצתה.
שולץ מבין שהוא פשוט מלא בחורים? או שהוא מבין, ופשוט הוא בוגד. אני משער שהוא איזה מינוי של הממשלה ובעצם עובד עם הבריגדה. ממבט מבחוץ, זה נראה כאילו לויקי יש פיפי והיא מתאפקת.
רמי קליינשטיין ברקע של המספרה. מה שמוזר, כי הוא לא צריך מספרות. לא, מיטל, בחייאת דינאק! די!!!!!!!!!!!! דייייייייייייייייי, גיורא! די!!!!!!!!!!!!!! האמת, בטח היו ביניהם סצנות בארון שלא ראינו. אבל דייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!! את דלוקה על אחיך!!!!!!!!!!!
אגם, אני אומר לך, כשאת רואה שוב אנשים כמו גור וצליל, פשוט לנטוש, ללכת לאודי. ומה שמצחיק, רחלי צודקת...
רחלי ונמרוד. מירוץ למטה. מי יהיה יותר חסר אחריות איתו? אני רוצה להבין, כמה נמרוד אכל (ראיתי מלפפון חמוץ, גבינה צהובה ומעדן חלב) ולמה הוא לא שם לב לנחש? איזו סצנה הזויה.
הההה... אודי... נראה לי שגם התיק מעור נחש... תעזבי את זה, בבקשה, מיטל, מצליח פנוי ומסכן, הוא בטח סגור עם סבתא בדירה יומיים...
לירון מדבר מהלב. את רוצה לדעת מה עובר עלייך, אגם?! ברגע שנפרדת מאודי, כל המצפן המוסרי פה בשכונה ובנרקיס השתבש! הכל! ולראייה, את שוכחת מהכול כשאת רואה קצת בשר של גברים! בריכה זה מתכון בדוק לצרות.
רגע, הם שומעים את השיחה? רגע, למה ויקי צריכה... איתן בטח יותר חכם.
רחלי ונמרוד במשחק מחבואים. ונמרוד מנצח, כי יש לו חבר טלפוני טוב יותר.
תגידו, ממתי אודי בכלל יודע לתקן דברים? לא נורא. חכם אודי.
כן, נמרוד, אחלה חבר טלפוני.
מה איתן מתכנן? אוי, סוכנות מפגרת.
להזהיר, רחלי, להזהיר. היה לרחלי בטלפון את המספר של אגם. אח, איזו החמצה.
אין זמן, רחלי, אין זמן!
אחחחחחחחחח! שיט.
לנמרוד יש את המטה. אתם חוששים? אני כן.
ויקי עצורה. נו, מה חשבתם שיקרה... רגע, אם נמרוד מביא להם את המטה, קצת מייתר את העניין... טוב, ויקי, היה ברור שאת תהיי בכלא בצבא.
נמרוד והבת של הקוברה. מה יותר גרוע?
הצעקה של אודי שברה את הלב.
אז אני רוצה להסביר לכם מה אני חושב, ונעשה את זה עם דמויות:
רחלי- אחלה התקדמות בעלילה, הוכשה, נהדר, מגניב. מצוין. הבת של הקוברה רוצה את המטה? אין מצב שבגלל זה היא הזמינה אותם להיות שם חצי שעה לאחר מכן, רחלי תמות עד שהיא תגלה לה איפה המטה... היא בטח רק רצתה לשמוע את המשך הסיפור ולהבין איפה המטה עכשיו. זאת דרך לגרום להם לשתף פעולה.
נמרוד- איזה פחד, יש לו את המטה. הבן אדם הכי לא ראוי מאז דראקו מאלפוי ושרביט הבכור. זה היה מייאש שהוא קיבל אותו. עכשיו השאלה... נמרוד ישחרר את טדי? או יתמכר לכוח?
אודי- טוב, לפחות ניצלת מהתאהבות בנינה. זה גם משהו. אבל לא עשה הרבה.
מיטל- למה?! למה, גיורא, למה?! מה עישנת?! מה דחוף לך מיטלודי?! זה לא רלוונטי!
ויקי ואיתן- מעניין מה יקרה להם בסוכנות, אם נמרוד ייתן את המטה.
לירון, אגם- לעזאזל, בחייאת... טוב, לא קיבלנו את הנשיקה שלהם, וזה טוב. אבל אני מקווה שכשלירון ישמע על זה, הוא יטוס בחזרה לשכונה.
מצליח- אותו מורידים מפרק המחצית?! אני לא נינוח עכשיו!
סוזי- איפה היא הייתה?!
בנדה- מה איתו?!
לילושלומי- למה נחוץ העניין ביניהם אם הוא נפתר בחופזה והם לא היו?!
צ'יטה- בוגד בוגד, ובגד בנו ולא הופיע היום!
ג'וני- נכשל גם בלהופיע היום! ליטמן, תחזור לכנרת או לאשמורת. למקום שבו שוברים לך רגליים.
שי-לי- למה אין לה יותר סצנות?!
סה"כ היה טוב, כי אני דואג לרחלי וחושש בגלל נמרוד.
השיר של היום, יש מלך חדש, קוראים לו נמרוד, ותיזהרו, כי נמרוד המלך הקודם היה אכזרי.