שרשור פרק 7X20:

o n o f f

New member
שרשור פרק 7X20: ../images/Emo164.gif ../images/Emo166.gif

עוד לא ראיתי אבל התחשק לי לפתוח שורשור ובאותה הזדמנות לאחל לכולם יום עצמאות 58 (
) שמח!

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo58.gif

הממ סאנטוס נתפס כמניאק משהו. למה לעזאזל CJ נותנת הנחיות להלן?! היא הCOS ועוד במשך סכסוך בקזכסטאן.. מה מעסיקים אותה בשטויות? הלן מקסימה! אני די מאוהבת בה לגמרי. Helen : CJ, I don't need all of these people. CJ: Okay, which of them do you want to fire? כל הכבוד להם שם שולחים את הילדים לבית ספר ציבורי! ולגבי ויניק אין לי מה להגיד.... זה צעד מוזר, אבל נראה מה יצא ממנו.

שאלה נטולת ../images/Emo58.gif למי שראה

האם יכול להיות שמדובר בפרק ארוך במיוחד ? או שזה פשוט הקובץ היחידי שאני מוצאת ???

ofra6

New member
תשובה בלי ספוילר...

עוד לא ראיתי ואני נמצאת בדיוק באותה הבעייה. אני מוצאת רק קובץ נורא גדול...

7X20 ../images/Emo58.gif

אנאבל, לא ברור לי למה סאנטוס מרגיש לך מאנייאק... ולגבי CJ - ד"ר בארטלט בו,ל והיא ביקשה מ-CJ לסייע לגב' סאנטוס להתחיל להיכנס לעניינים. דווקא גב' סאנטוס קצת הרגיזה אותי עם הקלולסיות שלה והחצי-נאיביות. אני חושבת שהרגע שבו היא נכנסה לחדר הסגלגל, מעבר לזה שהוא היה מרגש, היה שינוי מבחינתה, וטוב שכך. אני משועשעת קצת מהדילמות שלה לגבי הטיפול בילדים - בי"ס ציבורי טוב זה אכן רעיון מעולה, ואני שמחה שכך. אבל רבאק, את הגב' הראשונה, תגדירי בדיוק מה מותר ומה אסור לילדים. היה קטע שבו מנהל משק הבית אמר ששף המאפים ישמח להכיר את ההעדפות של הילדים. זה לא אומר שהם חייבים ממתקים כל הזמן, תגדירי גבולות. ממש כמו במציאות פחות עשירה. שלא לדבר, אגב, על זה שמדובר באשת חבר קונגרס ומושל לשעבר, הם לא בדיוק סובלים... לגבי ויניק כשר חוץ - רעיון מצוין. VP היה מוגזם ולא ריאלי, אבל שר חוץ הוא תפקיד מעניין שהוא יכול למלא אותו. היה בהחלט נוגע ללב לראות את ויניק מחפש את עצמו לפני זה ['ארני']. ואולי שילה תוכל לבוא איתו ? מעבר לזה ? פרק נחמד, הפערים בין המנצחים והמפסידים נוגעים ללב, אבל-- זה לא הבית הלבן שאני אוהבת.

trilliane

Well-known member
מנהל
היה פרק סביר (ספויילרים כמובן)

הפרק עצמו התחיל די משעמם. אמרו את זה קודם לפני (זה לא משנה) - המחסור בשנינות זועק לשמיים. הפעם גם המחסור בעלילה. לא הרבה קרה בפרק הזה, לפחות לא בתחילות... מלאכת הרכבת הממשלה לא מצטלמת טוב. פיהקתי מול המסך... וגם הרבה דמויות היו חסרות. מצד אחד הם מוציאים הרבה שחקנים שלא מופיעים בפרק מהפתיח, מצד שני משאירים בפתיח מספיק שחקנים שבעצם לא מופיעים בו... מה עובר עליהם? (לא שזו תופעה חדשה, אני פשוט תוהה). אגב זה שג'וש ודונה בחופשה אומר שסם נעלם? חשבתי שהוא אמור לנהל שם את העניינים... במיוחד כשג'וש לא בסביבה. מוזר איך בפרק הקודם ג'וש היה הטמפון הלחוץ ביותר בעולם, והפרק הזה המשרד של סאנטוס התנהל על מי מנוחות, כאילו בעצם שום דבר לא כ"כ בוער. נכון שג'וש נסחף ולקח הכל בקיצוניות, אבל האם הכל אמור להיות עד כדי כך רגוע וכל הלחץ ומליון ואחד הדברים שהיה צריך לעשות הגיעו רק מג'וש? זה בכ"ז לא הגיוני... גב' סאנטוס היתה דווקא אחלה לדעתי - לא חושבת שהיא היתה קלולסית או נאיבית. ברור שהיא לא רגילה לחיים מהסוג הזה ובסה"כ הם ניהלו עד היום חיים טובים, אבל לא עשירים במיוחד. אהבתי את הרצון שלה לא להעיק על השכנים, את החיפוש אחר בית ספר ציבורי טוב, את הרצון שלה לחיות חיים פשוטים וצנועים למדי למרות שהיא הגברת הראשונה, בלי לנסות ישר להפוך את כל העולם כדי שיתאים עבורה, זה יפה בעיני. לגבי ויניק - מתחילת הפרק הרחתי שהוא הולך לקבל הצעה לסאנטוס לאיזשהו תפקיד... ניחשתי שזה יהיה VP וזה באמת היה לא הגיוני כי עם כל הכבוד לשיתוף פעולה בין המפלגות, זה לא היה עובר... אבל צדקתי, הוא באמת קיבל הצעה, ובסופו של דבר הפך לשר החוץ, וכמובן שהוא קיבל את התפקיד, אלא מה. טוב, עוד שני פרקים לגראנד פינלה, אני מקווה שמישהו שם יפעיל את המנוע ויהיה פיניש מרהיב וראוי לא פחות מהלויה של ליאו.

dweck2k

New member
ככל שהסדרה מתקרבת לסיום...

אני חושב שבאמת ההחלטה הכי שגויה בכתיבה שלה הייתה לתת לדמוקרטים לנצח. היה כתוב על זה בפרומו מעריב לא מזמן, או בהארץ, שבגלל המוות שקרה הם שינו את הסוף לניצחון של הדמוקרטים. וחבל. זה לא נותן מקום אמיתי לצמיחה, והופך את הכול לדביק נורא. דוויק

../images/Emo58.gif מעלי ואצלי... זהירות.

אני מסכימה שזו ההחלטה העלילתית השגויה, למרות שלמען האמת הפרק הנוכחי עושה שימוש יפה בזה, כי הרי אם סאנטוס היה זוכה, כל הרגעים של ויניק שמתלבט על המשך דרכו וגב' סאנטוס שלא יודעת איך לאכול את התפקיד שלה לא היו מתקיימים. אבל מבחינת כתיבה -- הסדרה 'לא כתובה נכון' כבר די הרבה זמן, לפחות מעונה 6 אם לא קודם. השנינות, הכתיבה המושחזת, היכולת של הדמויות לנוע בין האישי והציבורי, המצחיק והרציני, הבנאלי והקריטי -- כל אלו נעלמו, ומבליחים רק לעיתים נדירות.

למעלה