טוב, עכשיו על אמת
רחלי לא מחפשת טלפון, כמובן... יופי שקלטת, לירון. יופי שקלטת. טוב, רועי, אתה קיבלת בום על ההתחלה... גם אני קצת, אבל אצלי לפחות הכינו אותי כל החצי הקודם.

עוד פתיח מלא!

זה מה שמעניין את אילנה. אם אכלו. ורכילות. היי! היא לא ברבור! אמהות חורגות... קצת כמו איה ודגנית הזכורות לטוב. או לרע בגלל שאז איה נחטפה.

ורשבסקי צריך להתפטר, תאמינו לי. ושולץ לא שומר על שום ביטחון המדינה. לכו תפנו את עמונה, אל תתעסקו בלחפש אשמים!

לא, מיטל, לא. פשוט לא.

לא התקשרת לטלפון, לירון. יופי. נמרוד סתום. אגב, שתדעו שסוזי אסרה על כל קשר בין השכונקים לילדים שלה.

מי הכניס את הגול הכי מדהים בתולדות השכונה אם לא אודי? לא, לא בעניין שלו, מצליח. ממש לא. תהיו ביחד וזהו!

אוי, האחיות הנהדרות האלה. ויקי, למה את סומכת על המוסד? טוב, אבא שלך האמיתי במוסד... אבל את יודעת, נכון? ויקי סוכנת מוסד... איך השמאלנים הקיצוניים השתלטו על הצבא...

אגם, למה? למה? אני לא רוצה! למה?! ולמה לירון?! למה?! אוי, נמרוד, אני לא חשבתי שאני אוהב אותך כל כך.

אודי, מאז הפרידה מאגם, הכל לא בסדר. ותחזור לאגם! אה... הנחיריים... מלא בני דודים. אז סבתא מצליח בת שבעים.

לא, את לא עובדת פה, ויקי. אולי את תהיי ביחידה עם שי-לי... ורשבסקי יוצא יותר גרוע מרפי איתן בתקרית פולארד.

לא, אילנה, לא! אם נכווית, אתה פשוט הולך לטבול באגם!

אוי, נמרוד מתנהג יותר גרוע מכל שכונקי. כל הדברים שהוא מאשים את השכונקים, הוא עושה.

לא, מצליח, זה לא אקס בוקס. אה, יופי לך, רועי, הם ביחד. ולא יופי לי. ממש לא יופי לי. אלא אם בת דודה של מצליח תהיה מעניינת.

תודה, ורשבסקי... אתה בן אדם טוב.

אגם... אוף! אוף אוף אוף! וגם לך, רועי! גם לך!