אמרתי לכם שנפגוש את יפעת
מי האידיוט שכתב באפליקציה שמיטל ואודי צריכים להיות ביחד?!
מעניין מה הסמל הזה אומר...
לפחות נמרוד בן נחמד. אוי לא... מי אחראי על השיבוץ הזה?!
למה לא צעקת על ג'וני, צ'יטה? אני אומר לכם, הוא מטפח אותו בסתר. אהההה! אני שומע קולות! שי-לי חזרה לראש שלי!!!!!!!!!! אה, היא בסדרה. מזל. חשבתי שהיא חזרה... "אדום גרושות"? אגב, הידעתם שהיה חבר כנסת בשם ביטון (צ'רלי ביטון) שמנחם בגין קרא לו "סר"? ותפסיקו עם השטות הזאת של לירון ואגם! זה לא צודק!
מי הדביל שאחראי לזה? תגידו לי מי?! "אין מקום אחר" לא אומרים לאיתן! לא אומרים לו, זה השיר שלו מהמופע!
לילושלומי גם מצטרפים. היי, שיר, צדקת! שלומי הוא סוכן! משום מה אני לא סומך עליו כשהוא מקבל מבט שרון/נדיר...
חמודים הזאטוטים, מכינים לעצמם עוגות. אודי! חולצת המזל שלך ושל אגם! לא מעבירים אותה! לעזאזל עם העלילה הזאת... הכל כזה לא רציני, כזה קריקטורי, נראה לכם שזאת עלילה רומנטית?! יפעת זורמת... מעניין. די עם המוזיקת רקע המזרחית!
אם רחלירון מתפרקים, מה יהיה עם רחלי?
לא החולצה! לא! חולצה, עופי לך אל מעבר לחומה, הזכירי לאגם את אהובה האמיתי ואז החזירי הכל לקדמותו! אולי זה סימן, מיטל, להפסיק עם זה? הרי אפילו סתם שכנים מעצבנים מתערבים! הגרניום...
איזה מזל שהראו באינסטגרם תמונה של אגם בבגד ים, אחרת לא הייתי מוכן. והלא אמרתי שליהי צריכה להתריע לפני שהיא מופיעה בבגד ים. אוף, באמת...
יסודיים החבר'ה שם בכלא.
הההה... לעזאזל...
השומר הזה חשוד... גדעון? גדעון?! היינו צריכים לזכור! אני מרגיש שלטדי יש אוזניים בכלא.
אה, אז זאת יפעת מצליח. חמודה דווקא. לא כמו אגם. לא כמו אגם. אבל חמודה. אגב, גם אודי עוקב אחרי זוחלים. כלומר, נחשים. כלומר קוברות. אני חושב שהבנתי לאן זה ילך... נראה לי שגם היא אלרגית לגרניום. אגב, איך לעזאזל זה מה שיצא לסבתא מצליח?
ויקי תהיה אשת אסיר. זוכרים את רותם בתאג"ד? היא תלבש ז'קט מנומר, ותבנה ציפורניים, ותעשה גוונים בשיער...
אודי, המילה "חנון" לא הייתה מתאימה יותר מעולם.
באמת, בשביל שעון? שוטר מניאק.
אודי, עם אגם זה לא היה קורה. רק אומר. ויובלי שבר לי את הלב. קצת עצוב.
טוב, טדי קיבל את זה.
אפשר, בבקשה, להפסיק עם זה?!
באפליקציה, אגב, מתברר שהאוטוביאנקי במוסך... אוי, תבורי. הוא מנוחם בקאפקייק של ג'סי.
מצליח ואודי מדברים על הדייט. אודי לא ממש מדבר.
לירון ורחלי מדברים וקצת מתפייסים.
אגם אומרת ללירון לדבר איתה אם ירצה לשדרג עוד משהו.
ולילוש מבקשת משלומי לא להתערב בעניין עם המטה!
ועכשיו, אני רוצה להציג לכם תפילה חדשה. בבקשה, תפילת האהבה:
כדי שאודי לא יושפל,
שלא יהיה עם מיטל.
כדי שלאגם המצב ישתנה,
שעם לירון לא תהיה.
בשביל למנוע כל הלצה,
בלי גרניום על חולצה.
כדי לטהר האוויר מפיח,
לראות עוד יפעת מצליח.
גם במאבק על מטה,
רחלירון זה זוג יפה.
אף בין חומות,