שרשור פרק 82- טום והאק

yonatan samiya

New member
שרשור פרק 82- טום והאק

פרק מדהים (לפי דעתי) עם הפתעה ענקית בסופו! מה אתם חושבים? כל התגובות- לפה!

ANGELUSPIKE

New member
זה היה כל כך צפוי שזה יקרה

שדילן ואנה יתנשקו, עם כל הקטעים בניהם בפרקים האחרונים, חוץ מזה היה פרק פלאשבאקים טוב, עד כמה שפרק פלאשבאקים יכול להיות טוב.

למה?למה?

אי אפשר לותר על פרק פלאשבקים?, מה שבטוח יהיו לנו לפחות עוד שלושה כאלה. והנשיקה-מבאסת.
או יותר נכון:אין כמו ליבי!(חחח).

שירטע

New member
אני כלכך ידעתייי

וגם אמרתי את זה מלאא פעמים. והתערבתי עם חברה שלי שהיו הם יתנשקו ועכשיו היא חייבת לי בזוקה

coullette

New member
מה לעזאזל

ממש לא ציפיתי לזה..למרות שזה היה די צפוי
אבל לא חשבתי שבאמת יממשו את זה בגלל הקטע עם השוקולד..כשאנה אמרה לדילן שיש לו שוקולד הוא רק אמר שזה ירד לו במים לעומת סול בעונה הראשונה שהבין ת'רמז ונישק אותה. וגם זה שהם מדברים על ליבי ואנה עוד שניה בוכה...ופתאום הם שכחו ממנה וממהרים להתנשק כאילו אין מחר... אפשר לומר שבשתי ההיסטוריות אנה יצאה די זבל...בהיסטוריה האחת היא מלשינה על אחותה ורוצחת אותה ובהיסטוריה השניה היא בוגדת בה עם חבר שלה.. נחמד אבל.למרות שמה יהיה עכשיו עם סול? יש מצב שהוא יהיה עם ג'יני? הממ...נראה לי שישארו המון שאלות פתוחות לעונה השלישית...

coullette

New member
הממ באחד הפרקים האחרונים

היה איזה קטע שליבי וטומי ניסו לשדך מחדש בין סול ואנה (שלא דיברו אז אחד עם השני) וסול בדיוק אכל עוגת שוקולד במטבח במבצר ואז נכנס לחדר שינה של הילדים עם שוקולד מרוח לו בזווית של הפה ואנה הייתה שם והיא סימנה לו שיש לו שוקולד והוא חשב שהיא רוצה לנשק אותו...

שירטע

New member
לא נראה לי שהם באמת יהיו זוג

נראלי שהם יצטערו על זה אחר כך. זה נראה פשוט כאילו שאנה הזכירה לדילן את ליבי ואנה נזכרה בטומי או משהו בסגנון. או שהם סתם נתקפו תשוקה פתאומית P:

Yarinv

New member
לא היה כזה צפוי לדעתי

הם סה"כ בילו יחד, זה לא היה נראה שזה הולך להתקרב לכיוון הזה. הכעס של אנה על סול והגעגועים של דילן לליבי הביאו בסופו של דבר לנשיקה הזאת, לא חושב שהיה שם משהו מעבר (אנה פרקה את התסכול שלה ודילן מצא נחמה באחות של ליבי, שזה כמו אבל לא ממש
). הכיסוי של דילן לאף מפני השמש הרג אותי
אמנם פרק פלאשבקים אבל לא מייגע כמו "הכוח", היה היום מינון נכון של קטעי פלאשבק (מתוקצרים מאוד יש לומר!) וסצנות "חדשות". בכל זאת, אנה גילתה את הכל לדילן - יש משקל לא קטן לתוכן של הפרק הזה., זה לא שהוא לא הזיז דבר.

פיגמיסט

New member
אנה כל כך מפגרת!

מעניין מה יקרה עכשיו עם צ'יף כשהוא יגלה מה אנה עשתה

Eroca

New member
ידעתי!! ובאמת פרק הפלאשבקים הזה בזבז את הזמן

...

למה...?? אני חושב דווקא שצריך להיזכר במה שהיה

בעונה הראשונה. לא כולם זוכרים את כל מה שקרה, ובגלל זה יש את כל הפלאשבקים. אנה התאהבה בדילן...!!
ודילן התאהבבה בגלל שהיא מזכירה לו את ליבי..אבל לא הבנתי למה אנה כועסת על סול? בגלל התחרות?

למעלה