יאללה להקיא
כמה זמן חששתי מזה, אגם. כמה זמן. למרות שנראה שלירון לא ממש נלהב, אולי הוא רק רוצה שרחלי תקנא? לירון, שים לב לצ'יטה. בסדר? הבחור יבגוד בך. חברה. איכסה. שיט, אגם עשתה את הקול הנלהב שלה! כזה שהיא עשתה כשאודי חיבק אותה!
נמרוד ורחלי, אתם תקוותי היחידה. אתם ושי-לי. מקס, למה אתה לא נובח? סוזי לא המציאה את החוב. בנדה פשוט טמבל. אז לפחות זה. לפחות הרומן הזה.
אני כל כך שונא את השיינפלדים.
תיזהר, לירון, השעון הזה בטח מחברה מתחרה לזאת שנותנת את החסות לטוטנהאם! שעון. בעייתי.
אח, הסוכנות... לוסי. טוב שאת פה! את והשלפוחית הרגיזה שלך.
לירון לא מתרומם בריאיון. וואו. נמרוד. וואו. אתה מתכוון להחזיר את הכל? גינה יפה. טוב, לפחות זה. צ'יטה הבוגד בשכונה. תתבייש לך. אה! מצליח קיבל קרדיט!
שולץ יודע שאיתן לא גנב כלום. ופריצי יותר טוב מראש הממשלה ושר הביטחון. ויקי כזאת אנטי ממסדית. מה אתה צוחק, יא ראש ארגון כושל?
אישור רוכלות? מי יתן לכם... הפעם המשפט של מצליח עובד. כנראה חתכו את הקטע של לירון מדבר על מצליח. מצליח מאוהב, נראה לי.
שוב אריס סאן! כן, חבר שלהם בטלוויזיה. איך קוראים לפיליפינית שלהם, תזכירו לי? אני לא אוהב סושי. מעדיף שקשוקה. תרתי משמע.
שיר, לירון לא מלך. ממש לא. בסדר? ומה את מופתע, ויקי? מה את מופתעת מזה ששולץ צחק עלייך?
בשביל זה ויתרו על אגמודי? בשביל זה? ג'וני... צבוע. לפני רגע היית היריב שלו, זה שצעק עליו שהוא לא יכול בלי המטה. עכשיו מסי?! ורום רק אוכל. מילה לאנגלי? בטח. מה קרה לך, ג'וני, הוא אמר לקווין שאתה כמו הסכם מינכן. ועם כריזמה של ג'ון מייג'ור! צניעות של טוני בלייר! כישרון דיבור כמו של ג'ורג' השישי! די, יוסי, מספיק עם הבדיחות על האנשים הבריטים. אגם, רק לאודי את תתני את פרצוף הכלב הזה!
סוזי בטח תעצור אותם על התקהלות בלתי חוקית. שמתם לב שהייתה טעות בכתוביות? לירון הוא סינדרלה... וואו. מי זה סטאס?! מצליח, יאללה, תפריד את... אה, הוא הגיע! טוב, מלך, אבל למה לשבור את רחלי? אמרתי לך שצ'יטה יבגוד בך. חתכו את מצליח! זה עורך זה?! זה מוהל זה! נשבע לכם, כל העורכים זה חבורת בני... *קאט*
לא טוב, לירון. לא טוב. למה?! רגע... לירון "מצליח" עכשיו? זה קצת בעייתי שאם הוא מצליח- הוא שוכח את מצליח... מצליח, תוותר. הוא לא בעניין.
זה לא זוג טוב! לא זוג טוב, אגם! את לא שומעת?! סוזי, את יכולה להפריד ביניהם. אני נותן לך את ברכתי.
סוזי מפנה את השכונה. כמו טדי בשעתו... אה. הכסף. איזה מקום, את מתכננת להרוס את השכונה. רחלי, כמו שאמרת, אל תצטרפי אליהם. הבנת?
מה זאת אומרת משתחרר?!
טוב, פרק יותר טוב מהרגיל. פרט לגועל נפש.