שרשור פרק 95 - סינדרלה בכחול לבן

גם אני בעד נמרחלי

שיט. נתתי להם כינוי. זה רשמי.

טוב, לא תוכלו לאיים עליי יותר! אני משוגע לגמרי! אודי עם מיטל ואגם עם לירון! יאללה, מה אכפת לי! ממילא לירון לא צריך להיות עם רחלי, הרי ברור שה-זיווג זה מצלירון.

שבאמת בפרק הזה נראה היה שמצליח ממש מאוהב בלירון יותר מתמיד.

אבל מה עם מיטל? טוב, תמיד יהיה לה את דר...

panda0zombie

New member
לא נראה לי שהוא עדיין מאוהב בה

אני לא חושבת שהיה לו מספיק זמן כדי להתאהב בה ככה פתאום אחרי שנים של שנאה נטו. כן יש תהליך ואולי הוא מפתח אליה משהו אבל זה עדיין לא מאוהב
הוא לא אודי, לא מתאהב בכל אחת שנותנת לו קצת יחס

panda0zombie

New member
מנגינה ממש יפה

אני אף פעם לא הצלחתי למצוא את זה אז אני מניחה שזו מנגינה מקורית

Roei152

Well-known member
מנהל
אני בעד מצלירון.. מזכירים לי את דורוגו
אם רחלירון לא יחזרו , לפחות שגיורא יעשה את מה שעידו ודויד כ"כ פחדו לעשות , ויעשה זוגיות בין חתיך של הסדרה למצחיקול ... למרות שאם עושים תחרות .. דורוגו שולטים!!!
ונמרחלי די חמודים , למרות שאם תהיה בחירתה של ללי בין לירון (יפתח , זה שבא מהבית וטבעי שיהיו בזוגיות) לבין נמרוד (דניאל , התגלמות השנאה שהפך לאהבה) אני בצד של לירון...

panda0zombie

New member
נמרחלי..

טוב בסדר כזיווג זמני.. למרות שעם כמה שקל לי לדמיין את התהליך שיעברו עד שיהפכו לזוג, ממש קשה לי לדמיין אותם כאשכרה זוג
מצלירון זה לנצח
מעניין אם כבר בכתיבת העונה הזאת גיורא ידע שהוא רוצה להוציא את מצליח מהארון (אוקי אנחנו לא יודעים רשמית שזה הוא אבל ברור) ולכן הוא דאג לעשות הכנה עם כל האהבה שלו כלפי לירון
למרות שאם כבר הכנה ואם מצליח באמת מאוהב בלירון איפה הקנאה בקשר שלו עם רחלי ועכשיו אגם?

dar dahan

Member
שרשור פרק 95 - סינדרלה בכחול לבן

לירון מצטלם לטלויזיה. המזימה החדשה של טדי הולכת ונרקמת. סוזי מקבלת על עצמה משימה חדשה.

אז איך לירון יהיה בטלוויזיה?
איזו מזימה של טדי הולכת ונרקמת?
איזו משימה סוזי מקבלת על עצמה?
האם מיטל תתאהב בי כבר?
מה הסיפור עם המטה והסימנים על הידיים ופריצי?
והאם הזוגות שיוסי ורועי כל כך אוהבים יחזרו? (אגמודי ורחלירון)
כל התשובות לשאלות בעוד פרק של שכונה.

צפייה מהנה

זה באמת בעיה. חמישה פרקים נשארו

אין מצב שלירון ואגם שורדים עד הסוף ואם כן אז זאת בעיה (או שגיורא עושה אדם/ניצן/דורי עוד פעם?)

אז מה? רחלירון יחזרו? אז למה הפרידה הזאת לעזאזל? למה כל הסמטוחה הזאת למה?

Roei152

Well-known member
מנהל
רחלי מצליח כל הזמן פירגן
וגם אחרי שהתברר שנפרדו היה לו קשה לקבל את זה , בעיקר באפליקציה
ואילו על אגם הוא בעיקר מנסה להסיט את תשומת הלב של לירון לכך ששיש גם את השכונה ואותו בחייו
&nbsp

panda0zombie

New member
בדיוק

מצליח מפרגן תמיד
אבל אם הוא באמת מאוהב בלירון (למרות שעדיין יש סיכוי) אז היינו רואים קנאה

dar dahan

Member
נראה לי שהוא מאוהב בו אבל מבחינתו זה משהו לא ברור

מצליח כן מאוהב בו ויש הרבה אהבות שלא גוררות אחריהן קנאה והוא רוצה שיהיה ללירון טוב, אבל מצד שני הוא שונא את השיינפלדים כמו כל השכוניקים ולכן הוא מקנא שלירון מעדיף את אגם על פניו, שרחלי או מיטל היו עם לירון או לא קינא כי הוא ידע שלירון יהיה איתו בזכות זה שהוא עם שכוניקית.
&nbsp
או שאולי מצליח לא הומו וזה סתם בראש שלנו ובסוף נמרוד ייצא ההומו

&nbsp
מה שבטוח אין על מצליח, הוא נשמע ענקית.

panda0zombie

New member
יכול להיות

ממש בא לי שזה יהיה מצליח שיצא מהארון.. נראה הכי הגיוני ונכון לי

panda0zombie

New member
טוב זו באמת לא תהיה הפעם הראשונה שגיורא עושה קטע כזה

ומשאיר את הזוג הנכון פרוד ומחזיר אותם רק בעונה אחרי..
כן נשארו ממש קצת פרקים בשביל לפתור את כל זה בצורה טובה עד סוף העונה

dar dahan

Member
אני חושב שאני הולך להקיא

למה אגם ולירון למה?
לירון פשוט התחרפן בפרקים האחרונים, אמרתי שהוא הכי שפוי?
אני חוזר בי, הכי שפוי כרגע זה מצליח, ומיטל שלי שהיא שפויה תמיד
.
&nbsp
וסוזי הזאת, הנחשה, החלאה, הזו*ה, המזדיי*ת בת*ת הזאת, שתלך לעזאזל גם כן, היא והבעל הנכה שכלית שלה.
&nbsp
ולא ברור לי עדיין אם נמרוד באמת השתנה או שהוא הולך עם ההורים שלו יד ביד בתוכנית השטנית של המשפחה העלובה שלהם.
&nbsp
ד"א הדבר הכי מצחיק שמכל נרקיס רק משפחה אחת מתנכלת בצורה רשמית אל השכוניקים ואלו השיינפלדים, שאר המשפחות בנרקיס סתם חשות את עצמן כי הן עשירות, השיינפלדים לעומת זאת מתנכלים אל השכוניקים השכם וערב, אפילו דרורה שתמיד הייתה לה העדפה מתקנת לילדים השמנת של נרקיס על פניי השכוניקים הייתה בתור ראשת מועצה יותר מתחשבת (כמו הקטע עם השביל שהיא לא רצתה להאריך אותו כדיי שהוא לא יעבור בשכונה).
&nbsp
בקיצור נמאס לי ממשפחת הרשע הזאת, שטדי, סוזי והילדים שלהם יילכו כבר, או שהילדים שלהם יבינו שלא מגיע להם הכל על מגש של כסף (ראו ערך אגם שחושבת שכל גבר מגיע לה על מגש של כסף) אם כי את הילדים עוד אפשר לנסות להציל, ההורים שלהם הם חלאות.
את שניהם הייתי שם בצינוק מתחת לאדמה יחד עם מחבלים של החמאס ונותן לכולם לאכול לחם ומים.
&nbsp

panda0zombie

New member
מצליח תמיד היה שפוי

כן לירון ירד כמה מקומות בהכי שפוי. מיטל חזרה לרשימת ההכי שפויים שלי אחרי שבמחצית הקודמת ותחילת הזאת הייתה אובססיבית (אבל עדיין חיננית כי איך לא)
נמרוד כן שותף בתוכנית שלהם אבל יש לו קצת חרטות וייסורי מצפון. נראה לי הוא יפרוש מזה בסופו של דבר
כן ממש לשיינפלדים יש בעיה אישית איתם.. יותר נכון לסוזי יש. לטדי הם לא ממש מזיזים ונמרוד סתם חש.
דרך אגב מה שדרורה עושה לצפונים של נרקיס זה לא העדפה מתקנת
העדפה מתקנת זה לקבוצות שקופחו בעבר והנרקיסים רחוקים מלהיות מקופחים
נמרוד בכיוון הנכון להיות בצד הנכון של הסיפור הזה

dar dahan

Member
התכוונתי בהעדפה מתקנת ש...

שדרורה עצמה העדיפה את ילדי השמנת של נרקיס על פניי השכוניקים.
אני יודע מה זה העדפה מתקנת פשוט טעיתי לגביי הניסוח.
בכל מקרה הבנת את הכוונה שלי נראה לי(?).
&nbsp
גם לטדי יש איתם חשבון מאז שהם לקחו לפושע ה"מסכן" הזה את המטה...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
לירון פשוט איכזבת אותי !!!!!
רואים לך בעיניים שאתה לא שלם עם הנשיקה של אגם , ועם זה שצי'טה הכפיש את השכונה... אם רחלי הייתה שם , היא היתה עוצרת את זה ....
אווף איזה מעצבן....

panda0zombie

New member
ברור שלירון לא שלם עם זה

מבחינתו אין לו ממש ברירה אחרת.. הוא היה ממש לחוץ בראיון ואגם ממש מתלהבת ושמחה ונמרחת עליו
אבל זה כן היה די מאכזב בסוף

יאללה להקיא

כמה זמן חששתי מזה, אגם. כמה זמן. למרות שנראה שלירון לא ממש נלהב, אולי הוא רק רוצה שרחלי תקנא? לירון, שים לב לצ'יטה. בסדר? הבחור יבגוד בך. חברה. איכסה. שיט, אגם עשתה את הקול הנלהב שלה! כזה שהיא עשתה כשאודי חיבק אותה!

נמרוד ורחלי, אתם תקוותי היחידה. אתם ושי-לי. מקס, למה אתה לא נובח? סוזי לא המציאה את החוב. בנדה פשוט טמבל. אז לפחות זה. לפחות הרומן הזה.

אני כל כך שונא את השיינפלדים.

תיזהר, לירון, השעון הזה בטח מחברה מתחרה לזאת שנותנת את החסות לטוטנהאם! שעון. בעייתי.

אח, הסוכנות... לוסי. טוב שאת פה! את והשלפוחית הרגיזה שלך.

לירון לא מתרומם בריאיון. וואו. נמרוד. וואו. אתה מתכוון להחזיר את הכל? גינה יפה. טוב, לפחות זה. צ'יטה הבוגד בשכונה. תתבייש לך. אה! מצליח קיבל קרדיט!

שולץ יודע שאיתן לא גנב כלום. ופריצי יותר טוב מראש הממשלה ושר הביטחון. ויקי כזאת אנטי ממסדית. מה אתה צוחק, יא ראש ארגון כושל?

אישור רוכלות? מי יתן לכם... הפעם המשפט של מצליח עובד. כנראה חתכו את הקטע של לירון מדבר על מצליח. מצליח מאוהב, נראה לי.

שוב אריס סאן! כן, חבר שלהם בטלוויזיה. איך קוראים לפיליפינית שלהם, תזכירו לי? אני לא אוהב סושי. מעדיף שקשוקה. תרתי משמע.

שיר, לירון לא מלך. ממש לא. בסדר? ומה את מופתע, ויקי? מה את מופתעת מזה ששולץ צחק עלייך?

בשביל זה ויתרו על אגמודי? בשביל זה? ג'וני... צבוע. לפני רגע היית היריב שלו, זה שצעק עליו שהוא לא יכול בלי המטה. עכשיו מסי?! ורום רק אוכל. מילה לאנגלי? בטח. מה קרה לך, ג'וני, הוא אמר לקווין שאתה כמו הסכם מינכן. ועם כריזמה של ג'ון מייג'ור! צניעות של טוני בלייר! כישרון דיבור כמו של ג'ורג' השישי! די, יוסי, מספיק עם הבדיחות על האנשים הבריטים. אגם, רק לאודי את תתני את פרצוף הכלב הזה!

סוזי בטח תעצור אותם על התקהלות בלתי חוקית. שמתם לב שהייתה טעות בכתוביות? לירון הוא סינדרלה... וואו. מי זה סטאס?! מצליח, יאללה, תפריד את... אה, הוא הגיע! טוב, מלך, אבל למה לשבור את רחלי? אמרתי לך שצ'יטה יבגוד בך. חתכו את מצליח! זה עורך זה?! זה מוהל זה! נשבע לכם, כל העורכים זה חבורת בני... *קאט*

לא טוב, לירון. לא טוב. למה?! רגע... לירון "מצליח" עכשיו? זה קצת בעייתי שאם הוא מצליח- הוא שוכח את מצליח... מצליח, תוותר. הוא לא בעניין.

זה לא זוג טוב! לא זוג טוב, אגם! את לא שומעת?! סוזי, את יכולה להפריד ביניהם. אני נותן לך את ברכתי.

סוזי מפנה את השכונה. כמו טדי בשעתו... אה. הכסף. איזה מקום, את מתכננת להרוס את השכונה. רחלי, כמו שאמרת, אל תצטרפי אליהם. הבנת?

מה זאת אומרת משתחרר?!

טוב, פרק יותר טוב מהרגיל. פרט לגועל נפש.

למעלה